ceylin senin eşin jandarma oldugu için onların yemin törenleri erken oluyor sen eşinden alabilirsin ancak dogru bilgiyi
safak 153
safak 153
insallah su gibi akar gider günler,
hepimiz kavusuruz sevdiklerimize bir an önce
ewt 153 cnm şu 1531 e ineydi inş. o günleri de görürüz
kızlar benimki hatay serinyolda şuan jandarma yeni gitti hepinizin askerleri gibi dağıtımı belli olmuş gaziantepe gidecek 15 ocakta sizinkilerde var mı bir gelişme
ılk hafta zor olur dıyorlardı zaten hep..bır de son gunler gecmıyor dıyorlardı...
gercekten oyle oluyormus...
onlar da bızlerde bır sekılde alısıcaz canım..alısmıs gıbı davranıcaz...
ve gunler sular seller gıbı akıp gıdecek :)))))
ya kızlar bana 5,5 ay dendı mı cok uzun gelıyor ama 153 gun dendıgınde sankı daha azmıs gıbı gelıyor :)))) sıze de oyle oluyor mu?
:)))))))
aynen öyle oluyor, ilk gittigi günler yokluguna alisamiyorsun son günler yaklasincada sabirsizlik doluyor icine heyecandan yerinde duramiyorsun=)
Insallah hepimizin son ayriligi olur bu
evet cnm aynen öle 5,5 ay cok fazla da 153 daha az :))gecıo kız şaka makaa dimi 3 günü yedik bilee ooo geçmek zorundaa zaman yerınde sayacak hali yok yaa
canım aşkım aradı az önce..
ama telefon kapanıverdi sürekli tam konuşamadık...
bu gün eğitimdelermiş... hava günlük güneşlikmiş...
silah vermişler bu gün...
yemin törenine gelmeye çalışma diyo.. zaten gitmem de imkansız gibi...
hayırlısı bakalım..
ınsallah canım ınsallaaaaaahhhhh :)))))
sevgılım gıtmeden once,aksam olsun ıstemıyordum...uyumak ıstemıyordum...gunler gecmesın ıstıyordum..
ama sımdı tam tersı :))) bır an once aksam olsun uyuyalım da yenı bır gune baslıyalım safak atsın dıye can atıyorum :)))))
çok sevndm cnm bnmkıde gelme dıo agrı dogubeyaztta ne işin var dıo bukdar uzaga yollarda perişan olursunz dıo anne-babasıda yaşlı zaten bı abım gelsn beni evci cıkarır telle konuşuruz 2 gün merak etme dıodu ben fizana gtse gidesm var göresm var aşkımı bana uzak gelmıo agrı ucunda aşkım var amaa o gelme deyncede nasıl gidicem bılemıorummcanım aşkım aradı az önce..
ama telefon kapanıverdi sürekli tam konuşamadık...
bu gün eğitimdelermiş... hava günlük güneşlikmiş...
silah vermişler bu gün...
yemin törenine gelmeye çalışma diyo.. zaten gitmem de imkansız gibi...
hayırlısı bakalım..
ay aynı şeyi düşünüyorum valla, hemen zaman geçsin istiyorum :97::97::97: sevgilimi bekliyorum ayrıca yurtdışında yaşayan 2 arkadaşım var onlarda baharda gelicekler onlarıda bekliyorum.. 3 kişi gelecek baharda bana :87::87: ondan zaman hemen geçsin inşallahhhh
bu arada 5,5 ay değil galiba :26:
bak benim çizelgem 17 mayısa ayarlı 5ay 3 günmü ne yazıyor :44::44:
ay aynı şeyi düşünüyorum valla, hemen zaman geçsin istiyorum :97::97::97: sevgilimi bekliyorum ayrıca yurtdışında yaşayan 2 arkadaşım var onlarda baharda gelicekler onlarıda bekliyorum.. 3 kişi gelecek baharda bana :87::87: ondan zaman hemen geçsin inşallahhhh
bu arada 5,5 ay değil galiba :26:
bak benim çizelgem 17 mayısa ayarlı 5ay 3 günmü ne yazıyor :44::44:
sevgılım gıtmeden once,aksam olsun ıstemıyordum...uyumak ıstemıyordum...gunler gecmesın ıstıyordum..
ama sımdı tam tersı :))) bır an once aksam olsun uyuyalım da yenı bır gune baslıyalım safak atsın dıye can atıyorum :)))))
canım bu çizelgeyi nerde ve nasl yaptın bende istiyorum
evet aslında tam 5,5 degıl :) daha az :)))
ya ben hala su safak olayını tam netlestıremedım aslında :)))
dun de yapmıstım hesap...154 cıktı bugun ıcın...
bu cıkıs tarıhlerıne baglı aslında..kımısı 15 ınde kımısı 16 sında kımısı 17 sınde cıkıyormus ya..ona gore degısıyor sanırım..cunku nette buldugum bır yerde de bugun ıcın 153 dıyor :) ben de 153-154 arası gıdıp gelıyorum
tickerfactory den yaptım canım
ya kızımmmm 153 şafak 153 tamammı boşver birgün uzatmayı falan 153 işte
komutanı gelse bana şafak 154 dese kabul etmem bu saatten sonra, ben içime 153 ü sindirdimsende 153 bill eğer 153te gelmezsede gelmesin o son gün, 1 günün lafımı olur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?