• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sağol zuzum,
kız valla yoğurtla kabağı karıştırdım daha 2 kaşık aldım yeminle doygun hissi oluştu yemeyim diom akşam kurt gibi açıkıyom yeşil çaya saldırıyom yememek için,
şaştım napcam ama en ii bildiğim zayıflayacağm...

şu akşamlar ve geceler yok mu......
ya çok şiş hissediyorum
artık adet olsamda şu şişlikten kurtulsam bebek 8 aylık oldu bende tık yok

artık olursun sanırım canım be,
gerçi ben pek anlamam ama etraftan duyduğum kadarıyla 6. aydan sonra olmaya başlıyormuş,
inş.olursun sende...

inşallah canım sabırla bekliyorumm
normalde o kadar sancılı olurum ki o gün biterim ama olmayınca da kötü oluyooo

valla haklısın hayal ne diyeyim...... evet bu haftalarda bir kısmımız saldık kendimizi toparlanma zamanı geldi birbirimizi ciddi şekilde eleştirelim onu yeme bunu yapma sık kendni felan diyelim bir azim gelsin valla ben artık mezun olmak istiyorum sıkıldım ya pisküt dicek kızım sen hala burdamısın die nerdeyse 1,5 yıl oldu ben hala takımdayım boşuna yer işgal ediyorum artık vericem ve gidicem... herkes bunu kafasıona koyarsa aslında baya baya lkendimize geliriz....

şahnurum toparlanıyor yavaştan hanifem baya baya büyük bir yol kat ettin güzelim ha gayret sık dişini aman ha bırakayım deme kendini... open şekerim aynen sana da söylüyorum bak 69 ları görünce nasıl şevk gelicek başında 6 var nede olsa....

yeniler bakın siz bizden şanslısınız aslında vucut kilo verme moduna bizden daha hızlı adepte olur biz zorlanıyoruz artık tabi neden olsa baya zaman gçti vucudumuz direniyor

slm arkadaşlar nasılsınıza.s. topiğinize uğrama sebebim eski kardeş takımımdınız gerçi hala kopmadım biraz ara verdim bizim takımın topiğine baktığımda jujuyu gördüm bizim kaptan not yazmış neyse gelelim sebebi zyarete jujum avartarını görünce koptummmmm :roflol: :roflol: :roflol: o ne ya süper :roflol: neyse hepinizi Şeniz

jujum haklısın kilo verme konusunda daha hızlı olmalıyız yeni başladık dediğin gibi...

ama bende bir anormallik var emzirdiğim halde vermede zorluk çekiyorum...

doğumdan önce nasıl yerdim nasıll. ama hamile olana kadar 62 yi geçmemişimdir.. metabolizmam çok yavaşladıı sanırım....

birde hayatım boyunca tatlıdan nefret ederdim... baklava hiç aramazdım çikolata aklıma gelmezdi.. çokokrem kutusuna elim değmezdii... tatlı krizine giriyorum şimdilerde inşallah emzirme dönemi bitince bu tatlı krizlerim de biterr...

tuza bayılırım ondan vazgeçirmeye çalışıyorum kendimi... tuzluk benden uzakta artık o da kilo alma sebebi biliyorum... ama fazlası zarar..

valla haklısın hayal ne diyeyim...... evet bu haftalarda bir kısmımız saldık kendimizi toparlanma zamanı geldi birbirimizi ciddi şekilde eleştirelim onu yeme bunu yapma sık kendni felan diyelim bir azim gelsin valla ben artık mezun olmak istiyorum sıkıldım ya pisküt dicek kızım sen hala burdamısın die nerdeyse 1,5 yıl oldu ben hala takımdayım boşuna yer işgal ediyorum artık vericem ve gidicem... herkes bunu kafasıona koyarsa aslında baya baya lkendimize geliriz....

şahnurum toparlanıyor yavaştan hanifem baya baya büyük bir yol kat ettin güzelim ha gayret sık dişini aman ha bırakayım deme kendini... open şekerim aynen sana da söylüyorum bak 69 ları görünce nasıl şevk gelicek başında 6 var nede olsa....

yeniler bakın siz bizden şanslısınız aslında vucut kilo verme moduna bizden daha hızlı adepte olur biz zorlanıyoruz artık tabi neden olsa baya zaman gçti vucudumuz direniyor

kızlar hayalcim ve jujum katılıyorum size tamamen arkadaşlar toparlanma zamanını ben biraz geç de olsa yakaladım darısı yakalayamayanların başına
bu arada 4 gündür wc ye çıkamamama rağmen kilo vermiş olmak beni çok ama çok mutlu oldu öğleyin yediklerim
8 kaşık pırasa yemeği marul ve lahana doğranmış sadece limonlu salata ve 25 gr ekmek incelme kendimde hissettikçe daha bir özen gösteriyom kendime kızlar inanın çok mutlu oluyorsunuz
jujum sana katılıyorum yeni gelen arkadaşların daha fazla vermesi gerekir arkadaşlar toparlanın biraz hadi bakalım ben artık eski azmimi geri kazandım en kısa sürede 5 li rakamları göreceğim

zuzum moral bozmayalım evet kendimize geglilim diye söyledim tatlım,
şahnurum süpersin sen maşallah,tatlım 4-5 günde bir sinameki içebilirsin o rahatlatıyor,
öle arasını uzun tutarsan sürekli gerekte olmuyor emin ol,
jujum hade topla bizi gebert kaşınanı kıs:)
betüş bi buraya gelmediydin ama merak ediyodum ne vikit gelcen diye,kısım get sen amazon topine şişko kalcan öle sen hıh:)...

zuzum moral bozmayalım evet kendimize geglilim diye söyledim tatlım,
şahnurum süpersin sen maşallah,tatlım 4-5 günde bir sinameki içebilirsin o rahatlatıyor,
öle arasını uzun tutarsan sürekli gerekte olmuyor emin ol,
jujum hade topla bizi gebert kaşınanı kıs:)
betüş bi buraya gelmediydin ama merak ediyodum ne vikit gelcen diye,kısım get sen amazon topine şişko kalcan öle sen hıh:)...

sus nan:mymeka: sana bulaşan yok ben jujuya didim:dilcikar: senin adın geçtimi heç

he masum akşam yürü juju yürü en kötü 20 dk yürü hemde koşar adımlarla yürü çıkar tıkıdık topuklu ayakkabılarını hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.:)...

Back