• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

dogrudur bebiim fakat deden o gün kaçmıştı ıslatamadılr :60::60:
bn kısa dnemmim sayılmaz demiş isyankar ya :60:
kız ıslatmasnlr soguk havaa ayy üşürler

bizde ziyarete gittiğimizde dedi bugün biri var az kaldı gidicek onu ıslatıcaz komutan demiş var glba öyle bişiler :52:

:72:Askerim aradı şimdi ama hala vandalar .hakkariye ye gecememişler henüz.elazıgdan sabah cıkmışlar.seside yorgundu.bir istegin var mı diye sordu yaaa:( içim biraz daha rahat:72:

:72:Askerim aradı şimdi ama hala vandalar .hakkariye ye gecememişler henüz.elazıgdan sabah cıkmışlar.seside yorgundu.bir istegin var mı diye sordu yaaa:( içim biraz daha rahat:72:
:)))) canım benım gozunaydın bak ne guzel konusmussunuz :))))

daha iyi daha iyi.Bu konuyu kara ,hava ,cenderme,deniz godaman çavuşlarıyla konuşalımmm" :66:

1 kg lokumla gitsek olurmu acaba tatlı yıyek tatlı konuşak babında....:52:

:60::60::60:
ben bı de ızmır den lokma yaptırayım onlara :52: belkı daha bı gozlerıne gırerız :52:

kızlar ben çıkıorumm eğitimim başlıck birasdan szede doyum olmuo ama artk 9dan snra girerim evden öpüorum hepiniziii see youu :54:

kızlar bugun ne haber? benimkinden ses yok bugun:43:

kızzzz SeAöldüm gulmekten allahta seni guldursun:23::23::23:

merhaba kızlar ben de sizdenim eşim gitti konyaya 2 gün oldu cok özledimmm:72:ama şükür iyimiş arıo sabah akşam :)

yavrular bende cıkıyorum :)
yemek yıyım oyle bır gecer zaman kı yı ızlıyım :9: geleyım aksama
opuyorum hepınızıııı

ŞAFAT ATIYOR ŞAFAT ATIYOR ŞAFAT ATIYOR ŞAFAT ATIYOR
:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

:54::54::54::54::54::54::54:

Back