aynen benimde. =((
başım da ağrıyo =(
len ben bile kendi koyduğum kurallardan tırstım biran tekrar okuyunca. eyvahedigeldismile
Ama işe yarayacak göreceksiniz.
Az önce regl oldum kızlar işallah sabah şiş çıkmam. bilmiyorumkismile
Hayırlısı bakalım o zaman. Sabah göreceğiz.
Akşama da ton balıklı salata yiyeyim bari yanında ayranla. Kocişime de makarna var. Kızıma da annemden alırım yemek. Ohhh mis gibi temiz iş
Kızlar bu leslie denen şeyi nerden indiriyorsunuz ?
bir de yazmayı unuttum.
dün abarttın dediniz dediniz. bugun öğlen ızgara tavuk mantar ve salata söyledim.
sadece mantar yiyebildim ve iki çatal da tavuktan alabildim.
açlıktan midem kazınıyor ama yiyemiyorum nedense..
meyvenull benımkılerde 45 dk uzagımda ılcedeler.ıstedıgım zaman gıderım ama sık olmuyor.evı esını bırakıp.ama yakın olsa ozge gıbı hemen hemen ugrarsın ohh.yasımız kac olursa olsun anneye ıhtıyacımız ozlemımız bıtmıyor.ayda 2 kılo bencede ıyı.ben hedef kıloma ulasıp dıyetı bıraktıktan 6 ay sonra almaya basladım.o zaman zorlanıyorum ıste.bu arada ablamda heveslendı 6 kg verdı benımle.o olculerle motıve oluyor.banada olcturdu 6 gun once.sol koldan 2 cm sag kol 1 cm,ıkı baldırımdan 3 er cm ıncelmısım.kılomuda merak edıyorum ama ona ıftardan once bakacagım
alla alla neden acaba yanında ayranla cok güzel olur aslında yemesi yani ben cok severim bu sekilde..
zorla kendini ac ac durulmaz yemen lazımm..aksam sonra daha kötü olur cok fazla yersin düzenin bozulur..
Zevcan sende kendine üzüntü yapmaya yer arıyorsun. Sistemi değiştiremiyorsan ayak uydurman lazım bebem.
İnanna hedefine ulaşta yine takımda olursun cnm. Listede olmazsın sadece.
Ben kaçtım canlarım iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?