- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #21.021
kızlar ben kacıyorum eşim uyandı bızım tatıl mesaısı baslıyorr tekrardann ayyy bole mesaıye can kurban valla :)) opuyorumm hepınızıı caglayanımm bebıkomudaa optumm ıı bak kendınedee mercımegımedeee
ohh ohh ne güzel...sağol bende sizleri özledim...
hoşbulduk canım benim...bugün katıldım aranıza:):):)hiç hoş değil ama genelde işyerlerindeki taktikler hep aynı canım...hiç zannetmiyorum aklına gelir mi acaba...benim patronumun hayatı inanırmısın ben işten ayrıldıktan sonra tamamen filmlik oldu...
biz şirkette 2 kişiydik hamile.adam bize yapmadığını bırakmadı.. bizle birlikte patronun kızıda hamileydi.hep onu anlatırdı.bir siz doğuruyorsunuz sanki derdi hep...sonrasında kızı 2.ciye hamile kaldı ve bebeği sakat doğmuş.hiç yürüyemiyor konuşamıyorrr.allah düşmanımın başına vermesin gerçi...kızınıda çok severdim.onun adına o kadar çok üzüldüm ki...ama rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmıyor bu olaydan sonra buna çok inanır oldum ben.
Bende eşime onu diyorum canım.Bana böyle yapıyorlar ama biri evli 2 tane çocuğu var kadında bekar hiç mi evlenip çocuğu olmayacak ben ikisinide allaha havale ettim.Madem bir sorunun var açıkça konuş dimi neden arkadan iş yapıyorsun ilan vermedikleri yer kalmamış yapsınlar bende arıyorum iş kendime bulursam tazminatınızı alın başınıza çalın diycem.O kadar senenin emeği var bu şirkette onu bile görmüyorlarsa artık birşey diyemiyorum.
Takıma geri gelmende çok güzel olmuş canım.Kızların iyi bir motivasyona ihtiyacı vardı şu aralar gelişine çok sevinecekler