• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yinede ŞÜKRET KIZ CANIM yazmışım 'kız canım'ne demekse artık:60:off kafayı yedim yaa çok özledim sesini,gözlerinin her haresine destan yazdığım adam offf:69:

Bu sabah saat 9'da tanımadığım bir numaradan arandığımı görünce gözlerimdeki pırıltıyla atladım telefona resmen :69: 10 dk.46sn. konuştuk bebeğimle :16: :14:

benimki belli oldu aynı yerde kalacakmış kırklar eli

canım öyle oluyor amasizin ev telefonundan cebi aramış gibi ücret gidiyormuş bilgin olsun..

kızlar benimde sevdiğim bu gün iki kez cebimi aradı birazdanda evden çaldırır ben onu ararım diye bekliyorummmmm... asker yoluu beklerimmmm günü güneee eklerimmmmmm:69:

berrucumm senınkı babaeskıdemıydı ustabırlıgı bellı olmus ya aynı yerde kalcak kırklarelınde dıe benımkı de kırklarelınde acaba benımkıde aynı yerde kalırr ya o nu sormayı unuttum

:44::44::44::44::44::44::44:

kızlar mrb bende sizlerdenim benim sevdicegim de sakaryada asker yaa benim askım dun 4 kez aradı beni kısa kısa ama bgn hiç aramadı cok merak edıyorum sizin aranızda da dun sık arayıp bgn arayamayan var mı tertiplerim:((

elidada cım ya su tıcker mıdır nedır bende ondan yapmak ıstıorumm ama bılmıorumm yardımcı olurmusun:50::50:

tabi canım şimdi daisypath adresine giriyorsun ordan istediklerini seciyorsun zaten next next diyerek adım adım ilerliyorsun sonra mail adresini soruyo ve girdiğinde olusturduğunu oradan açıyorsun ustune ve altına istediklerini yazık tarihi ayarladıktan sonra alt kısımdan url'ye tıklıyorsun çıkan adresi kopyalayı profilinden çizelge kısmına yapıstır veee bitti:86:

kızlar mrb bende sizlerdenim benim sevdicegim de sakaryada asker yaa benim askım dun 4 kez aradı beni kısa kısa ama bgn hiç aramadı cok merak edıyorum sizin aranızda da dun sık arayıp bgn arayamayan var mı tertiplerim:((

canım benimkide dün 2kez aramıştı bugün 1 kez aradı 1-2 dk.konuştuk bidahada aramadı bende hem merak ettim hemde sesini çok özledim off:43:hoşgeldin bu arada neredeydin bunca zaman:71:

tabi canım şimdi daisypath adresine giriyorsun ordan istediklerini seciyorsun zaten next next diyerek adım adım ilerliyorsun sonra mail adresini soruyo ve girdiğinde olusturduğunu oradan açıyorsun ustune ve altına istediklerini yazık tarihi ayarladıktan sonra alt kısımdan url'ye tıklıyorsun çıkan adresi kopyalayı profilinden çizelge kısmına yapıstır veee bitti:86:

dur bende deniyim hayatım:52:

berrucumm senınkı babaeskıdemıydı ustabırlıgı bellı olmus ya aynı yerde kalcak kırklarelınde dıe benımkı de kırklarelınde acaba benımkıde aynı yerde kalırr ya o nu sormayı unuttum

:44::44::44::44::44::44::44:

evet cnm benim ki babaeskide ve orada 3 tane yer varmış ya su an olduğu yerde yada diğer iki yerden birinde olacakmış ama babaeskiden çıkmayacakmış..

canım benimkide dün 2kez aramıştı bugün 1 kez aradı 1-2 dk.konuştuk bidahada aramadı bende hem merak ettim hemde sesini çok özledim off:43:hoşgeldin bu arada neredeydin bunca zaman:71:

askım gittiginden beri canım birşey yapmak istemiyordu sadece sizin yazdıklarınızı okuyordum ama simdi bende katıldım aranıza ya seninki yine 1 kez aramış bgn benimkinde o da yok ne zormuşş böyle hbr alamamak

saol sekerımm:70:

askım gittiginden beri canım birşey yapmak istemiyordu sadece sizin yazdıklarınızı okuyordum ama simdi bende katıldım aranıza ya seninki yine 1 kez aramış bgn benimkinde o da yok ne zormuşş böyle hbr alamamak

haklısın canım ama burası sanada çok iyi gelicek aynı hisleri yaşıyoruz sonuçta yalnız değiliz ŞAFAK 153:72::72:

Çıldrıcam valla neguzel arayanlar var ama bnmkı aramadı hıc ufff yaa..cok mutsuzum..sureklı konustugumuz ıcın boylesı bırden ck ktu oldu ..meraktan oldum.. :84:

Back