• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ama benim ağlama nedenim ya bana yada bebeğime bişi olursa endişesiydi canım . çok şükür ki olmadı:) inşallah sende kucağına sağlıkla alıcan bebişini ..

selam kızlar doğum yapanlara bişey soracağım..ben hergün ağlıyorum yaa..ağlayacak bişey buluyorum..psikolojim bozuk iyi değilim..doğuma yaklaştıkça olurmu böyle şeyler..iyi değilim ben

canım doğum stresi sarmış seni rahat ol. Allahın izniyle herşey yolunda gidecek... Ve sen o mucizeyi kucağına aldıktan sonra tüm acılarını unutacaksın....

Evvett şimdi gelelim öğlenki menümüze..

sağımda iskender :dilcikar:
solumda döner dürüm :dilcikar:
karşımda pilav karnıyarık :dilcikar:
ben ortada 1 kase pırasa yedim, yoğurt yedim 1 dilimde çavdar ekmeği yedim...
normalde kesin dalardım ama kafamı kaldırmadım :delphin:
çok mutluyum çokkkk :lepi:
akşamı ve geceyi de kazasız belasız atlatırım inşallah... :Saruboceq:

ooooooooooooo zuzum maşallah sana bu kadar olduktan sonra sen geceninde hakkından gelirsin,

bende öğlen yemeği

1 kadın budu hazır olanlardan,
yarım domates
1 kepçe sebze çorbası...

ösgecim normal bişi bu sorma ben birde iş yerinde ağlıyordum böle mahsunsam biri bişeyin mi var dese aaa salya sümük ağlıyordum sağolsun müdürüm anlayışlıydı hemen sen toparlan çık derdi

Bende bir kase çorba içtim 1 tane lahmacun yedim ve yürüyüşe gittim .... Yürüdüm geldim acıktım bir tane daha lahmacuun yedim şimdi yarım muz yicem...

juju benmi yanlış görüom sen 2 lahmacunmu yedin,
anam yürüyüp yorulmasaydın be keşke :kızgın::kızgın:,
üstünede muz oo sen harikasın juju bugün yeme formun gayet ii maşallah...:delphin:

Kıs hayal saçmalama el kadar lahmacun iki tane nedirki anam aaaaaaaaaaaaaaaaa kız sen iice coşmuşun kim bilir bu kızlara ne ettin ben takip edemed,im.. Hem muzu yarım yedim kısım ...

kısım bizim burda lahmacun el kadar degil bel kadar oluyo ondan didim,
küçükse yok lafım apla kısma...
kıslar hanginizi aç bıraktım neler ettin diyo hain kaptan hıh:roflol:...

esmerim daha yeni başladım şekerim :)...Şeniz...

esmerim sende daha nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllar yaşa emi eşinle,
yaşlı nene ol emi onla Allahım ayırmasın...
çok sağoll haylim...seninkinide görürüz inşallah
Hoşgeldin nurcanımmmmmmmmmm.....

Kız hanife ben senden öncemi evlenmişim kııııı 7 yıl oldu bana
2003 te evlendim canım ben

hehhh bugünde hanife kalkmış gece yarısı aferim sana cadıııııııııııı.............
kız nasıl duymazsın çay bardaklarının büyükleri varya onlar işte ajda veya adana bardağı diyolar

kuzummm kalktım ama dolandım dolandım yattımm ağzıma hiç bişi sürmedim..
jujum moralin çok bozulmuştur ama inan çok güzel olmuşsun...hiç belli bile değil
selam kızlar doğum yapanlara bişey soracağım..ben hergün ağlıyorum yaa..ağlayacak bişey buluyorum..psikolojim bozuk iyi değilim..doğuma yaklaştıkça olurmu böyle şeyler..iyi değilim ben

ben ağlamazdım ama benim adamın burnundan getirirdimm....ufacık bişi yapsa gözüme batardıı..çok ağrılar sancılar çektim 9 ay boyunca hep fitil fitil burnundan getirdim...oh be aşkımm sen doğurdun ama ben rahatladım demişti bana unutmuyorum hiç....

esmerim amin amin,
ajdayla yeşil iç yeşil kıs:)
pınar afiyet olsun kuşum,
ben fena şiştim keşke köfteyi yemeseydim yeşil demliyom şinci 3 dk sona içecem...

esmerim amin amin,
ajdayla yeşil iç yeşil kıs:)
pınar afiyet olsun kuşum,
ben fena şiştim keşke köfteyi yemeseydim yeşil demliyom şinci 3 dk sona içecem...

off bi alışsam yeşile süper olucak

kızlarr imdattt ben çok yedim galibaa göbemi içeri çekip bırakamıyorum...
1 kase domates çorbası kaşarlı (bayılırımmm)
yarım pilav yarım etli patatess

şok şok şok 2 dilimde ekmekkkkk

utanıyorum kendimden yaaaaaaaaaaaaaa

la pilavı yidinde ekmaaaa niye yidin yav :mymeka::mymeka:
neyse akşama telafi ederiz esmerim demi
tam bildirim günü öncesi aaa aşk olsun yakışıyomu benim esmer fıstığıma,:1no2:
sağlık olsun ne diyelim
yeşilide tıka burnunu iç yav:)...

beyaz lilyum canım ben de öyleydim ağlıyordum hep doğum psikolojisi inşallah sağ salim atlatırsın

hanifee 2 dilim ekmek mi kızzzz

hayal güldürdün beni allah da seni güldürsün bel kadar lahmacun:))))

juju fındık lahmacunsa ok şeker

ben de öğlen yarımdan az pide salata ayran sonra çıktım 20 dk yürüyüş tempolu hatta uzun bir yokuş bile tırmandım ter içinde kadım...
sonra geldim soda içtim şimdi yeşil içicem...
amma yazmışınız 2 saat içinde zor okudum valla...

fundam amin canım cümlemizi inşallah,
sende güzel yemişsin sporda yarasın inşallah tatlım,
sabah bende öleydim ter içinde kaldım gelip soyundum burda hırka falan attım ki hava çok soğuktu sabah:)...

Back