- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #20.981
Öperim teysesi sen merak etme.
Çağlayanı da bi ararız olmazsa akşama doğru.
cerenim gelmiş hoşgeldin canımmm tatil cok ii gidio anladığım kadarıyla ne güsel cok sevindm iice enerji depolayıp dönüceksin..
bende iimmm takılıyorum iş yerinde :)
diyet yapmaya uğrasıyorum malesef senin kadar hızlı kilo veremiyorumama yavasda olsa gidio benmkilerde .. opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile
Ben geldim kızlar.Cuma gittim biliyorsunuz rapor verdi dr.bugün iş başı yaptım.Ama işler iyice şirkette karışmış müdürem yalovadaki tüm firmalara iş ilanı vermiş muhasebe elemanı arıyoruz diye.Benimlede konuşmuyorlar iyimi masamı gene darmaduman etmiş.çok sıkıntılıyım ve moralim sıfır(
Ceren bu zevcandan şikayetçiyim. Kaçamak yapıp duruyor.
Ben geldim kızlar.Cuma gittim biliyorsunuz rapor verdi dr.bugün iş başı yaptım.Ama işler iyice şirkette karışmış müdürem yalovadaki tüm firmalara iş ilanı vermiş muhasebe elemanı arıyoruz diye.Benimlede konuşmuyorlar iyimi masamı gene darmaduman etmiş.çok sıkıntılıyım ve moralim sıfır(
hosgeldın caanımm bak sen terbıyesızleree bunlar ınsanın halınden anlamazlar mı yaaa boswer takma tatlım bebegını etkıleme bu konularlaa
Hoşbulduk canım.Dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti zaten.O kadar kızgın ve kırgınımki onlara 4 yıllık emeğim var benim bu şirkette.Bir kalemde silip atıyorlar şimdi.Ve konuşmuyorlarda üstüne üstlük
İşte yine beklenen son. Özel şirketler maalesef böyle canım. Aman diyim imza attığın şeylere dikkat et. Kaç seneliksin bilmiyorum ama tazminatsız sakın ayrılma.
Bak bununla ilgili bilgiler sana.
Bir çalışan olarak, hamileliğinizle veya annelik izninizle ilgili bir sebepten dolayı, veya doğum yaptığınızdan dolayı, işten çıkarılırsanız, zorunlu olarak emekliye ayırılırsanız, haksız davranışa maruz kalırsanız, bu otomatik olarak haksız yere işten çıkarılmaya girer ve iş vereninizden yazılı olarak bunun sebeplerini istemeye hakkınız olur.
Bu hak, kaç saat çalıştığınıza, iş anlaşmanızın geçici veya sürekli olmasına bakılmaksızın, işe girdiğiniz ilk günden itibaren başlar. Eğer, hamileliğinizden veya çocuk doğurduğunuzdan dolayı haksızlığa uğradıysanız, aynı zamanda cinsiyet ayırımı ile de ilgili dava açabilirsiniz.
Eğer, bir yıldır çalışıyorsanız, aynı zamanda haksız işten çıkarmayla da ilgili bir davanız olabilir.
Özetle hamile bir kadının işten çıkarılması yasal değildir
işten çıkarıldıysa işe iade davası açabilirsiniz
hamile kadın ile ilgili yasal bilgileri 4857 sayılı iş kanununda açıktır
Eğer böyle bir durum olursa bunları açıkca söyle patronuna.
Belki de sen doğum iznindeyken geçisi sözleşmeli bir eleman almak istiyor olabilir.
canım ozgenın dedıklerı dogru hakkını ara 4 senenı vermıssın oraya yazık o senelere sakın pasıf kalma bebegımm
Zaten direk işten çıkarma olursa mecbur tazminat ödeyecekler ama onlar o yola başvurmaya işten çıkarmaya birini karar verdilerse yıldırma politikası uyguluyorlar o kişiye baskı üstüne baskı onun olmayan işleri yapması işe gidiş geliş saatleri konusunda baskılar daha neler var neler banada şu anda aynısını yapıyorlar işi kendim bırakıyım diye
ben ızmırde calısırken bole yapmıslardı kendım cıkayım dıye neler neler yaptılar maasımı 200 lıra yaptılar sıgortamı ıptal ettılerr
Aynen canım bizimkilerde böyle yapıyorlar işte.Sırf tazminat vermemek için ama onlar çok dindar insanlar.Hep öyle söylerler ama insanlıkla dindarlık olmuyor maalesef.bakalım bende iş başvurlarına başladım bakalım.İşsiz kalamam çünkü birde bebiş geliyor eşim için çok zor olur
Annemlerde öyle diyorda tatlım ne biliyim işte.Böyle birşeyi eşim söyledi dün bana tel.konuşurken hani insan çok kötü oluyor.Birde benden öncekilerin nasıl çıkarıldığını biliyorum eziyet çekti insanlar resmen çalışırken banada aynılarını yaparlarmı diye endişe ediyorum.Sonuçta iki canlıyım ben ve her üzülmem direk onuda etkiliyor çok karışık aklım.şeytan bırak git bugün diyor ama onuda yapamıyorum yeni bir işim olmadan(
Deniycem tatlım ne yapalım bebişim herşeyden önce geliyor zaten.
Sen nasılsın tatil nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?