Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hanifem baya toparlamışın kendini kıs sevindim valla...

Bende iki gündür yemekten sonra öğlenleri çıkıyorum 50-60 dk yürüyüorum tempolu......
arkadaşım siz bana insiyatif kullandınız ben sizin yüzünüzü karamı çıkarıyım... elimden geleni yapmaya çalışıyorum gün gçtikçe hareketlerimin sayısıda artacak...yalnız bu hafta regl olucam sanırım ne çıkar bilmiyorum ama haftaya bombayı patlatıcam merak etmeyin..

canım yaa geçmiş olsun çookkk...yavrucak bi türlü kurtulamadı hastalıktann...
ne güzel de yazmış oy oy oyy...işte canavar adı üstünde doyarmı ki bunlarlaa...

amaninn jujum yaaa yoğurt benim hiç sevmediğim bişii helekii koca bi kasee ıyyyyy...ayranı içiyorum ama yoğurt yiyemiyorum bi antikayım bende....

kızlar dün bi arkadaşım tavsiye etti etiformun mısır ve pirinç patlaklısı dün akşam eve giderken aldım evde tadına baktım sadece güzel yani yenmicek bişi değil...kaloriside az onu eve bıraktım işyerinde grisinim var diye ..benden tavsiye:lepi:

Yaa bende akşam kaçamakları pek olmuyorda derdim hafta sonu. İnşllah bunu kayıpsız kapatırsam haftaya iyi olacak.

Hanifecim valla iyi hareketlenmişsin. Bende mekiğe ara verdim yeniden başlasam iyi olacaK.

Valla ben k bar yiyom hanifem ham tatlı isteğimide geçiyor bazende piko yiyom.... Kalorisi ara öğün miktarı kadar zati...

şimdide 10 adet fındık yedim ara öğünde... Ya benim başım böle boşlukta gibi oluyor anlamadım gitti acaba vitaminsiz mi akldım güzsüz mü düştü bünyem nedir çözemedim....

öğlen yemekten sonra yine yürüyüşe gideceğim...

jujum bu dediğim tatlı değil tuzluda değil..kraker gibi bişe işteee...

Walla canımm ne diyelim sende ki bu haller hayra alamet değil....du bakalım yarında bi olsun pazartesi ak kara öğreniriz artıkın

kızlar ben geldim .
kızlarımı dr a götürdüm ortancayla minik bebeğim üşütmüştü daha önce dr a götürdük öksürük şurubu falan verdiler dün artınca yine gittik . bronşie çevirmiş ikisideantibiyotik aldık geldik .
dün hastaneden sonra 30 dakika bende yürüdüm çok iyi geldi

selam arkadaşlar henüz ara öğün yapamadım...ama meyva tabagı yapıcam ekndime hepsinden bir dilimhihoyyyt
bu arada benim de akşam iştah problemim var deliricem:mymeka:

ben geldim sonunda sabah büroya geldim telefon kesik,net kesik,fax kesik borcundan dolayı Allahtan dün patrondan aldım parayı faturalar baya birikti ayarlayın diye sabah yatırdım hepsini açıldı şimdi,
ee maşallah kaçamaklar çözümler iyiyiz bugün:)
dün akşam:
1 domates,1 salatalık,2 büyük bardak yeşil çay,1 küçük bardak siyah çay içtim,
bi tanede haşalnmış pattes yedim,
45 dk yürüdüm,
150 mekik çektim karın bölgeme masaj yaptım mekikten sonra

sabah:
3 küçük ısırık börek yedim 1 bardak yeşil çay içtim,
2 bardak kaynar su içtim deminde 1 kupa yeşil...

buraya dikkat :
parafinli korse karın bölegesi eritmeden ne kadar etkili bilen varmıi
çünkü miğdemin üst kısmı o gögüs altından doğru çıkan şişliğin yeri çöktü içine ama göbek ve üstündeki karın bölgemde kaldı bi tek sorunum,
kardeşim abla korse dene bi dedi ki sevmem hiçte kullanmadım ama bi araştırayım dedim,bilgisi deneyimi olan disin çabık:)...

juju kahvaltı olmazsa günün kalanında çok acıkıyos işte bilion en azından 1 meyve bi kuru kayısı,1 lokma ekmek bi at ağzına,
yok öle canım istemedi kaptan falan demem dalarım kafa göz he:)...

Gece uyandığında hayali hatırla iştahın gider valla

he öcü hayal:)...

Valla acıktınız mı koca bir kase yoğurt yeyin

evet yoğurt özellikle göbek eritmek için süper bir yöntem,
esmerim bende senin gibi ayran içebiliyodum ama yoğurt yiyemiyordum yemeklerin yanına alarak alıştım tek bende yiyemem ama günde 1 öğün de olsa bi kaşık olsun yemeye çalışıyorum bende...

Valla ben 11,30-12,00 gibi yatıyorum 7,30 da kalkıyorum aslında daha erken kalkmak lazım ama alışamadım napim izinde uyumaya alışmışım.....

uyku düzeni evet önemli ben o evde olduğum dönemde uyku düzensizliğinden şiştim,
jujum senin normal aslında pek sorun olmaz tatlış,
bende akşam 12:30 1:30 gibi yatıp sabah 7:15 ta kalkıyorum,
artık kalkıncada mekik çekcem 10 dk uykumdan fedakarlık yapcam bu karından kurtulmam gerek sıkıldım...

canım benim ya ne çektiğin senin böle,
Alah acil şifa versin canım benim...

o mükellef sofrada ekmeğe yüklenme ne varsa hepsinde birer lokma alıp körle o nefsini,
yada baktın kendine güvenemiyon arkana bakmadan kaç o sofradan
ben bazen öle yapıyorum valla alıyorum yumurtamı yada az peynirimi sofraya yanaşmıyorum,
aile ila birlikte oturulunca çok yeniyo bu 1
2.side tek yerkende kendinize sofra kurmayın tabağa alın yiyeceğiniz herneyse yeyin kalkın,
tepsiye yada masaya alırsanız tabağın yanına kesin bişiler konuluyo...

kendin ettin kendin buldun sanamı acıyacam :mymeka:,
ne yedin say bakem tek tek,
kimse sormasada ben sordum hade bekliyorum...

albüm değil tatlım da burda olduğun bi zaman aynı resimleri sanada koyarım siteye bakarsın...

buarada hayalcim resimlerini koymuş.. oh valla biz mahrum kaldık o resimlerden..
bende görmek istiyorum bananeeeee bananeeeeee:dilcikar:

tatlım burda olduğunda koyarım bakarsın çikin şişgo hayale...

toparlancen tabe bu kadar gelmişin burda pes edersen yuh derim sana şahsen benim hiçmi canım yok be hedef yükseltip duruyorum,
takıma 80 hedef dedim geldim 75e indirdim,şimdi 70 diorum,65 yapsammı diye düşünüyorum yah senin az kaldı yolun yılmak yok esmerŞeniz,
8. takımdan gülay diyo abartma lan 65 e dio:)...

zuzum sabah herşeyim kesikti teknolojiden mahrum kaldım şeker derse bakmadım,
kendimle ilgili çok köklü kararlar aldım hele şu hedefime bi yanaşıyım tepeden tırnağa değiştircem kendimi akşam dank etti bana,

juju sen ara öğünde beni ye beni ye kalorim azaldı baya:roflol:

yellow sende çok yemek isteyince ya yeşil çay yada soda iç,
dolaptan mutfaktan uzak dur hatta mümkünse önünden bile geçme neyimize lazım ayağın kayıverir içeri...

nurcan geçmiş olsun canımcım...

hayalcim hoşgeldin canım ..gözümüz yollarda kaldı vallakaydirigubbakcemile5
canım ben daha önce parafinli korse diilde lut gölü tuzu sürülen zayıflama korsesi kullandım..hani şu tugba özayın tanıttıgı...yürüyüşe giderken giyiyordum ve ayakkabımın içine kadar iniyordu terler..ki hiç de tuz sürmedim paketini bile açmadım..ve bu sayede selülitleri dizlerinin altına inen ben sıfır selülit bikini giyiyordum..beyaz pantalon giyiordum.
canım senin şikayetin olan göbiş bende de vardı ve bu korse sayesinde göbeğimde sıfıra inmişti..dümdüzdü karınaltım...zaten bu benim bahsettiğim korse dize kadar inen ve göğüs altına kadar olan bir korse..almanı tavsiye ederim canım..yalnız bunu kullanırken bol spor ve bol su şartyerimseniben

kızlar hayale katılıyorum bana da tak dedi artık..hepimiz bogazımızı sıkı tutalım sporlarımızı düzenli yapalım ve yaza imaj yenileyelim...saçlarımızı kestirelim model verdirelim..düzennli makyajımızı yapalım..canlı renkler giyelimbıcır bıcır neşeli olalım..bizi görüptee ayyyy ne çokkilo almışınm diyen gözler...in feleği şaşsın:hooray:

aLLAHIN İZNİYLE BUGÜN YEMEK SONRASI YÜRÜYECEĞİM.

TÜM HAZIRLIKLARIM TAMAM.

Hayalcim yaa benimde göbeğim büyük sorun nasıl halletcem bilemiyorum. Ama sadece göbeği baskılayan korse kullanırsan mide çıkıoyr sonrada komple bişi kullanmak lazım.

nur evt yapalım bunu canım yok artık ben ne kadar yersem o kadar ceza vercem kendime

hanifecim evet varım senle stepper yarışına kız.akşam 1000 adımı dinlene dinlene yaptım en sonunda gıcırdamaya başladı bıraktım..

hayal yemekte abartmadım ama sonrasında 3 tane çikolatalı gofret yedim(((( pisboğazın tekiyim ben hiç bu kadar abartmamıştım son günlerde ya

bi ara parafinli korseyi düşünmüştüm nette araştırırken kadınlar klubüne ilk o zaman rastlamıştım ama sanırım kullananlar pek memnun değil

spor bölümünde 6dklık hareketler var arkadaşlar hiç denedinizmi göbek eritmek için çok az zaman alıyor gerçekten ama çok etkili hepsini yapamasamda benim çirkin sarkmış göbeğim bile toparlanacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…