337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

çizelge isteyen barnak kaldırsın ve istediği sözü yazsın. kısa dönemleri biliyorum 17 mayısta bitecek yaparım çizelgeyi ama uzun dönem bekleyenler varsa ayın kaçında tezkere alacaklarını bilmiyorum onuda yazsın :92::92::92:

küçükken yani ilk okuldayken herkesin tuttuğu kendine derdik
şimdide herkesin şafağı kendine ALLA ALLA...
şaka bi yana bende 153 diye hesap ettım.

ben bı deneme yapıyım bakalım beceremezsem sana haber verırım canım :)
pekı yaptıktan sonra onu nasıl buraya koyuyorsun?

canım googledan buldum da ing yazıyor hangisine tıkladında yaptın bilsem yaparım canım

off ooofffff takılcak adam yokk yaa cnm sıkıldıkça aşkımı arar çatardım şmdi çatacak adam da yokk valaa kavga etmeyi bile özledm beee aşkmlaaa ben bagrır duruodum oda bittimi aşkım daha varmı deyncede gülmeye başlardımm

bircok farkli siteden yapabilirsiniz o cizelgeleri ben daisypath.com dan yaptim

orda istediginiz cizelgeyi kuruyorsunuz sonra link veriyor size forum linkini alip Kontrol panelinden profilimi düzenleye tikladiginizda cikan sayfada Cizelge diye bir yer var oraya ekliyorsunuz

sabır arkadaşlar sadece sabır.2 gün aradı elazıgdan toplanma birliginden.ama bugun telefonum hiç calmadı sanırım hakkariye gittiler.yerine yerleştiginin haberini alayım rahatlayacagım.iyi olsunlarda yeterki arayamasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…