337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

slm tezkereci güzeller.işten geldim gene kondum pc başına... 7-9 arası aranmayaı beklıyoruz değilmii

ey 337.dönemm ahalisiiiiiiiiiiii

şafağımızı yanlış hesaplamış olsak dahi, şafağımız 154 olsa dahi, biz 153 ü içimize sindirdikkkk , bağrımıza bastık, sevdamız belledikkkk.

bu yüzdennnnnnnnnnn

aşkitolarımızın tezkere tarihini 17 mayıs, şafağını bugün itibariyle 153 alıyoruzzzzzzzz

aksi takdirde 153. günde terhis olmayıp bu iş 154 e sarkarda şapa oturmak suretiyle yinede burnumuzdan kıl aldırmayıpp 1 günde bizden oldu diyerek 154. günü çıkmalarını kabuş ediyoruzzz

neymiş o zaman şafak 153

taaam mııııı hatunlarrrrrr ???

selam kızlr. benim canımmmmm bitanem kardeşimde bugün gitti. kısa dönem. allah cümlesini korusn. hepsini sevdiklerine bağışlasın. sağ salim gidip sağ salim dönsünler inşşallllaaah

amin canım seni de Allah kavustursun

bişey olmaz onlara arkadaşlar yedikleri içtikleri iyidir merak etmeyin ordu askerine iyi bakar yeter ki başka şeyler olmasın.Allah korusun!!!

tabıı canım zaten bır cok yerde artık catering fırmaları getırıyormus yemeklerı o yuzden hıc sıkmayın canınızı bızden ıyı yıyodur onlar

zaten benımkıne ne versen yer cızelge dekı ayıcıgı bosuna koydum sanmayın

Son düzenleme:
işin kötü yanı millet "o açken ben birsey yıyemem "diyor ya ben homini girtlak götürüyorum
psikolojık galıbaaa.Aşkımın sevdiği yemeklerden yaptım hepsini yicem
adam 55 bıraktı 155 kg da alır artık yada almaz mı demeliydim

gercektende ne kadar kalabaligiz yaa daha ben topige geldigimde 30larda 40lardaydi sayfa simdi aldi basini gittii..
kim ne yazmis bulamiyo insann az yazinn kizzz

ay aynen , yeminle aynen
sıkıntıdan yemek yiyorum habiree :18::18:

aynennnnnn tatlişşşşşş hatta şunu 16 mayıs edebilirmiyizz,bizim çıkma yıldönümümüzde:26::26::26::26:

delyshe koptum resmenalemsin kızben yiyemedim kaç gün ama o yiyince bugün azcık yedim oda onun sevmediği şeyleriiçim daha rahat yiyorum öyle olunca

100 oldugunda safak ust donemler ıslatıyormus dıye bır rıvayet var...dogru mu acaba?
nenem soyle bakıım dogru mu

dogrudur bebiim fakat deden o gün kaçmıştı ıslatamadılr
bn kısa dnemmim sayılmaz demiş isyankar ya
kız ıslatmasnlr soguk havaa ayy üşürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…