benimkininkisi 2hafta sonra belli olucakmis öyle dedi belki daha önce belli olurr
uff askimla konusamadim bugunn canim skildi ya
onu kopyalayıp profıl düzenleden çizelge kısmına kopyalıyoruz dımı ?
kızlaar ben geldimmbugün mutluyum çünkü hayatımın anlamı tavuk yemiş bugün saat 1 gibi aradı 1-2dk.konuşabildik sıra vardı kapadı ama allahıma çok şükür sonunda düzgünce yemeğini yemiş,bugün eğitimleri varmış zaman çabuk geçti daha iyiyim dedi çook şükür allahıma sizlerden naber güzel şafakçılarım benimm
kızlaar ben geldimmbugün mutluyum çünkü hayatımın anlamı tavuk yemiş bugün saat 1 gibi aradı 1-2dk.konuşabildik sıra vardı kapadı ama allahıma çok şükür sonunda düzgünce yemeğini yemiş,bugün eğitimleri varmış zaman çabuk geçti daha iyiyim dedi çook şükür allahıma sizlerden naber güzel şafakçılarım benimm
çok saol tşk ederim canım ellerine sağlık
bu arada eşim hala aramadı benii gözüm telefonda kaldı
Ya sabahtan beri telefonumu cebimde gezidiriyorum arar diye.Aramış yemek yiyoduk tam 2 dk sonra gördüm.Gözlerim doldu yemek düğüm oldu boğazımda dün de yetişemiştim hiç umursamıyo sanıcak çok kötüyüm ben ya inş arayabilir bugün
kizlar ben askimi ariyorum kayit cikiyor daire numarasi istiyor acaba istedigi bölük numarasimi?
evet canım :))))
hadı gozunaydın canım benım :))) ıcın rahatlamıstır :))))
sanslı haaa tavuk yemıs :))))
bızımkı ne yaptı acaba bugun?ben bır gun gerıden takıp edıyorum sabah 06:30 da aradıgı ıcın sadece...
benimkide tavuk yemişşş aynı yemekleri mi veriolar acep
valla sorma cekhucum,öğlen vermişler tavuk yedim dedi ama havalara uçtum,annesi aradı az evvel onada anlattım çok sevindibenimkide bidaha aramadı işte 1 falandı en son
selamlar herkese ben geldim kızımla pc başındayız.bugün babacık aradı ama ben görmemişim malesef kaçırdım.akşam 8 gibi arar konuşuruz artık.ama çok üzüldüm tele bakmadığıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?