- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #21.701
Ay nescafe demeyin yaa şimdi gidip yapıp içicemm oy oy...
Yeşilçay alayım bari...
Yeşilçay alayım bari...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın hanımlar ben geldim...
Normal kiloma dönüyorum yavaş yavaş şükür.
Tabi ilaca ara vermeminde etkisi olabilir...
Hala ayı kapatamadığımız için yoğunluk devam ediyor.
Sıkılmaya başladım artık.Sevdiğimde işe girdi o kadar alışmışım ki varlığına şimdi iletişim halinde olamamak da sitrese sokuyor.Sürekli yiyesim geliyor ama tutuyorum kendimi...eyvahedigeldismile
günaydın kızlar
günaydın hoşgeldin...
dün neler yedin nekss bugün neler yiceksin?
inş cumartesi hepimiz eksilerde oluruz.
kendini tutmaya devam et canım.
günaydın hoşgeldin.
2 yudum nescafe sadeyse bişi olmaz zevcan. nescafede kalori yokmuş.
sen şeker süttozu normal süt kullanıyomusun?
canım ben 3ü biaradadan içtim ( baska türlü içemiom ...
Günaydın hanımlar ben geldim...
Normal kiloma dönüyorum yavaş yavaş şükür.
Tabi ilaca ara vermeminde etkisi olabilir...
Hala ayı kapatamadığımız için yoğunluk devam ediyor.
Sıkılmaya başladım artık.Sevdiğimde işe girdi o kadar alışmışım ki varlığına şimdi iletişim halinde olamamak da sitrese sokuyor.Sürekli yiyesim geliyor ama tutuyorum kendimi...eyvahedigeldismile
canım ben 3ü biaradadan içtim ( baska türlü içemiom ...
biz iyiyiz valla lightlife ama buralar sakin. pek kimse girmiyo. çok fazla paylaşım olmuyor. akannehir
yaa nur monti yapıyorum da 2 yudum aldım sadece kahve içmeyeli belkide 1 ay olmustu fazla spor yapıcam bu aksam telafi edicem durumu kızlar kötü örnek örnek değildir siz sakın bozmayın diyeti ..
günaydın nurcum .. hoşgeldin..
ben sürekli buralardayım geliyorum bakıyorum buraya ama sessiz sakin sanki takım 3 kişiden ibaret kimse gelmiyo o sebeple bende başka topiclerde laklak yapıyom arada yine geliyom bakıyom benim mesajımdan sonra sayfa atlamamış hiç :) hatta hafta sonu baktım c.tesi yazdığım mesajın üstüne 1 sayfa atlamamış pazartesiye kadar :))) ama yazın genelde böyle oluyo kimi izne kimi memleketine gidiyo yada millet pc karşısında durmaktansa kendini dışarı atıyo :) kışın daha derli toplu kalabalık oluyo :)
aa 2 yudum almışsın bişey olmaz okadar.. zaten 1 aydırda kahve içmiyormuşsun tamam ozaman diyeti bozmuş sayılmazsın 2 yudumcukla :içelim:
Dün neler yedim...
Sabah domates,salatalık,4 zeytin,2 dilim tost ekmeği (çavdar)
Ara bir kupa yeşilçay
Öğlen ton balıklı salata ayran
Ara bir kupa yeşilçay
Bir elma
Akşam mercimek çorbası
Leslie 2 mile
2 litre su