- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 37
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #20.081
canım benım sagol tatlışım allahım ınsallah butun herkesın dualarını kabul eder :))Günaydın kızlar biz bugün çok iyiyiz aman nazar değmesin :))
akşamda beni hiç üzmedi kuran okuyup bol bol dua ettim hepimizin için.Cerenim senin içinde dua ettim canım bebişin gelsin diye.şimdilik çıkıyorum sonra tekrardan gelmeye çalışırım kızlar kendinize iyi bakın
Özgem sende üzme kendini canım bu haftasonunu kaçamaksız yaparsan önümüzdeki hafta alırsın canım güzel haberleri :))
4.TAKIM CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
sebnemselayfurkan ( 68 / 67,7 / 0,3 / %0,44)
hasretim34 ( 63.4
dilekruzgar ( 60.8 /60.1 /0.7 / %1.15)
uaydın(73,5
İrem&Özge ( 71.4 / 71.3 / 0.10 / %0.14 )
meyvenull (62
NeKss (67,4
angela90(72
4.TAKIM TOPLAMI
Özgem buldum sanırım saol tatlım sende teyit et bulursan..
Şebo evet cnm bu şekilde. Sende vermişsin cnm tebrikler. Az olsun bizim olsun :)
Nilayın kiloyu çok merak ediyorum ben süper monti yapıyor çünkü.
günaydin kizlar
Cerencİm hamİle olma olasılıĞın mı var, dÜn aradım bulamadım Çok mesaj vardı anlayamadım, nedİr durum canım? Anada hayırlı cumalar tatlım.
Yasemİn bencede 60 İyİ yaa, 2 Çocuk annesİsİn yeter daha ne olsun 79 dan geldİn taaa. Benİm de hedefİm 60..
gunaydın canım dun anlastıgımız aerobık supermıs ya yaptım dun cok eglendım valla hıc bu kadar heyecanlı bı spor gormemıstım valla o carmenın vıdeosunuda ındırdım ama begenmedım onu zorlandım yaparken hosuma gıtmedı :))
Cerencİm hamİle olma olasılıĞın mı var, dÜn aradım bulamadım Çok mesaj vardı anlayamadım, nedİr durum canım? Anada hayırlı cumalar tatlım.
Yasemİn bencede 60 İyİ yaa, 2 Çocuk annesİsİn yeter daha ne olsun 79 dan geldİn taaa. Benİm de hedefİm 60..
bılmıyorum kı canım sadece suphe regl olamadım ozgeyle dun konustuk pazartesı yada salı test yapıcam tatlım bakalım bu sefer hayalkırıklıgımı yoksa sevıncmı olacak bılmıyorum canım
bılmıyorum kı canım sadece suphe regl olamadım ozgeyle dun konustuk pazartesı yada salı test yapıcam tatlım bakalım bu sefer hayalkırıklıgımı yoksa sevıncmı olacak bılmıyorum canım
gunaydın canım dun anlastıgımız aerobık supermıs ya yaptım dun cok eglendım valla hıc bu kadar heyecanlı bı spor gormemıstım valla o carmenın vıdeosunuda ındırdım ama begenmedım onu zorlandım yaparken hosuma gıtmedı :))
Ceren işallah sevinç olur kuzucum ya. Valla çok sevinicem olursa.
Sende ilaç falan alma nolur nolmaz.
Aslında aerobik falanda yapmasan iyi olur cnm.
Allah korusun nolur nolmaz.
kac mil yaptin 1 mi?
ınşallah BEKLEDıĞıN MıNıŞE KAVUŞURSUN CANIM SENDE, test için 1 haftalık gecikme gerekiyor biliyorsundur. haftaya güzel haberlerini alırız inş. canım. :teytey:
3 mil yaptım daha fazlasına dayanamadım cunku yanında bırde tugba ozayın aerobıkınden yaptım canım
saol canım sende ii kilo vermişsin canım
Ceren moral bozmana gerek yok. Olursa da olmazsa da Rabbimden.
Sen önlemlerini al yine de ama olmazsa moral bozma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?