Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam fıstıklarrrhihoyyyt
bende kk ile zayıflama ile ilgili konular arştırıken tanıştım..genelde hepimiz bu niyetle tanışmışız demi:enbuyukkk:

şebom yarın çekcez gülayla akşam,
hem kendimizi ne kadar yol kattettiğimi görelim diye hem sizde görün beni,
son halimden sonra yorumlarınızıda göriim diye,
pazartesi koyarım herkes toplanınca olmadı silmem hepiniz görürsünüz,
o daha önce koyduklarımıda koyarım bakarsınız farkı sölersiniz bana,
gerçi sabahki halimle kıyaslarsak şuan baya şişim regl olmadım daha etkiliyo su tutmaya başladım sanırım yarın buna ramen çekcem foto,ne kadar daha şişerim bilmiyom:),

yellow hoşgeldin uylucu güsel...

fundam malesef düzenli olmuyo,
dr ada gittim şükür hiç sorun yok ama işte sorun oluyo,
bi dönem düzeliyo bi kaç ay sonra değişiyo günü,
bakalım önceki ay 12sinde oldum ,geçen ay 10 unda
bugün 12si gelir inş çabucak yoksa stres sinir çok oluyo bende...

nurcanogretmen
Yarışmaya 28 Eylül 2007 tarihinde katıldı. Aradan geçen 16 aylık zamanda 3.4 kilo verdi.

mayıs ayındaki analiz için 12,6-13,6 arası kilo vermesi gerekiyor

*JUJU*
Yarışmaya 5 Ekim 2007 tarihinde katıldı. Aradan geçen 15 aylık zamanda 13.8 kilo verdi.

mayıs ayındaki analiz için 1,2-2,2 arası kilo vermesi gerekiyor

toplight
Yarışmaya 11 Ocak 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 12 aylık zamanda 400 gram verdi.

mayıs ayındaki analiz için 11,60-12,60 arası kilo vermesi gerekiyor.

ahleyar
Yarışmaya 11 Ocak 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 12 aylık zamanda 6 kilo verdi.

mayıs ayındaki analiz için 6,00-7,00 arası kilo vermesi gerekiyor

hayal_gözlü
Yarışmaya 4 Temmuz 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 6 aylık zamanda 3.6 kilo verdi.

mayıs ayındaki analiz için 2,40-3,40 arası vermesi gerekiyor

bengigök
Yarışmaya 14 Kasım 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 2 aylık zamanda 600 gram verdi.

mayıs ayındaki analiz için 1,40-2,40 arası vermesi gerekiyor

Inşallah canım şu hayıt otu mu ne var ondan denedin mi düzenleyici
hadi kaçtım ben öpüldünüz şekerler...
Sabah tartıda eksik çıkalım inşallah...

fundam yok denemedim tatlım bişey bakalı yeşil çay düzenli içilince ağrıyı falan azaltıyo diolar regl dönemindei inş 2 aydır düzenli düzenli olur gene,
ii akşamlar tatlım yarın zayıf gel benle yarıştasın unutma...

jujum bumudur yene aman bende bişi sandım tamam yarına verir gelirim ben onları yaaaaw :roflol:,
ben kaçar fıstıklar hayırlı ve ii akşamlar,
yarın kilo aldım deyip gelen gözüme görünmesin kaptan falan dinlemem vallah neyse alan olursa görür başına geleceği,
ben çıkıp yürüyüm bari 3,400 vermem lazımmış yoksa püsküütle juju biçer beni,:)
öptüm hepinizi,
jujum sana söz en kısa zamanda hedefe gelcem ben ,
ve takım bu hafta kötü olursa durum kızlar çekersiniz elimden çıkmadan bida uyarayım hepinizi ,

bide püsküte koç istemediğimi belirttim yanlış anlama olmuş,
ben kendi kendimin koçuyum koçom benim:)...

kıs hayallllllllllllll anam biliyon ben hala regli olamadım anam ben almış olabilirimde tırsıyom valla beni saymasam hani benim durum farklı yani.....

ben bu koc istemiyor lafini anlamadim ama ya ne koc iste miyo kafam okadar karisikki kizlar kusura bakmayin

hah anlamis gibiyim koc isteiyoru yani koc gerek yok aslinda bizim kaptanimiz var herkes birbirine destek olsun yeter degilmi

bu arada yarin esim cikiyxor hastaneden iyilesmis biraz ama daha midem kötü diyor umarim atlatir onuda kayinpederde düzelmis yakinda oda cikar heralde onu da bekliyoz bakalim hayirlisiyla benim kiz desen hala hastaligi dogru düzgün gecmedi geceleri mizmizlaniyo dogru düzgün bisey yemiyo iyice zayifladi valla yavrum

bu arda mayisa kadar ben 6 kilo felan mi vermem lazimmmis ah nerde o günler

jujum valla bende olmadim bekliyorum ama olmazsamda kesin biseyler var süpheleniyorum korunmayi birakmistim bendee istermisin beraber hamis kalak

hanifem kiz bende 2003 te evlendim sen hangi ayda evlendin anam ben agustos 10 evliklik yil dönümümüz canim sizinki nezaman

geçmiş olsun ahleyarım valla ben ancak ancak kavrıyorum olanları kotum baya takımdan ya...

valla sorma analize göre kaç aydrı burdaysan okadar kilo vermen gerekiyor notumuz 30 mu ne takımcanak en sondayız valla millet 100 leri sıralamış biz 30

sen gününü biliyormusun benim cuma günü olmam lazım mesela ... ordan takip ediyorum oldum oldum olmadım hafta sonuda beklicem hala tık yoksa tamamdır...

senden durum ne

sen neden bıraktın korunmayı düşünüyormuydun

Kızlar hcr35 in başarı öyküsün okudum. lahana yağı kullanmış diyet ve sporla birlikte 27 günde 10 cm incelmiş.

Bende arkadaşıma sipariş ettim. Yarın başlayacağım.

Ne diyonus?

bende biraktim ya regl cok az oluyodum biraz rahatlamak icin biraktim olursada kadere artikim normalde bu aralar olmam lazim benim hep iki üc gün erken oluyo bakalim hapi biraktimya bu sefer nasil olacam bilmiyorum canim hayirlisi

saol dileklerin icinde

ayrica insallah vermek istiyorumyaa bende kiloda bu siralar üst üste geldi hastaliklar felan ondan hic veremedim kendimi yoksa biliyon ilk girdigimde nekadr azimliydim vermistim her hafta kilo son iki haftadir kötüyüm ben yaa insallah düzelecek o durumda

HUZURLU NİCE SENELERE İNŞALLAAH..
BENİM DE HAZİRANDA 6 YIL BİTİCEK...
BENGİCİMM REPİN BOL OLDUMU MADALYA FALAN MI VERİYOLAR BEN BİLMİYORUM.....

HAYALİMM DEVAMLI OLUR İNŞALLAHHHH
yaaa tamam bir daha ağızıma rep lafı almayacağım
ben replenmeyince önemsenmiyorum gibi geliyordu o yüzden senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…