Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zuzu bende kızılayda hediyelik eşye,
bardak kupa vs satan bi dükkan var orda buldum gülay sağolsun,
ya normal çay süzgeçleri varya hani bardaklara tutup süzdüğümüz onların derinleri oluyo file gibi ortası onlardan bak aktarların bazılarında oluyo yada nerde vardır bilirler sor bi...

ben içtim bebişim birer soda patlatalım gel :)
yaw sıkıldım hakkaten gelen gidende çok oluo ama çalışcam başka çarem yk evde çalışmıorum çünkü

kız bende sodayı yeni patlattım sayılır delü :) yürüyecem ya yeşil içiyom ondan yoğun wc fasıllarını atlatam çıkmadan,
gülom benimde öle burda çalışcam yarın sabah itibariyle sabahtan çalışalım biz,
öğene doğru bırakalım yeminle bi ünite okudum almadı kafam ya sanki ilk kez duydum bazı şeyleri,
bende sıkılıyom sabahtan beri biliyon kemiriyom başını beya:)
dışarı çıkıp gelince biraz daha ii oldum şükür,gülo yüzüm yanıo...

fundam çeneni öne doğru gerebildiğin kadar geriyorsunöne doğru alt dişlerin üst dudağının üstüne kadar ne kadar uzanabiliyorsa uzatıyorsun 60 a kadar say bırak geri yap çok zorlar önce ama sonra alışılıyo,
hem gıdık hem yanaklara ii oluyo,
halamın kızı her defasında inat ediyordu biz yaparken 180 ekadar sayıyordu kitlenip kalıyodu cenesi:roflol:...

hayalcim bi daha foto koydugunda ben de görmek istiyom ona göreyerimseniben
ayrıca ben de albüm oluşturmayı düşünüyorum bakalım becerebilirsemfisfisfis

yellow albüm koymadım ben dur koyayım elimde olan resmi kızlarda bunu gördü tatlım,
eski halime yakın bi bu var elimde,
bide 90 larda yüzümün yakın çekimi var,gıdıyı görünce anlarsın zaten ,
koyayımmı resmi buradamısın...

hayal cim hiç 104 göstermiyorsun canım sen bu fotoda...boyunun uzun olması çok avantaj ..ben de uzun olmak isterdim ama çok şükür sağlıklıyız bu na da şükür:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…