• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hayır bide ben acaip paranoyalar üretmeye başladım aha aklımdan geçen saçmalık ötesi bir diyalog:
arkadaşı:-Abi arasana sözlünü,kız merak etmiştir.
-Yaa bırak tertip yaa şurda 3 gündür kafa dinliyoruz,bu soğukta kim çıkıp arıcak:53:
SANIRIM DELİRİYORUZZZ:60::60:

hahahaha bu süperdi :60::60: valla benim açımdan olurmu olur o dediğin. çnkü gitmeden önce kavga etmiştik bigün aaa yeter artık gidiyimde kurtliyim demişti , bende defol demiştim :63::63: :60:

kalbim küt küt atıyor, gözüm telefonda.. bi gözüm de kanal D de:1:
ha bire cişim geliyor heyecandan:18:
arasa da rahatlasak:31:

ya olamaz böyle bişey vallahi ben yazdım sandım,kalbim küt küt arıyo bi gözüm tel.de bi gözüm kanal d de cidden heycandan çisim var ve nedense wcye gitmek yerine şu an bu mesajı yazıyorum:60::60:

hayır bide ben acaip paranoyalar üretmeye başladım aha aklımdan geçen saçmalık ötesi bir diyalog:
arkadaşı:-Abi arasana sözlünü,kız merak etmiştir.
-Yaa bırak tertip yaa şurda 3 gündür kafa dinliyoruz,bu soğukta kim çıkıp arıcak:53:
SANIRIM DELİRİYORUZZZ:60::60:

buna benzer türevler bende de var:43:

hahahaha bu süperdi :60::60: valla benim açımdan olurmu olur o dediğin. çnkü gitmeden önce kavga etmiştik bigün aaa yeter artık gidiyimde kurtliyim demişti , bende defol demiştim :63::63: :60:

benimkide aynısını şakayla demişti gitmeden zaten ondan böyle paranoyaya bağladım:60::60:valla israilde kadınlar askerlik yapıyomuşya israile gider askerlik yaparım onada şafak saydırırım görür gününü:60::60::60:

ee kantin izni falan var didi kızlar :44::44: 9dan 11 e kadarmış :26:
Canım sabah 5'te kalkıyorlarmış .Zaten paso onu götür ,bunu yap canları çıkıyormuş :43:Yorgunluktan o saate kadar duramazlar galiba :44:
kalbim küt küt atıyor, gözüm telefonda.. bi gözüm de kanal D de:1:
ha bire cişim geliyor heyecandan:18:
arasa da rahatlasak:31:

Kıyamam canım ya .:38:
Arayacaktır canım içini refah tut ,saat çok geç değil daha .:54:

yumiii koptummm Allah cızırtını vermesin heheheheheh :60::60::60:

yanlız bişey dicem benimki ben trip yaptığımda hemen anlar arardı durumu düzeltmeye çalışırdı, herifim hissetttimi ne az önceki sinirimi ve kızmamı aradı şimdi :52::52::52::52:
3 konturum kaldı kapancak dedi ve kapandı yüzümüze
olsun şmdi sesi daha iyiydi sabah göree :64:

bi tanede ben söyliyim o halde:1:
abi arasana bugun aramadım beklemezmi?
dur ya öyle hergun aranır mı biraz merak etsin rahat sanmasın beni burda hem o alışkındır 2 yıldır kanadadaydım ben diye başlar sonra olay askerde kanada maceralarına döner zaten arayacağı varsada unutur:66::66::66:

ya olamaz böyle bişey vallahi ben yazdım sandım,kalbim küt küt arıyo bi gözüm tel.de bi gözüm kanal d de cidden heycandan çisim var ve nedense wcye gitmek yerine şu an bu mesajı yazıyorum:60::60:

:1: ay ben dayanamadım gittim geldim.:78:
artık aramaz herhalde yaa, yatmıştır.
dün dokuza beş kala aramıştı, önceki gün de 8.30 da..
neyse canı sağolsun, yarına kısmetse inşallah..

yumiii koptummm Allah cızırtını vermesin heheheheheh :60::60::60:

yanlız bişey dicem benimki ben trip yaptığımda hemen anlar arardı durumu düzeltmeye çalışırdı, herifim hissetttimi ne az önceki sinirimi ve kızmamı aradı şimdi :52::52::52::52:
3 konturum kaldı kapancak dedi ve kapandı yüzümüze
olsun şmdi sesi daha iyiydi sabah göree :64:

canııım gözün aydınnnn:52::52:benim hissiz papağanım aramadı:43:belki uyumuştur kıyamam:69:(kendi kendini teselli etme smileyi):60:

:74:

dur ya öyle hergun aranır mı biraz merak etsin rahat sanmasın beni burda hem o alışkındır 2 yıldır kanadadaydım ben diye başlar sonra olay askerde kanada maceralarına döner zaten arayacağı varsada unutur:66::66::66:

çok manyaksınız kızlar ya hahahah :1::1:
bende bitane üretirdim ama aradı az önce , yapabiliceğim tüm tezlerimi çürüttü :86::86:

Canım sabah 5'te kalkıyorlarmış .Zaten paso onu götür ,bunu yap canları çıkıyormuş :43:Yorgunluktan o saate kadar duramazlar galiba :44:

Kıyamam canım ya .:38:
Arayacaktır canım içini refah tut ,saat çok geç değil daha .:54:

ne biliyim canım ya önceki günler hep erken aramıştı..:5:
bugün bayağı gecikti, çok da beklemeyeyim diyorum ama elimde değil...
bak gene çişim geliyor:52:

benımeşim de van a gitti.2,5yıllıkı evlıyız ama ayrıydık farklıillerde calısıyoruz ve eş duurmu taınımız hala olmadı bıde ustune bu geldi...askerlık 2,5yıllk ayrılıktan daha baska...çocugumu gonderdımsankı ne yedı ne içtı nası uyudu...amaıkı gundur hep arıyo sabah aksam1er dakka da olsa duyuyorumsesını...sesını duymak bu kadar onemlıymıs...aramasa kafayı yerdım

:60::60:kanadadamıydı cidden,öyleyse bir an önce bitsin hasretini ömür boyu elele olun inşallah:69:

benımeşim de van a gitti.2,5yıllıkı evlıyız ama ayrıydık farklıillerde calısıyoruz ve eş duurmu taınımız hala olmadı bıde ustune bu geldi...askerlık 2,5yıllk ayrılıktan daha baska...çocugumu gonderdımsankı ne yedı ne içtı nası uyudu...amaıkı gundur hep arıyo sabah aksam1er dakka da olsa duyuyorumsesını...sesını duymak bu kadar onemlıymıs...aramasa kafayı yerdım

hoşgeldin canım çok zor yaa allah kavuştursun cümlemizi:72:

canııım gözün aydınnnn:52::52:benim hissiz papağanım aramadı:43:belki uyumuştur kıyamam:69:(kendi kendini teselli etme smileyi):60:

tşk ederim, darısı başına annem artık :24::24:

kıyamam:58: sanada hayırkı tezkereler canım,, şafak atarsa 152 :72: geçicekkk :73:

:60::60:kanadadamıydı cidden,öyleyse bir an önce bitsin hasretini ömür boyu elele olun inşallah:69:

tesekkur ederim tatlım üniversitedeyken ne guzeldi hep yanımdaydı okul bitti yurtdısı çıktı şimdi askerlik hep beklenecek hep ertelenecek bişeylerimiz oldu:2:
umarım artık bekleyip ertelemeyiz :69:

kizlar benim yüzüm kulaklarim yaniyoya strestenmi oluyo acabaa 2gündür kulaklarim falan bi kizarik bi kasiniyokii cok kotuyum yaa suan suratim alev gibi:59:

Back