Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

jujum bende senin gibi yazın terlerim bi ama şanslımıyız evet
spor yaparken ahyır o tepoyla atsak teri daha güzel olur o yüzden şansızız bence...

Yok hayalim ben yazında terlemem şekerim... Ama vucut ısımda yüksek olur o nedenle ... Hatta yazın herif uyurken bile bana dokunma ateş gibisin hava bir yandan sen bir yandan der

ben ekmek hiç yemiyorum sadece sabahları bir dilim okadar ,bazen arada öğlenleri lavaş yiyorum ,ama ekmeği çok sewerim hele de ekmek arası bişeyler yemeğe bayılırım ama aylardır yemiyorum ,sofrada önümde olsada yemiyorum alıltım artık yaşaşınnnnnn hihoyyyt

kıslar kk ya nasıl üye oldunuz anlatın mrk ettim ...
ben yazın lahana kapsülünü araştırıyordum netten kk nın bir sayfası çıktı onları okudum sonra siteye üye oldum ,gezinirken diet sayfalarını yarışmayı gördüm yazdım sonra jujum beni çağırdı 4.takıma gel diye veeee işte burdayım iyikide gelmiişim ŞenizŞeniz

Valla bizim işyerinden bir bayan bulmuş kilo vermek istiyordu baya motive oldum çok güzel felan dedi... E biliyor beninde zayıflamya çalıştığımı hemen verdi adresi bende girdim ve 4. Takıma çağırıldım başladım o gün bu gün kopamadım

ben ilk hamileliğim nedeniyle araştırma yaparken buldum sonra düşük oldu girmedim baya....
ikinci hamileliğimde tekrar girdim ve bir daha da çıkamadım bağımlılık yaptı.
benim için
internet = kk oldu

walla akşama ceza yapıcam tabikidee...plan yapıyorum spor konusunda yarın yazarım neler yaptığımı dünki gibi aksilik olmaz umarımm....
jujum bende senin gibi yazın terlerim bi ama şanslımıyız evet
spor yaparken ahyır o tepoyla atsak teri daha güzel olur o yüzden şansızız bence...
ya ne bilem hayal terlemeyle zayıflamanın pek de ilgisi olmuyomuş sanırımm bende öle çok terleyenlerden değilim....

pınarım zayıflama yazıp nete girdim diyet listelerine bakınıyodum burası çıktı öle üye oldum...zati çok karışıktı site hiç bişe anlamadan kendimi 4. takımda buldum...o zaman bu kadar yoğunluk yoktiki hemen alındım...2.gün zar zor 4. takımın yerini bulmuştum kaydirigubbakcemile3

jujum ben ençok eski yarışmacılardan mihriyle pinkiyi merak ediyorum...pinki kampa girdi gidiş o gidiş bi daha gelmedii zayıflayabildilermi acep...mihriden umudum yoktu ama pinki belkide zayıflamıştır düğünü olucaktı onun sanırım...

Son düzenleme:
Yok hayalim ben yazında terlemem şekerim... Ama vucut ısımda yüksek olur o nedenle ... Hatta yazın herif uyurken bile bana dokunma ateş gibisin hava bir yandan sen bir yandan der

bende sıcak olurdum jujum kışın kabanın önünü kapadığımı hatırlamazdım geçen kışa kadar zayıflamaya başlayınca ve şu son 15 güne kadar arada üşüme geliyo bana,
akşam bi ateş basıyo yüzümü anlamıyom,
araştırdım vücut önceki gibi çok kalori alamadığından üşüme oluyomuş ve yağdan yakıyomuş :sm_cool:...

ben geçen sene diyete başaladığımda tere tohumunu araştırırken burayı bulmuştum,
kullanıcı yorumlarını okuyodum bi kzın yazdıkları çok hoşuma gitti cevap yazabilmek için üye olmuştum,
sonra didsin göbek eritme topiğine girdim diyet formüllerini araştırırken,ne işe yarıyo falan,
derken takımları gördüm önce çok umursamadım birine bakmıştım sadece bi kız sormuştu ben gireyim diyeonlar olmaz yer yok falan demiştii
uzunca bi süre sonra tesadüfen 4. takımda yer boşmuş öğredim yazdım bu juju olcak hatun aldı beni sona defledi kovdu burdan,
sona ben 5. takıma gettim sona geri geldim
juju kapıdan kovdu ben pencereden zar zor sığdım geldim,
ah ah beni ne takımalr istedi ben gitmedimşakkıdı...

Ya ne biliyim harekette sporda güzel de günlük yaşamda insan içinde çok hoş olmuyor

haklısın fundam biliyorum,
benim CANımdada terleme problemi var ve çok rahatsız oluyo...

ii ettin kopama zaten...Şeniz

4. TAKIM * * * *

*JUJU* ( 63,6 /
Esmeralda ( 69,2 /
open_sea ( 73,0 /
toplight ( 66,5 /
nurcanogretmen ( 77,6 /
hayal_gözlü ( 83,4 /
sebnemselayfurkan ( 72,3 /
bengigök ( 67,0 /
ahleyar ( 61,0 /
fguler ( 87,0 /
kuzuzuzubambino ( 71,8 /
simiryna ( 77,0 /

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 869,4 /

esmerim normal terleme değil benim dediğim spor yaparken terlemeyle diğeri fark ediyo,
ben kilo verince terleme azaldı bende yüzümdem aşağı akmıyo en azından...

jujum hanifenin kilo kaçtı bakayım bi du bekle,
baktım apla o daha zor be ama pınarı kovalayım diyorum ben onda gözüm,
o sona 65 koşcek bende peşinden:)...
zuzu kovala kıs valla koşmakta ii geliyo :)...

ben çıkıcam birazdan inşallah yarın sabah tartıda aşağıda doğru kıpırdaşma olmuştur.
Çok merak ediyorum hadi hayırlısı
Kızların gözlemlerine göre pek gelişme yokmuş....

4. TAKIM

Takımın Analiz Notu : 33
Takımın En İyi Kilo Vereni : sebnemselayfurkan
Dikkat Edilecek Üyeler:

nurcanogretmen : Hedefi Temmuz ayında 60 kilo olmak. Koç istiyor.

*JUJU* : Hedefi yaza mezun (?) olarak girmek. Koç istemiyor.

toplight : Hedefi Haziran sonuna kadar 10-15 kilo vermek. Koç istemiyor.

ahleyar : Tarihten çok emin olmamakla beraber Nisan ayında 55 kilo olmak. Koç istemiyor.

hayal_gözlü : Hedefi Nisan sonu ya da en geç Mayıs ayı ortasında 70 kilo olmak. Koç istiyor.

bengigök : Hedefi (?) Koç istiyor.

yav ben koç istemdimki bana istiyo yazmış püsküt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…