• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hahahhaahah insallah canım insallah :60::60::60:

tabıı canıımmmmm :)))
senınkı bır de yemek mı secıyorduuuuuu :))) garıbıımmm o ondan ac kalmıstır dun :)))) ama mecbur yıyecek ıste :)))))) olsun kızım evlenınce senın ısıne gelır ıste :52:

hemde ne seçmek bir elin 5 parmağını geçmezdi yediği yemekler,o yüzden 3 gündür perişan oldum aşkım aç kaldı diye:43:diyorum bi gelsin 24 saat mantı açiyim sebeb-i hayatıma:60::60:

yavaş yavaş alışıyorlar çok şükür bebişim ya:69:

evet evet onlr aradkça iiyim dedkçe nasıl yüzümz gülmeye başladı dimi onlrda alışıo bzde alışıorum öle yada böle geçecekk bu günlerrr kzlarrr sıkıntı yapmayalm artıkk ve buarada 335.dönemden kıskananlar varrr :60:

Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 5 ziyaretçi)

335dc,ceylin33,sulkor,cilgintavsan,*SeA*,mavis34,cekhu,bebusum,RaziyErkan,NiSapr,celif,yumi,iyilikmelegim,BarbieveKen,Crystalline,ykyy,
off offf bu ne kalabalıkk anammmm :60::60: bizim topigi sollamışsnz bakıyorm torunlar olaraktan :60::60:

yakında sorgu koltugu da yaparız bız :52::76::9:

335dc canım ya siz moral oldunuz bize,buradan bütün 335 lere destekleri için tüm 337.dönem asker aşıkları adına teşekkür ediyorum:72::72::72:

cnm ilk bi ay çok zor ama snra alışıyosn ister istemez ypıcak bişy yok
125 günü bitidik 34 mü bitmicek yahu :16::16: darısı bşınıza :16:

ahahah o potansiyeli gördm cekhucm :60::60:

sizinkıler geldiğinde bizimde şafagımız 119 olmuş olacakkk :1:

feyste sevdiceklerinizin askerlik yaptığı yerlerin grupları olabilir , ben şimdi buldum mesela .. resimlere bakıyorumda diz boyu kar, yemekhaneyi tankları mankları hepsini gördüm ve tabi yapılan şikayetleride :1:

evet evet onlr aradkça iiyim dedkçe nasıl yüzümz gülmeye başladı dimi onlrda alışıo bzde alışıorum öle yada böle geçecekk bu günlerrr kzlarrr sıkıntı yapmayalm artıkk ve buarada 335.dönemden kıskananlar varrr :60:

alıscaz tabıı canım ne yapalım baska secenegımız yok...

kıs kanan laaarrr catlasınnn kıskananlar catlasıııınnnn :76::76::76:

kızım bence onlar bızı degıl bız onları kıskanalım 34 gunlerı kalmıs :37:

ne bakımdan neyi kıskanmışız torun öt bakalm :57: :60:

hemde ne seçmek bir elin 5 parmağını geçmezdi yediği yemekler,o yüzden 3 gündür perişan oldum aşkım aç kaldı diye:43:diyorum bi gelsin 24 saat mantı açiyim sebeb-i hayatıma:60::60:

sımartma hemen kız beyını :)))))))
ac kalmaz o merak etme :)))) kıyamam sana beeeeennnn :))))))

maicim evet 17 mayıs. şafağımızda 153 , aksini düşünmeyin kızlar , 154 olmuş olması ihtimali bile çok üzücü :1:

ne 154 mu nayııırrrrr nayıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 153 :))))))))))))))))

335dc canım ya siz moral oldunuz bize,buradan bütün 335 lere destekleri için tüm 337.dönem asker aşıkları adına teşekkür ediyorum:72::72::72:
saol yumicm snde bizdn sayılırsn artık :60::60:
sizinkıler geldiğinde bizimde şafagımız 119 olmuş olacakkk :1:
bnde burayı buldugmda 120 günüm fln wrdı :60::60:
alıscaz tabıı canım ne yapalım baska secenegımız yok...
kıs kanan laaarrr catlasınnn kıskananlar catlasıııınnnn :76::76::76:
kızım bence onlar bızı degıl bız onları kıskanalım 34 gunlerı kalmıs :37:
ahaha torunlara bak hele dilleride pek uzamış :33:

selam kızlr. benim canımmmmm bitanem kardeşimde bugün gitti. kısa dönem. allah cümlesini korusn. hepsini sevdiklerine bağışlasın. sağ salim gidip sağ salim dönsünler inşşallllaaah

bişey olmaz onlara arkadaşlar yedikleri içtikleri iyidir merak etmeyin ordu askerine iyi bakar yeter ki başka şeyler olmasın.Allah korusun!!!

Back