insallah her gün seslerini duyariz kizlar.. her gün iyi olduklarini anlayip rahatlariz.. :))
kizlar ben kaciyorum... sonra görüsürüz :)) iyiki bu grubu buldum bugün :2:
ayy inş. cnmm yaaa bnm kardeşmde askrde nişanlmdan 10 gün önce gittii dün aramadıda annem nasıl tel elnde bekledi bugun öglende aramş kadın nasıl mutlu mutlu benı aradı söledi uğur aradı dedi.cihanda aradımı dio :79:
senin eşin dün teslim oldu sanrım bizimki pazar teslim oldu bizimki beni sadece 3 kere araya bilgi ve çok kısa konustuk bana ortamın iyi oldugunu söyledi rahatım dedi seside iyi geliyordu
tabiki onların iyi seslerini duymak bize çok iyi geliyor
evt cnm ya, benim esim dün teslim olacakti, ama dün tüm ucak seferleri iptal oldu persembe gününe kadar.. onun icin otobüsle gidip, sabah saat 5te teslim oldu..
sağol canım yaa.. biraz rahatladım...
sen gitmeyi düşünüyomusun yemin törenine...
keşke ben de gidebilsem ama baya zor benim için...
hayırlı tezkereler allah kavuştursun kızlar
hayırlı tezkereler allah kavuştursun kızlar
benim benim nişanlım 70.mekanize piyade tugayı mardin 4.hudut alayı kızıltepede
bende sabahran beri bekliyorum ne sabah aradı ne öglen aradı anlasılan aksam 9 u beklemek zzorunda kalacagım
benim kardeşim geçen sene orada askerlik yaptı çok rahattı hiç bir sorun yaşamadı sadece bazen haftasonu çarşı izni vermiyolardı belirli tarihlerde o kadar
ya kzlarr ne yapsınlar fırsatını bulunca arıyolar benımkı dün saat 4 gibi beni aramak için telefonun oraya gtmş tam ben aradı konuşurken üst devre gelip tekme attı nekadar zor durumda lar anlayışlı olun bıras da abartmayn tel elınzde beklemeyn bak bızım bekledgımzı bldıklerı için aramak istıolar ama bak sonuça ne oldu aşkm tekme yedi ve benm içim sızladı keşke aramasydıda tekme atmasaydı o şerefsztee
ya kzlarr ne yapsınlar fırsatını bulunca arıyolar benımkı dün saat 4 gibi beni aramak için telefonun oraya gtmş tam ben aradı konuşurken üst devre gelip tekme attı nekadar zor durumda lar anlayışlı olun bıras da abartmayn tel elınzde beklemeyn bak bızım bekledgımzı bldıklerı için aramak istıolar ama bak sonuça ne oldu aşkm tekme yedi ve benm içim sızladı keşke aramasydıda tekme atmasaydı o şerefsztee
çok üzüldüm ya zaten zor olan durumu daha da zorlaştırıyolar
bizimki büyük ihtimal yemin töreninden sonra sınırda bir yere cizre yada silopiye gönerilecekmıs banada rahat oldugunu söyledi nişanlım ama bugün hiç aramadı neden acaba? bide belki bilniz vardır ankesörlü telefonlar aranıyormu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?