- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #2.661
walla akşama ceza yapıcam tabikidee...plan yapıyorum spor konusunda yarın yazarım neler yaptığımı dünki gibi aksilik olmaz umarımm....la pilavı yidinde ekmaaaa niye yidin yav :mymeka::mymeka:
neyse akşama telafi ederiz esmerim demi
tam bildirim günü öncesi aaa aşk olsun yakışıyomu benim esmer fıstığıma,:1no2:
sağlık olsun ne diyelim
yeşilide tıka burnunu iç yav:)...
ya ne bilem hayal terlemeyle zayıflamanın pek de ilgisi olmuyomuş sanırımm bende öle çok terleyenlerden değilim....jujum bende senin gibi yazın terlerim bi ama şanslımıyız evet
spor yaparken ahyır o tepoyla atsak teri daha güzel olur o yüzden şansızız bence...
Yok hayalim ben yazında terlemem şekerim... Ama vucut ısımda yüksek olur o nedenle ... Hatta yazın herif uyurken bile bana dokunma ateş gibisin hava bir yandan sen bir yandan der
ben ekmek hiç yemiyorum sadece sabahları bir dilim okadar ,bazen arada öğlenleri lavaş yiyorum ,ama ekmeği çok sewerim hele de ekmek arası bişeyler yemeğe bayılırım ama aylardır yemiyorum ,sofrada önümde olsada yemiyorum alıltım artık yaşaşınnnnnn hihoyyyt
kıslar kk ya nasıl üye oldunuz anlatın mrk ettim ...
ben yazın lahana kapsülünü araştırıyordum netten kk nın bir sayfası çıktı onları okudum sonra siteye üye oldum ,gezinirken diet sayfalarını yarışmayı gördüm yazdım sonra jujum beni çağırdı 4.takıma gel diye veeee işte burdayım iyikide gelmiişim ŞenizŞeniz
Ya ne biliyim harekette sporda güzel de günlük yaşamda insan içinde çok hoş olmuyor
Valla bizim işyerinden bir bayan bulmuş kilo vermek istiyordu baya motive oldum çok güzel felan dedi... E biliyor beninde zayıflamya çalıştığımı hemen verdi adresi bende girdim ve 4. Takıma çağırıldım başladım o gün bu gün kopamadım
bana en yakın nurcandı onu yakalamaya çalışıyodum,
nurcan bi kaç haftaya Allahın izniyle sen benim peşimde kocan kıs:roflol:...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?