bızde gunde 1 kere konusuyoruz canım..
daha dogrusu bundan sonra oyle olacak cok ekstra bır durum olmazsa,benımkı askından kudurmazsa yanı
gunde 1 kere de yeter canım yaa..ıyı oldugunu ogrendın ya..gerısı muhım degıl..cok sartlama kendını..gunde 1 kere,buna da sukur :))))
heheh herkes tickerını oluşturmuş bakıyorum:86: şimdi benim gibi oraya bakar bakar durursunuz
iyi akşamlar kızlar..
herkes takvim yapmış ben de yapim olmazsa...
operötere bagladi numara vermeyince bölügünü söyluyorum mesgul degilse bagliyolar ama yemege gitmiss
yarim saat sonra tekrar ariycamm..ariyoriyolar cagiriyoruz kimse gelmiyo cok magdur var dedi tekrar deniycem iste insallah ulasabilirim yaa askimin sesini duymak istiyorum artikkk
olabilir canım ayy onun tavuk diyen ağzını yerim benbitek benim yaptığım fırında tavuğu severdi ama mecbur kalınca yemiş kaymak kafalım
cnm aynısı bana ilk gün oldu teslim oldu aradm cebi kapalıydı snra o gn öglen aradı bdha aramaz die salak kafam telin sesini açmayı unutmuşm aramş duymamşm snra gördm hemen agladm nası duymam dieselamlar herkese ben geldim kızımla pc başındayız.bugün babacık aradı ama ben görmemişim malesef kaçırdım.akşam 8 gibi arar konuşuruz artık.ama çok üzüldüm tele bakmadığıma
ben teli eskiden sessizde kullanirdim simdi son seviyede vallahi arasa duymam die butun sesleri actim
Allah ıyılıgını versın senın e mı
koy demıs bı de
daha koymasın kızım kopruyu gecene kadar
cekhu;16634481 benımkı tıtızdır cok..daha dogrusu annesı cok tıtızdır..e bu da dıkkat eder hıjyen sartlarına :) dun aradıgında; geldıgımde benı cok degısmıs bulacaksın dedı hayırdır dedım neden? burada antı-hıjyenık ortama cok alıstım dedı :1::1:[/QUOTE .!.:bende düşünüyorum bence gelince yemek seçme gibi çoğu huylarını orada bırakacaklar
ben teli eskiden sessizde kullanirdim simdi son seviyede vallahi arasa duymam die butun sesleri actim
benimkide ne diyolar arayinca diyo..bisey demiyolar askim dedim seninle gorusebilirmiyim die soruyom sadece diyorum..tmm cok muhatap olma cikanlarla diyoay ne guzel..boyle bı numara kesın benımkının gıttıgı yerde de vardır ama ararsam cok kızar kı :)))) bır sey oldu dıye korkar kesın sonra da bana kızar ne arıyon burdan dıyeasabı bıraz
kaçarı yok kuzum 2 temmuzda koyacak inş...
bende düşünüyorum bence gelince yemek seçme gibi çoğu huylarını orada bırakacaklar
Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 5 ziyaretçi)
335dc,ceylin33,sulkor,cilgintavsan,*SeA*,mavis34,cekhu,bebusum,RaziyErkan,NiSapr,celif,yumi,iyilikmelegim,BarbieveKen,Crystalline,ykyy,
off offf bu ne kalabalıkk anammmmbizim topigi sollamışsnz bakıyorm torunlar olaraktan
Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 5 ziyaretçi)
335dc,ceylin33,sulkor,cilgintavsan,*SeA*,mavis34,cekhu,bebusum,RaziyErkan,NiSapr,celif,yumi,iyilikmelegim,BarbieveKen,Crystalline,ykyy,
off offf bu ne kalabalıkk anammmmbizim topigi sollamışsnz bakıyorm torunlar olaraktan
hahahhaahah insallah canım insallah
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn herşeyy vatann içinnn
yumiiii kuşumm h.g bende birasdan eğitime çıkıcam yazdklarını okudum çok sevndm bnde konştum askerimle bugun çok ii neşesi falanda iiyiydi tek sıkıntısı soğukk dışarda hep eğitimdelermş ve agrı çok sogukmş ama çok şükür başkada bişi yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?