ayy sea hep hayal ediyorum çiftli sayılara geçtiğimizi düşünsene şafak 40 flnneyse o günlerde gelecek işnşallah
![]()
evet yumicim yaa o gunleride göricezz sıkıntı yokkk bak 3 günü yedik bilee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy sea hep hayal ediyorum çiftli sayılara geçtiğimizi düşünsene şafak 40 flnneyse o günlerde gelecek işnşallah
![]()
yenilikle alakası yoktr cnm dewam eder böyle 337.dnemde baya asker gitmiş burdanda bellininecimmm bızım topikte ki kalabalığı kıskanmayın biz daha yeniyiz ondn böle destk oluoz birbirimizee![]()
selam kızlr. benim canımmmmm bitanem kardeşimde bugün gitti. kısa dönem. allah cümlesini korusn. hepsini sevdiklerine bağışlasın. sağ salim gidip sağ salim dönsünler inşşallllaaah
bişey olmaz onlara arkadaşlar yedikleri içtikleri iyidir merak etmeyin ordu askerine iyi bakar yeter ki başka şeyler olmasın.Allah korusun!!!
ayyy agzındn bal damlıyo torun wlla gelsnler artık özledmmmmmmmmmmneneeeeeeeemmmmmmmmmmmmm
bıran once gelsın sızınkıler de bızım safak azalsın yahu
![]()
yenilikle alakası yoktr cnm dewam eder böyle 337.dnemde baya asker gitmiş burdanda bellianne olmadan nine olduk iyimi
![]()
sımartma hemen kız beyını :)))))))
ac kalmaz o merak etme :)))) kıyamam sana beeeeennnn :))))))
cekhum düşün bir ara cezaevine takma bıyık ve sakalla gardiyan kılığında girip yemek götürme planları bile yaptımo benim bebeğim yaa bakma 28 yaşında olduğuna utanmasam cici bebeyle sütü ezip yediricem kaymak kafama
bide nası ciddidir ben böyle konuştuça allah allah falan diyo
![]()
sımartma hemen kız beyını :)))))))
ac kalmaz o merak etme :)))) kıyamam sana beeeeennnn :))))))
cekhum düşün bir ara cezaevine takma bıyık ve sakalla gardiyan kılığında girip yemek götürme planları bile yaptımo benim bebeğim yaa bakma 28 yaşında olduğuna utanmasam cici bebeyle sütü ezip yediricem kaymak kafama
bide nası ciddidir ben böyle konuştuça allah allah falan diyo
![]()
yumiiiii TEŞEKKÜR EDERİM DER KIZ SENINKİİ![]()
olur olurr tastiklendi onaylandı wllada oluyoayyyyy bizde bi görseydk ama sizin gibi 2 li sayılarıı ve ninecimmm :)))![]()
işin kötü yanı millet "o açken ben birsey yıyemem "diyor ya ben homini girtlak götürüyorum
psikolojık galıbaaa.Aşkımın sevdiği yemeklerden yaptım hepsini yicem
adam 55 bıraktı 155 kg da alır artık yada almaz mı demeliydim![]()
ey 337.dönemm ahalisiiiiiiiiiiii
şafağımızı yanlış hesaplamış olsak dahi, şafağımız 154 olsa dahi, biz 153 ü içimize sindirdikkkk , bağrımıza bastık, sevdamız belledikkkk.
bu yüzdennnnnnnnnnn
aşkitolarımızın tezkere tarihini 17 mayıs, şafağını bugün itibariyle 153 alıyoruzzzzzzzz
aksi takdirde 153. günde terhis olmayıp bu iş 154 e sarkarda şapa oturmak suretiyle![]()
yinede burnumuzdan kıl aldırmayıpp 1 günde bizden oldu diyerek 154. günü çıkmalarını kabuş ediyoruzzz
neymiş o zaman şafak 153
taaam mııııı hatunlarrrrrr???
işin kötü yanı millet "o açken ben birsey yıyemem "diyor ya ben homini girtlak götürüyorum
psikolojık galıbaaa.Aşkımın sevdiği yemeklerden yaptım hepsini yicem
adam 55 bıraktı 155 kg da alır artık yada almaz mı demeliydim![]()
ayyyyy bizde bi görseydk ama sizin gibi 2 li sayılarıı ve ninecimmm :)))![]()
aynennnnnn tatlişşşşşş hatta şunu 16 mayıs edebilirmiyizz,bizim çıkma yıldönümümüzde:26::26::26::26:
100 oldugunda safak ust donemler ıslatıyormus dıye bır rıvayet var...dogru mu acaba?
nenem soyle bakıım dogru mu![]()
![]()