Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarr,
Hafta sonu bizim de davet vardı, öle abartı olmasa da bende kaçırdım.
4 5 tane küçük tulumba tatlısı yedim.
sahura kalkmıyorum ben artık dünkü iftar menümü ğaylaşayım,
yarım kepçe tarhana çorbası 2 kaşık pilav 2 kaşık güveçte et ve salata.
ayrıca resmi tatil de çalışanlar kervanında ben de vardım malesef.
ama sinirlerim çok tepemde olduğu için bilgisayarın başına dahi oturmadım.
iftardan 1 saat sonra sütlü tatlı yemeye izin varmı..
çok feci durumdayımm temmuzun 16 dan beri regl olmadım ve tatlı isteyimi dindiremiyorumm...
Özge bana ne desen yeridir :)) Hakediyorum gr gr da olsa giden kilolar geri gelemsin ühhüüüüü , ama bu hafta sonu accık deprefitfim eşim son 3 gündür çalışıyor yüzünü bile görmedim desem yeridir , herkes çoluğu çocuğuyla gezip tozarken bende bunaldım işte ...Akşam da patlattım yani :)
selam kizlar.dun aksam davetteydık.yogurt corba,salata,az pılav ve kofte yedım.ekmek kola yok.sutlac vardı onuda saat 22 de yedım.sahur yapmadım.simdı specıal k yedım1 kase.ozgecıgim baska yerde hayır deme sansım var ama anneme yok malesef.zorla yedırdı.lethem kolaylıklar gelshn oralarda.meyvenull canım dıyetısyen saat 22.00 dan sonra ıstedıgın sutlu tatlıyı yıyebılırsın demısti 1 kase.
lethem ara ogun secenekleri: beyaz leblebi ve kuru uzum,yagsız kepeklı galeta,kepek ekmegıyle yogurtlu ekmek,pıko veya bıtter cıkolata,sutlu tatlı,kuru kayısı veya erık,nesfıt ve sut,meyvelı yogurt,az yaglı bol sebzelı kısır,peynırlı sandvıch kepek ekmegı ıle,badem,fındık veya cevız.
ozgecıgım reglım ben cuma gunune kadar oruclu degılım
Günaydınlar kızılr. bugün yoğunum 3 gün tatilin ardından. Geçmişe bakamıyorum. tekrar gelirim.
Selam hanımlarr
Buğün bende yoğunum malum ay sonu tekrar uğrarım öpüldünüz...
günaydın kızlar naber?
Anladım cnm pardon.
Günaydın şekerim.
opuyorumnanaktan
İyi nurcum senden.