nutella çoğu kişiyi bitirdi yaktı yıktı sırnaşık şey
yoksa sendemi ohaoldumsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 günde 1 kavanozmu naptın sen öylee delikafadulden
cıkım caddelerde dolanıp boş boş vitrin baksaydın keşke ayakların su toplayıp şişseydide yemeseydin onlarr eyvahlar olsunn aman yarabbimm 2 günde 1 kavanozz.........
umarım tekrarı olmazzzz lmaz:
ben yiyip kilo almayanlardandım.
çok fazla hareket ettiğimden yakıyordum sanırım.
evde oturup çikolataya asılınca böle oldum.
aslında kendimi zor tutuyorum bilio musun?
çok seviyorum nutelleyı çünkümafoldumben
Evet canım insan kokusunu duyunca bile bi iki kaşık almadan duramıyor.
o yüzden eve almıoyruz artık=)
meyvenull agzındn bal damlıyor.ınsallah oluruz.ınanna bende cıkolata hastasıyım.hele bugunlerde nasıl canım ıstıyor.2 hafta daha dısımı sıkıp dıyetısyene gıdınce bıtterınden yemeyı dusunuyorum.tutuyorum kendımı.meyveye sardım.saat 22 olsa dıye gozune bakıyorum.
yüzüğümü buldum evde halının üzerindeymiş bosuna üzülmüşüm oruçlu oruçlu hasta ettim kendimi..
bendede selülit cok fazla bide son zamnlarda kilo alıp vermekten çatlaklar oluştu :sinifsinif:
bende severim çikolatayı ama yiyebileceğim maksimum 2 kasık dahası yok yiyemiyorum fazlasını..
bide açıkcası hiç nutella denemedim nedense :roflol: bilmeden ii bişi yapmısım gibime gelio :roflol: :roflol: :roflol:
meyvenull agzındn bal damlıyor.ınsallah oluruz.ınanna bende cıkolata hastasıyım.hele bugunlerde nasıl canım ıstıyor.2 hafta daha dısımı sıkıp dıyetısyene gıdınce bıtterınden yemeyı dusunuyorum.tutuyorum kendımı.meyveye sardım.saat 22 olsa dıye gozune bakıyorum.
Günaydınlar...
Dün akşam yemeğinde kıymalı makarna ve zeytinyağlı taze fasulye yedim. Birer porsiyon.
Tatlı olarakta yarım porsiyon profiteröl yedim.
Ekmek yemiyorum akşam yemeklerinde filan herzamanki gibi.
Sahurda da Kepek ekmeğine domates maydonoz kaşarlı tost ve doğal portakal suyu içtim. =)
ikisi de aynı hesaba gelmiyor mu?
ikisinde de açız=)
maşallah diyorum.
inşallah böle gider hep.
Özge çok güzel bi konuya değindin. Mesela geçen hafta cuma sabah tartıldım ben.
Normalde de cuma sabahı tartılıyoduk ama akşam yemeğini 7 de 8 de falan yiyoduk.
Şimdi saat 3-4 de gece yemek yiyip tartılıyoruz. ister istemez etkiliyor.
Ben bu hafta perşembe iftardan önce tartılıcam. Bide cuma sabahı tartıılcam. Nekadar fark olucak acaba arada. Kilomuzu yine cuma sabah bildirelim.
selam bayanlar
iremcim bence perşembe iftardan önce tartılmalı :jeyyar: en güzel o zaman oluyo
Günaydın Hanımlar , dün öğleni yazmıştım hemen dün ikindi ile başlayayım :
-2 dilim kepek ekmeği , zeytin ezmesi sürülerek ve yanında kuru domates ile yenildi ( 2 .dilim aç gözlülüktü biliyorum ) , 2 tane yeşil biber ile ..
-Akşamda kayınvalide tavuk sote yapmış , 3 yemek kaşığı tavuk sote ekmeksiz , 3 adet acılı çiğköfte ( dayanamadım )
-Yatmadan 1 dilimden az kavun :) ,
Bu sabah : Yarım yağlı süt ile bir kase ( hoşaf kasesi kadar ) müsli ....
Dün regl oldum karnım acaip ağrıyor ve şişim korkudan tartılmadım :)) Cuma sabahına kadar tartılmıcam :)
günaydın kızlarr nasılsınız cihaz bakımı vardı onunla uğrasıyorum 1 bucuk saatten beri ..
yüzüğümü buldum evde halının üzerindeymiş bosuna üzülmüşüm oruçlu oruçlu hasta ettim kendimi..
dün aksam bas ağrısından yayıp yuvarlandığım için bu gün oruçlu değilim sabah 1 tost yarım poğca yediim ..annemler geldi biliyorsunuz ben diyete hiç sadık kalamıyorum..
kilomuda kuruyorum ama hatta bazen eksik cıktığım bile oluyor..
dün aksam 10 da uyudum sabah 7 bucuğa kadar ama hala uykum var sırnaşık şey
tesekkurler ozgecıgım.bende kılo vermısım.ama yarın ıftar oncesıne kadar tekrar tartılmayacagım.bende ıftar oncesı tartılalım derım.sabahla en az 600 gr oynuyor.sahurda zaten en az 1.5 lt su ıcıyorum.kızlar selulıtlere takılmayın.bol su ıcıp kılo verınce gıdıyor.
bu hafta herkes zayıflamıs anlasılann :teytey: :teytey: :teytey:
bellimi olur kızlar bi bakarsınızz 1 olmusuz :sm_cool:
kacamak yokkkk lmaz:
bu hafta güzel kilo veriyoruz inş derece alıcaz. :teytey:
meyve yemen cok güzel tatlım keşke bende meyve yiyebilsem hiç meyve yiyemiyorum ..
günaydın kızlar:)
canım çok sevindim yüzüğü bulmana:)
bende de çatlak çok
ben de kışın nutella yerdim:/ sabahları 1 çay kaşığı yemeden sanki enerjim yerine gelmiyodu bilmiyorumkismile
meyveli sodayı belki 1 tane içerim, ama diğerlerini acilen annemlere içirip, sadesini içmeye çalışcam, sevmiyorum ama alışabilirim sanırım mirmirmirmir
az sora domates salatalıklı peynirli kahvaltımı yapıcamm, ama bugün annecimle ew oturmasına gitcez, offf ne ikramlar gelcek yine ama aklımda siz olcaksınız, abartmıcam :)
Zevcannnn eğer var ya bi abart yemek olayı elimden çekeceğin var. lmaz: Annenler burda diye sakın salma kendini ona göre. Kırk yılda bir geliyor olmaları bahane değil bak demedi deme. klava:
yerimseniben
İşallah şekerim :Saruboceq:
Bende yemezdim hiç ama İrem doğduktan sonra onun her gün meyve öğünü var bende alışkanlık oldu hergün meyve yemek. Sanada bir bebek lazım demek ki kaydirigubbakcemile3
benim tatlı isteğimi soguk meyve karşılıyoröle canım pek birşey istemiyor.sütlü tatlıda serbest bana ama 2 akşam üst üste denk geldi yedim diye haftayadan önce yemeyeceğim.meyvenull benim eşimin babası ikiz.bizde ikizlerimiz olsun istiyoruz.bakalım nasip kısmet..
nasılsınız kızlar nasıl gidiyor diyet?
Zevcan verdim canım bende çok şükür ama Cumaya ne çıkacağı önemli. Bazen çok farklı sonuçlar çıkabiliyor.
Bende istemiştim ikiz ama bunun olmasının garanti tek yolu tüp bebek. Ama ikiz bebek bakımı çok ama çok zor oluyordur eminim. Bir tane bile zorken iki tane offff offff.
Zevcan verdim canım bende çok şükür ama Cumaya ne çıkacağı önemli. Bazen çok farklı sonuçlar çıkabiliyor.
Bende istemiştim ikiz ama bunun olmasının garanti tek yolu tüp bebek. Ama ikiz bebek bakımı çok ama çok zor oluyordur eminim. Bir tane bile zorken iki tane offff offff.
yok canım ben okadar nutelle yemedim hiç.
Allah kısmet ederse bende ikiz istiyorum.
benim ve nişanlımın sülalesinde ikizler var.
özellikle nişanlımda.
benim şansım yüksek ama kısmet.
sağlıklı hayırlı bi evlat olsunda ilerde :)zemuszemus
Allah hepinizin gönlündekini gerçek eylesin kızlar.
Bir kadının bu hayatta yapabileceği en iyi şey Anne Olmaktır. Hepinizin yaşamasını dilerim.