- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
- Konu Sahibi aburcuburcuburcu7
batırır batirmaz bilemem, koskoca üniversiteye hiç yakışmıyor 166 puanla öğrenci almak kusura bakmayın, 20 de olsa 40 da olsa fikrim aynı.Ya gercekten o kadinin yetersiz oldugunu dusunuyorsaniz mezun da olamaz. Eee o zaman size zarari ne. Bi sans verildi denesin sansini. Ekstra bir kontenjanin kime ne zarari olacak. Ayrica tam da soylediginiz gibi. Siz okutulmamis olsaniz bile sizin jenerasyonunuz icin yeniden kendine sans oluşturmak daha kolay. Daha 26 yasindasiniz. Emin olun 35 yasindakiler icin sartlar daha farkliydi. Ben 28 yasindayim. Universite de okudum.meslek sahibi de oldum. Devlet memuru da oldum. Ozel sektorde de calistim. Ama hayallerim baska ve su an 28 yasinda tekrar universite sinavina girdim. Calismadigim halde hatiri sayilir bir puan yaptim tercih yaptim ve 3. Universitemi okucam mesela. Ama 35 yasina gelmis bir kadin icin sartlar bu kadar uygun olmayabilir. Cevresi benim cevrem kadar destekci olmayabilit. Sınava, sinav derslerine dair bilgileri cok daha eski ve zayif olabilir. Alt tarafi 2 kisilik kontenjan , bir bolumu batirmaz heralde