- 25 Ocak 2010
- 2.038
- 1.042
- 173
- 37
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #20.061
adamda haklı ne yapsın ki...bir öylesin bir böylesin korkmuştur hanım elden gidiyor diye :)))
Bu grupta çoğu kişi monti yapıyor zaten canım.Sen yaz menülerini yavaş yavaş düzene oturur.ben bu cereni az sopalamadım hep aç geziyor diye ama bak şimdi ideal kilosuna artık ulaştı :)))
Ceren ben sıramı savdım şeker sıra sende. Yarını bekle hatta p.tesi yap test bence. İşallah vardır minişko.
Nilay kolay gelsin cnm hallet işlerini.
Çiçekim bekliyorum mesajını kuşum. Ararım seni akşam üstü.
Büşra hoşgeldin minnoş. Monti yapmaya karar verirsen en doğru kararı vermiş olursun. Hem yaş avantajın da var süper verirsin.
Şebnemmmmmm nerdesin bizi unutmuş gibisin nerdesinnnnnnnnnn
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla caglayan bana neler yaptı nelerrklava: klava: cok gordum oklavasınıı ama sonuctaaa ıstedıgımın cok ustundee bı basarı sagladımm tekrar tesekkurler caglayancımmdelikafaduldenşakkıdı
tamam canım pazartesı bakayım ben caglayanda ole yapmıstı demıı 1 haftamı ne beklemıstın degılmı canımm
satın almadan arkadaslar geldı benım cıkmam lazım kızlar sonra gelırım optum
Feci yoğundum, öldüm yorgunluktan kusura bakmayın şekerler. zaten yoğunluğum böyle giderse bir süre sonra takımdan ayrılacağım sanırım. Ama biraz kg. verip mezun olr. ayrılmak istiyorum.
Öptüm sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?