- 27 Kasım 2007
- 1.398
- 1.950
- 658
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #2.441
arkadaşım siz bana insiyatif kullandınız ben sizin yüzünüzü karamı çıkarıyım... elimden geleni yapmaya çalışıyorum gün gçtikçe hareketlerimin sayısıda artacak...yalnız bu hafta regl olucam sanırım ne çıkar bilmiyorum ama haftaya bombayı patlatıcam merak etmeyin..Hanifem baya toparlamışın kendini kıs sevindim valla...
Bende iki gündür yemekten sonra öğlenleri çıkıyorum 50-60 dk yürüyüorum tempolu......
canım yaa geçmiş olsun çookkk...yavrucak bi türlü kurtulamadı hastalıktann...selam kızlar dün kendim psikoloğa gittim sonra kreşten aradılar kaanın ateşi düşmemiş o yüzden onu alıp dr a götürdüm bademcikleri kötü imiş canım sıkıldı gene antibiotik başladı dr dün gecemiz gene ateşli geçti bende rapor aldım eve gideceğim ona bakmaya kızlar kaan toparlanırsa girerim ben nete öpüldünüz kusura bakmayın fazla katılımım olamıyor
ne güzel de yazmış oy oy oyy...işte canavar adı üstünde doyarmı ki bunlarlaa...buarada illa akşamları canavarınız çıkmak istiyorsa bırakın çıksın..
ona meyve ikram ediiin... yeşillik ikram edin... ne biliyim taze portakal suları yanında 1galeta, meyveli soda filen ikram edinhihoyyyt
olmamııııııı???
illa yağlı bol kalorili şeylemri olmak zorunda????
valla ben k bar yiyom hanifem ham tatlı isteğimide geçiyor bazende piko yiyom.... Kalorisi ara öğün miktarı kadar zati...
şimdide 10 adet fındık yedim ara öğünde... Ya benim başım böle boşlukta gibi oluyor anlamadım gitti acaba vitaminsiz mi akldım güzsüz mü düştü bünyem nedir çözemedim....
öğlen yemekten sonra yine yürüyüşe gideceğim...
Valla kahvaltı yapmadım ben biliyorum hata ettim ama canım istemedi
bir nezcafe içtim bir kupa yeşil içtim .. Bende birazdan elma yicem.. Ama karnım da kendimde acayip şiş hissediyorum kendimi yarın yada cumaya regli olmam lazım onun verdiği huzursuzluk var üstümde
Gece uyandığında hayali hatırla iştahın gider valla
Valla acıktınız mı koca bir kase yoğurt yeyin
Valla ben 11,30-12,00 gibi yatıyorum 7,30 da kalkıyorum aslında daha erken kalkmak lazım ama alışamadım napim izinde uyumaya alışmışım.....
selam kızlar dün kendim psikoloğa gittim sonra kreşten aradılar kaanın ateşi düşmemiş o yüzden onu alıp dr a götürdüm bademcikleri kötü imiş canım sıkıldı gene antibiotik başladı dr dün gecemiz gene ateşli geçti bende rapor aldım eve gideceğim ona bakmaya kızlar kaan toparlanırsa girerim ben nete öpüldünüz kusura bakmayın fazla katılımım olamıyor
İnşallahy yakmışsıındır o kadar uğraşıp birgün bozunca moralda bozuluyor ama telafi etmek önemli sende yapmışsın.
Aslında benimde moralim bozuk h. içi nerdeyse süper yapıyorum h. sonu çoluk çocuk mükellef kahvaltı olayı ve misafir gelme/gitme olayında herşey alt- üst oluyor. Ne zaman h.sonu iyi yapsam o hafta verebiliyorum ancak. Vee maalesef o günkü kaçamak hemen tartıya yansıyor bende
günaydın hepinize
akşamı ne siz sorun ne ben söyleyim çok utanıyorum kendime kızıyorum
ceza verdim kendime sonra
1000 adım stepperda 70 civarı mekik ve bir sürü hareket 2 saat boyunca dinlene dinlene eziyet ettim kendime resmen ama oh olsun bana((
Günaydınnn takımcımmmm
Akşam, 2 kaşk makarna, yoğrtlanmış haşlanmış karnıbahar
Sabah, 1 dilim ekmek 1 haşl. yımırta
Akşam yürüyecektim eşim geç geldi, kavga ettim ya kendimi nasıl hazırlamıştım yürüyüşe yaa,
Kılzar hepiniz iyisiniz inşaşşah .
Hayal bende fotoları görmek istiyorum yaa bir album yapsan şeker.
buarada hayalcim resimlerini koymuş.. oh valla biz mahrum kaldık o resimlerden..
bende görmek istiyorum bananeeeee bananeeeeee:dilcikar:
öle yapcam zatiii hiç yemesem nasıl geçer geceler zati uzunn
bende göbemii yapıyorum bacaklarımıda yapımm barimm yerim müsait benim kimsecik yok
kızlar bende toparlanıyorum kaçarımm birazdan öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?