337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hemde ne seçmek bir elin 5 parmağını geçmezdi yediği yemekler,o yüzden 3 gündür perişan oldum aşkım aç kaldı diyediyorum bi gelsin 24 saat mantı açiyim sebeb-i hayatıma

yavaş yavaş alışıyorlar çok şükür bebişim ya

evet evet onlr aradkça iiyim dedkçe nasıl yüzümz gülmeye başladı dimi onlrda alışıo bzde alışıorum öle yada böle geçecekk bu günlerrr kzlarrr sıkıntı yapmayalm artıkk ve buarada 335.dönemden kıskananlar varrr

yakında sorgu koltugu da yaparız bız :76:

335dc canım ya siz moral oldunuz bize,buradan bütün 335 lere destekleri için tüm 337.dönem asker aşıkları adına teşekkür ediyorum

cnm ilk bi ay çok zor ama snra alışıyosn ister istemez ypıcak bişy yok
125 günü bitidik 34 mü bitmicek yahu darısı bşınıza

ahahah o potansiyeli gördm cekhucm

sizinkıler geldiğinde bizimde şafagımız 119 olmuş olacakkk

feyste sevdiceklerinizin askerlik yaptığı yerlerin grupları olabilir , ben şimdi buldum mesela .. resimlere bakıyorumda diz boyu kar, yemekhaneyi tankları mankları hepsini gördüm ve tabi yapılan şikayetleride

alıscaz tabıı canım ne yapalım baska secenegımız yok...

kıs kanan laaarrr catlasınnn kıskananlar catlasıııınnnn :76::76::76:

kızım bence onlar bızı degıl bız onları kıskanalım 34 gunlerı kalmıs

ne bakımdan neyi kıskanmışız torun öt bakalm

hemde ne seçmek bir elin 5 parmağını geçmezdi yediği yemekler,o yüzden 3 gündür perişan oldum aşkım aç kaldı diyediyorum bi gelsin 24 saat mantı açiyim sebeb-i hayatıma

sımartma hemen kız beyını :)))))))
ac kalmaz o merak etme :)))) kıyamam sana beeeeennnn :))))))

maicim evet 17 mayıs. şafağımızda 153 , aksini düşünmeyin kızlar , 154 olmuş olması ihtimali bile çok üzücü

ne 154 mu nayııırrrrr nayıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 153 :))))))))))))))))

335dc canım ya siz moral oldunuz bize,buradan bütün 335 lere destekleri için tüm 337.dönem asker aşıkları adına teşekkür ediyorum
saol yumicm snde bizdn sayılırsn artık
sizinkıler geldiğinde bizimde şafagımız 119 olmuş olacakkk
bnde burayı buldugmda 120 günüm fln wrdı
ahaha torunlara bak hele dilleride pek uzamış

selam kızlr. benim canımmmmm bitanem kardeşimde bugün gitti. kısa dönem. allah cümlesini korusn. hepsini sevdiklerine bağışlasın. sağ salim gidip sağ salim dönsünler inşşallllaaah

bişey olmaz onlara arkadaşlar yedikleri içtikleri iyidir merak etmeyin ordu askerine iyi bakar yeter ki başka şeyler olmasın.Allah korusun!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…