- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #20.961
ZEVCAN BEN O DİYETİ YAPTIM CANIM, 2 GÜNDE 900 GR. VERDİM, BIRAKIP NORMAL DİYETİME DEVAM ETTİĞİMDE DE ALDIM. hİÇ BİR FAYDASI YOK. sEN DİYETİNİ YAPIYORSUN ZATEN NİYE ŞAŞITICAKSIN Kİ BÜNYENİ. GEREK YOK BENCE.
canım ben hafta sonu kendimi frenlemek için demiştim canım ders calısırken cok sıkılıyorum yemek istiyorum ama haklısın galiba boşverdim suan için onlara hiç ihtiyacım yok yarın 3 günlük menü yazıyoruz ve cumaya kadar zayıflamak için elimzden gelenide yapıyoruzz zaten öğlen arası 15 dk sporda yaptım gerci pek spor sayılmaz tam ısındık vakit geldi evden cıktım ama dediğin gibi yapalım yarın erkenden yazarım listelerimi opuyorumnanaktan
monti ile uzun vadede kalıcı veriorum aslında içinde parcalıklı corbalardanda nefrek ederim yapsaydım günüm tam anlamıyla işkence olucaktı iiki sormusum size :1hug:
Dilek ve yasemin, kardeş takımımızın kaptanı yarışcı ilk 3 de tebrikler.
eee bende 8. yim fena değilmişim. Ama hepsini gecen yıl verdim, bu yıl elde var sııfrrrr.
iremcim kaptanlık değişimini paylaşım alanında bildireceğiz tabi, yarın hallederiz hepsini.
iyi akşamlar.
13. lükde süper sen gireli ne kadar olduki zaten.
iyi geceler kızlar
takımı uzaktanda olsa takip ediyordum.
sizlerden ricam olucak...
ayın 26 sında tatile çıkıyoruz...o zamana kadar 3 kilo vermem lazım.
şu anki kilom 58,400
takıma tekrar girmem mümkünmü?
yada listede olmasam bile pylaşımda bulunabilirmiyim sizlerle?
günaydın kızlar ..
özgem gelmeden listemi yazayım..
salı
sabah
2 yumurta 1 domates 4 zeytin yarım salatalık 2 dlilim peynir
öğlen
şehriyeli domates corbası peynirli salata
aksam
4 köfte salata ayran
carsamba
sabah
1 dilim ekmek 1 domates yarım salatalık 2 dilim peynir 5 zeytin
öğlen
menemen ayran
aksam
bamya yemeği yoğurt
persembe
sabah
1 dilim ekmek 1 domates yarım salatalık 2 dilim peynir 5 zeytin
öğlen
fırında tavuk ayran salata
aksam
mercimek corbası 3 köfte salata ayran
kaydirigubbakcemile2 bunlara uyacağıma diyet kitapları üzerine söz veriyorumm şişman zayıflayamayan ama azimli olan herkes gibi bi gün bende zayıflıcammm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Günaydın herkese.
Dün ki listemi eklemiyorum. Çünkü biliyorsunuz kötüydü. Ama bugün son hızla geri döndüm monti amcamın şevkatli kollarına :ecrin_bebek:
dün akşam da sadece meyve yedim.
Zevcan listelerimi ekliyorum. Buna harifyen uyacağım. Aralar değişebilir sadece.
06.07.2010 Salı
Sabah
Menemen, peynir
Öğlen
Izgara köfte, salata, yoğurt
Ara
1 bardak light süt
Akşam
Mantarlı yumurta
07.07.2010 Çarşamba
Sabah
Domates, peynir, zeytin, maydanoz, 1 buğday ekmek
Öğlen
Piliç but ızgara, yoğurt, salata
Ara
Meyve
Akşam
Ton balıklı salata
08.07.2010
Sabah
Domates, peynir, zeytin, maydanoz, 1 buğday ekmek
Öğlen
Semizotu, yoğurt, z.yağlı bi yemek
Akşam
Meyve ve yoğurt
Süpersin Zevcim. Yalnız meyve de ekle canım olur mu. Öğlenle akşam arasında bir meyve ye. Vitaimnsiz kalmaman lazım seinn.
Valla ne kdr veririz bilmem şekercim ama almayacağımız kesin. Mutlaka gidenler de olacaktır.
Zevcan sopayla uslandırcam ben seni sen dur.
Bende henüz 0.25 lt su içmişim. 1 bardak yeşil çay. Öğlene kdr 1 lt su içerim herhalde.
Zevcan şeker monti de tamamen yasak canım. Mutlaka çıkarman lazım. Tatlandırıcı kullan. Ama beyaz şeker kullanma.
Cerenim hoşgeldin bebem nasılsın tatil ne durumda.
Canım İrem iyi. Çok şükür keyfi yerinde. İki hafta kaldı bende izne çıkıcam onu bekliyor merakla.
Çağlayan kaç zamandır girmiyor canım. Bikaç gün oldu bende merak ediyorum ama rahatsız etmek istemiyorum. Ay başı ya yoğundur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?