337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ya oh be kafamı dinliyorum derse hahahhah benimki gıcık belli olmaz ama demezler heralde diyecek olsa hergun ailesinden önce aramaz dimi
hem dahada olgunlaiacaklarını düşünüyorum en azından umut ediyorum

herkese selam kızlarr okadr mutluu we huzurluyum kı ıcım cok rahat artıkk askerımm ole rahat ole mutluymuskıı gunde 4kere arıoo sabah ogle aksam we yatarken cok rahatız dıoo gırgır samata gecıomus hepp bı cavusumuz war kafa adam dıoo sok ustune sokk 9a kadr msnın acık olsun msn e gırebılırım dedııı ıannamıorummmm ya offffffff ınsallahh beklıorum bakalımm

livim onu bilmiyorum ama kızlarr epey bir kontor gittiğini söylediler
Ondan az arıyorlar desene tatlım offff =(.Acemilikten sonra telefonu içeri soksunlar ya böyle olmuyor
aynen canım bide 1de konuştuk duşa giricem giremiyorum arar diye acaba ararlarmıki yaa

Yaaaaa arasınlar tatlım ya Canım duşa girme biraz daha bekle bence .
Kızlar bu telefon bekleme işide zor Acaba boşluklarında mi bizi arıyorlar:44: aaaaay nasıl oluyor hiçbir bilgim yok Bütün gün eğitimde olmaz ki

Son düzenleme:

ohh mahsallahh Allah bozmasinnn seninki nerde yapiyodu canim bizimkileride oraya gönderelim

ohh valla darısı başıma
yazıkkkk benimkide yan binada ümraniye sapığı kalıyo salak gecen kacmıs diyo benimki kaçak beklemekten msn giremez ki

Ohhh canım çok sevindim .Çok sanşlısın ya msn fln fistan ohhh kebap vallaha

Son düzenleme:
benim herüfte bi konuşmaya başlardık geceleri, sabah uyanma zahmetim olmazdı.dun aksam aradi ıste 10 dakıka falan konustuk ben kesın tel sokucam aklım fıkrım sende diyo
sokta bu askerligi bizim torunlar bitirsin dedim..

cok muhabbete alışmakta cok zor yaa.

ohh mahsallahh Allah bozmasinnn seninki nerde yapiyodu canim bizimkileride oraya gönderelim

askerım kırklareli luleburgazda canımmm bu rahatlık bu mutluluk sıznkılerın darısı basına ınsallah demmkkı heryer degısıo..hatta bu topıktekı yarenlerın askerlerıı aynı kogusta olsaydıı ne super olurduu be

Acemilik bir bitsin sokmaları daha kolay olur

Ya bizde 8.5 senedir birlikteyiz her gün düzenli olarak görüşüyorduk .Bu en uzun ayrılığımız oldu halen bu duruma alışamadım offff Gelsede içime soksam onu

onlarda biz gibi bizim dedikodumuzu yaparlardi artikk

yaşasınnn aşkımla konuştummmm yemin töreni 24 üneymiş bu aradaaa rahatı iyiymiş yemeklerde falan sorun yokmuş ayy çok sevindimmmm

acaba aynı kısladalarmı? memleket neresi acaba sizin ?

bizim memleketimiz mersin canim...

ay cok güzel!! tü tü tü nazar degmesin!!!

benim esim de arar bu aksam insallah da yemin töreninin ne zaman oldugunu sorarim.. acaba onun da gidecegi yer belli oldumu.. islemleri bugündü

kızlarr kızlarr ucuorumm mutluluktan yaaaaaaa
askım msn e gırdıı ya gırırım dmeıstıı kandırıo fln sandım wala da gırdıı 10dakka yazıstık cıktıı daha sonra yıne gırerırm dedıı mınnosum cok rahatmıs bende cok rahatladım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…