337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

valla doğru söylüyosun canım iyi olsunda koca bebeklerimiz çok şükür bunada

heheh herkes tickerını oluşturmuş bakıyorum :86: şimdi benim gibi oraya bakar bakar durursunuz

hahahaah aynen oyle :)))) yaptıgım andan berı gozum orada :)))
ayıcıgımı da kondurdum ortasına :)) sevgılımı temsılen

iyi akşamlar kızlar..
herkes takvim yapmış ben de yapim olmazsa...

yap askerdaşım benım

ay ne guzel..boyle bı numara kesın benımkının gıttıgı yerde de vardır ama ararsam cok kızar kı :)))) bır sey oldu dıye korkar kesın sonra da bana kızar ne arıyon burdan dıye asabı bıraz

olabilir canım ayy onun tavuk diyen ağzını yerim benbitek benim yaptığım fırında tavuğu severdi ama mecbur kalınca yemiş kaymak kafalım

benımkı tıtızdır cok..daha dogrusu annesı cok tıtızdır..e bu da dıkkat eder hıjyen sartlarına :) dun aradıgında; geldıgımde benı cok degısmıs bulacaksın dedı hayırdır dedım neden? burada antı-hıjyenık ortama cok alıstım dedı

selamlar herkese ben geldim kızımla pc başındayız.bugün babacık aradı ama ben görmemişim malesef kaçırdım.akşam 8 gibi arar konuşuruz artık.ama çok üzüldüm tele bakmadığıma
cnm aynısı bana ilk gün oldu teslim oldu aradm cebi kapalıydı snra o gn öglen aradı bdha aramaz die salak kafam telin sesini açmayı unutmuşm aramş duymamşm snra gördm hemen agladm nası duymam die
geri aradm telii bkliyomş o çıktı öldüm sevinçtn
o gün bugn 4 aydır bn nereye tel oraya tvalete bile bi kere kaçırdm bdha kaçıramam

ben teli eskiden sessizde kullanirdim simdi son seviyede vallahi arasa duymam die butun sesleri actim

bende oyle :)))))
bı de eskı telefonlar gıbı calıyor..zaaaarrrrr zaaaaaaaaaarrrrrr duymamak ımkansız :)
ay hele hele sabah 6 da arıyor..yuregım agzıma gelıyor zar zar sessız evın ıcınde

cekhu;16634481 benımkı tıtızdır cok..daha dogrusu annesı cok tıtızdır..e bu da dıkkat eder hıjyen sartlarına :) dun aradıgında; geldıgımde benı cok degısmıs bulacaksın dedı hayırdır dedım neden? burada antı-hıjyenık ortama cok alıstım dedı :1::1:[/QUOTE .!.:
bende düşünüyorum bence gelince yemek seçme gibi çoğu huylarını orada bırakacaklar

ben teli eskiden sessizde kullanirdim simdi son seviyede vallahi arasa duymam die butun sesleri actim

ben telimi aldım alalı hep titresimdeydi simdi son ses acık ve titresimide açık kesinlikle teli duyamadıgımı düşünmek istemiyorum her tel caldıgında kalbim yerinden cıkacak gibi oluyor

ay ne guzel..boyle bı numara kesın benımkının gıttıgı yerde de vardır ama ararsam cok kızar kı :)))) bır sey oldu dıye korkar kesın sonra da bana kızar ne arıyon burdan dıye asabı bıraz
benimkide ne diyolar arayinca diyo..bisey demiyolar askim dedim seninle gorusebilirmiyim die soruyom sadece diyorum..tmm cok muhatap olma cikanlarla diyo

Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 5 ziyaretçi)

335dc,ceylin33,sulkor,cilgintavsan,*SeA*,mavis34,cekhu,bebusum,RaziyErkan,NiSapr,celif,yumi,iyilikmelegim,BarbieveKen,Crystalline,ykyy,
off offf bu ne kalabalıkk anammmm bizim topigi sollamışsnz bakıyorm torunlar olaraktan

yumiiii kuşumm h.g bende birasdan eğitime çıkıcam yazdklarını okudum çok sevndm bnde konştum askerimle bugun çok ii neşesi falanda iiyiydi tek sıkıntısı soğukk dışarda hep eğitimdelermş ve agrı çok sogukmş ama çok şükür başkada bişi yokk

kaçarı yok kuzum 2 temmuzda koyacak inş...

hahahhaahah insallah canım insallah

bende düşünüyorum bence gelince yemek seçme gibi çoğu huylarını orada bırakacaklar

tabıı canıımmmmm :)))
senınkı bır de yemek mı secıyorduuuuuu :))) garıbıımmm o ondan ac kalmıstır dun :)))) ama mecbur yıyecek ıste :)))))) olsun kızım evlenınce senın ısıne gelır ıste

sizin süre ne kadar azalmıs 1ay 3 gün bizim daha 5 ay 3 günümüz var

yakında sorgu koltugu da yaparız bız :76:

yaptım bakalım ama 17 mayıs olunca 5 ay 3 gün oluyo...
eminmiyiz 17 mayısda geleceklerine kızlar..

yavaş yavaş alışıyorlar çok şükür bebişim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…