Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aklıma bişi takıldı ..
oruç tutuyoruz allah kabul etsin ..ama hepimizde bi halsizlik yorgunluk ağrı hali oluyor.
acabu bu durum protein alma miktarımızın düşmesiyle paralel olabilirmi..
kaslarımız zayıflıyo gibi gelio bana..
Zevcan yaklaşık 16 saat açlık bünyeyi yoruyor haliyle şekerim. Birde yeterli sıvı alımı da yok. Bağırsak düzeninden tut tüm düzen değişiyor. Dolayısıyla vücut sinyal veriyor.
Zevcan yaklaşık 16 saat açlık bünyeyi yoruyor haliyle şekerim. Birde yeterli sıvı alımı da yok. Bağırsak düzeninden tut tüm düzen değişiyor. Dolayısıyla vücut sinyal veriyor.
vereliniortak
Evet Allah kabul etsin ama şu mübarek ramazan göz açıp
kapıyıncaya kadar bitsin istiyorum.
Kaç gündür kabızlık çekiyorum senağlama
İlk başlarda tutamasamda gece yiyip yatıyodum şimdi de öle.
Midem fena biraz.
şimdi de fakur fukur ya bilmiyorumkismile
vereliniortak
Evet Allah kabul etsin ama şu mübarek ramazan göz açıp
kapıyıncaya kadar bitsin istiyorum.
Kaç gündür kabızlık çekiyorum senağlama
İlk başlarda tutamasamda gece yiyip yatıyodum şimdi de öle.
Midem fena biraz.
şimdi de fakur fukur ya bilmiyorumkismile
kızlar valla cok zor hakikaten allah yardımcımız olsun ben 3 gün tutuyom 1 gün tutamıom vücudum seriliyor yerlere 3. gün inş kaslarım erimiyordr kastan vermek hiç istemiyorum yoksa ramazan sonunda montiye başladığımda çok kötü tablolarla şavaşıcam ..
Selam kızlar nasılsınız.
İyiyim özgem bende bebişle uğraşıyoruz annesini tekmeliyorda artık yaramaz :))
Buraya siz yemek yazmadığınız zaman gelebiliyorum kızlar kusura bakmayın malum hamişlik dönemi aşermiyim yok yere :)))
Cerenim yakaladın beni :)))
bu seferde gec yakaladım yaa tatlımm cıkmak zorundayım fıstıgım ozelden mesaj attım sana ok canım kıb gorusurz yarın tatlımm
Merhaba işten güçten fırsat bulamadım girmeye , girince de kimse yok sanırım :)) karnım dönüyor resmen fır fır regl oldum :)
Allah gönlüne göre versin canım.
Bizim iyi nurcum da senin nasıl gidiyor bakalım. klava:
inş vermiş cıkarsın tatlım cumayada..
biliyorum ikiz olması cok zor ama su gebelik olusturucu haplar var aklımda dr kabul derse öyle düşünüom bakalım hayırlısı olsunn...
biz cok iizz nur senin nasıl gidiyo..
cokacimcoook
oh sen sanslısın bizde yok öyle bişi haplarla denicez artık şakkıdı
iyiyz canım sen nasılsın?daha sık ugramalı ve daha çok paylaşım yapmalısın bence.motivasyonun yükselir kaydirigubbakcemile5
kızlar ben bütün gün bilgisayarın karşısındayım yani buralardayım mirmirmirmir ama sizler yoksunuz sanırım yaz olduğu için böyle kışa toparlanırız :1closedeyes:
bu arada bende ikiz istiyom ama ihtimal pek yok:) tekini bulsam öpüp başımın üstüne koycam :))
lethem lethem lethem nerelerdesin gel bakim topiğe gündüz oturması nasıl geçti neler yedin bi anlat olumunekankayizsmile
yapılan yemekler kalıp durduğu için iftarda çorba 15 dk sonrada nohut yemeği yedim.hiç ekmek yemedim.1 lt su içtim şimdide yeşil çayımı içiyorum ohhh kaydirigubbakcemile2