• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

selam kızlarr..bgun nasılsınz bakalmm ..benımkıde aramadı bugun hala..ay cok kotu boyle yaa..butun hıc konusmuyoruz ..aylar nasıl geççek böyle napıyo ne edıyo hıc bılmıyorum arayncada 1 dk da ne konusabılıyosunkı :59:

ohh valla darısı başıma:53:
yazıkkkk benimkide yan binada ümraniye sapığı kalıyo salak gecen kacmıs diyo:52: benimki kaçak beklemekten msn giremez ki:47:

canım ben ıstanbulluyum aslen umranıye bıze 10 dakka o yuden oralrıı ıı bılırımm sapıkk falan ole askerlerle ısı olmaz askerıyenın onunden bıle gecemez coguu sey uydurmacaa yanı ole umranıye sapıgı gıbı bısey yok .malumm sapıklarr her yerde doluu coguu sey uydurmca dıorum ya o yuzden askerıne sole rahat olsun o kunda tabıı sende :49:

tesekkur ederim tatlım benimki cezaevinde yapıyo askerliği o yuzden dedim zaten binaları dısardaymıs da benimki öğrenir öyle seyleri ilk gunden:64:

kızlarr kızlarr ucuorumm mutluluktan yaaaaaaa:10::10::10::10::10::10:
askım msn e gırdıı ya gırırım dmeıstıı kandırıo fln sandım wala da gırdıı 10dakka yazıstık cıktıı daha sonra yıne gırerırm dedıı mınnosum cok rahatmıs bende cok rahatladım yaaa:66::69::69::64:

ohh ohhh, hepimizin kocalarinin askerligi böyle olsun!!!! simdi berbat olsa bile, acemilikten sonra böyle bir yere gelsinler insallah!!!!

selam kızlarr..bgun nasılsınz bakalmm ..benımkıde aramadı bugun hala..ay cok kotu boyle yaa..butun hıc konusmuyoruz ..aylar nasıl geççek böyle napıyo ne edıyo hıc bılmıyorum arayncada 1 dk da ne konusabılıyosunkı :59:

canim arar daha!!! saat 9a kadar arayabilir!! belki cok sira vardir... hem ararsa da fazla konusmaya gerek yok, sesinden nasil oldugunu anlarsin :)):70:

Kızlar!!Konuştum nihayet demin!Bi numara verdi ben aradım 2 buçuk dakikacık konuşabildik.Herkes sırada bekliyo.Elektrikler kesikmiş 2 saattir karanlıktayız dedi.Bi rahat edemedi aşkım.Ama sesini duydum ya ayaklarım yere değmiyo şu an:10::69:
Darısı görüşemeyenlerin başına inşallah sevdiklerinizin seslerini duyarsınız güzeller! :29::72:

Kızlar ben geldim...
Daha doğrusu sabahtan beri netteyim ama sürekli oyalanacak zamanı geçirecek şeylerle uğraşıp duruyorum.
Göğsümdeki sıkıntı geçmiyor,ağlamıyorum ama bunalıyorum,içim çok kötü.
Kocamın sesini duyabiliyorum Allaha şükür ama çok sıkıntıdayım.
Şimdi buraya yazarken eşim aradı.20 gün sonraymış muhtemelen yemin töreni.

Sesini duymama rağmen yüreğimin acısı geçmedi... :(

Merhaba arkadaşlar.. :)
Bu gün sonunda duydum sevdiceğimin sesini ,dünden beri kendimi yiyordum niçin arayamıyor acaba diye ama neyseki bir sorun yokmuş.. Rahat ve iyi olduğunu duydum içim rahat ,verilen görevden pek hoşlanmadım sesi gitmiş bağırmaktan kuzumun :50: Çok öslemişimmm Bebekimii...:14:

yaaaaaaaaaaaa aramıyoooooo:43::43::43:duşada giremedim bitlenicez en sonunda offf:43:
ıcan kızz maşallah darısı hepimizin başınaa:nazar::nazar:

Merhaba arkadaşlar.. :)
Bu gün sonunda duydum sevdiceğimin sesini ,dünden beri kendimi yiyordum niçin arayamıyor acaba diye ama neyseki bir sorun yokmuş.. Rahat ve iyi olduğunu duydum içim rahat ,verilen görevden pek hoşlanmadım sesi gitmiş bağırmaktan kuzumun :50: Çok öslemişimmm Bebekimii...:14:

hoşgeldin neredeydi askerin?

ohh ohhh, hepimizin kocalarinin askerligi böyle olsun!!!! simdi berbat olsa bile, acemilikten sonra böyle bir yere gelsinler insallah!!!!

canim arar daha!!! saat 9a kadar arayabilir!! belki cok sira vardir... hem ararsa da fazla konusmaya gerek yok, sesinden nasil oldugunu anlarsin :)):70:

cok saol cnm..umarım arar ..cok berbat bu halde beklemek..:59:

cok saol cnm..umarım arar ..cok berbat bu halde beklemek..:59:

sabah 5 dk konustuk bide öğleden sonra aradı ama konusurken zaman nasıl gecıyo anlamyorum sonra kapamak zorunda kalıyoruz:5:

bişey sorucm kızlar dagıtım yerleri belli olmaya başladımı kii usta birliği belli olan varmı bnm nişanlm henuz öle bişi sölemedide :?

benimki belli oldu aynı yerde kalacakmış kırklar eli

cnm bana özelden atarmısın yönlendrme nasıl yapılıo hafta sonu dışarı çkmaya korkuorum evı aradıgı için evi cebime yönlendırırım kardeşmde nişanlmda evi arıo çnkü daha avantajlı oldugu için

canım öyle oluyor amasizin ev telefonundan cebi aramış gibi ücret gidiyormuş bilgin olsun..

kızlar benimde sevdiğim bu gün iki kez cebimi aradı birazdanda evden çaldırır ben onu ararım diye bekliyorummmmm... asker yoluu beklerimmmm günü güneee eklerimmmmmm:69:

Back