337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

insallah her gün seslerini duyariz kizlar.. her gün iyi olduklarini anlayip rahatlariz.. :))

ayy inş. cnmm yaaa bnm kardeşmde askrde nişanlmdan 10 gün önce gittii dün aramadıda annem nasıl tel elnde bekledi bugun öglende aramş kadın nasıl mutlu mutlu benı aradı söledi uğur aradı dedi.cihanda aradımı dio :79:

tabiki onların iyi seslerini duymak bize çok iyi geliyor

senin eşin dün teslim oldu sanrım bizimki pazar teslim oldu bizimki beni sadece 3 kere araya bilgi ve çok kısa konustuk bana ortamın iyi oldugunu söyledi rahatım dedi seside iyi geliyordu

evt cnm ya, benim esim dün teslim olacakti, ama dün tüm ucak seferleri iptal oldu persembe gününe kadar.. onun icin otobüsle gidip, sabah saat 5te teslim oldu..

sağol canım yaa.. biraz rahatladım...
sen gitmeyi düşünüyomusun yemin törenine...
keşke ben de gidebilsem ama baya zor benim için...

evet canım gıdıcez buyuk ıhtımalle..aılesıyle bırlıkte..
canım bak senın durumun bızlerden daha zor..haklısın ama yapma boyle lutfen...evlatlarına yazık..bagırdım ogluma demıssın..bagırma canım..sarıl onlara..
kendını de bu kadar harab etme..
bak sukurler olsun kı canakkale gıbı bır yerde ve kısa donem..boyle dusun...aslında bızler aglaması gereken en son kısılerız..ben agladıgımda sımarıklık yapma dıyorum kendı kendıme..sevdıgın ıyı bır yerde,kısa donem dıyorum..sende boyle dusun..aglama gercekten Allah ın gucune gıder bak..sukur de..
aglamakla elımıze hıc bır sey gecmıyor kı maalesef..keske gecse de hepımız burada sabahlara kadar aglasak :) ama beklıycez canım benım beklıycez...baska caremız yok...
sukur deyıp beklıycez...
ben haber aldıkca sana da haber verıcem merak etme sen..
muhtemelen telefonlar kalabık..cunku 8000-9000 kısıyız dedı bana sevgılım..o yuzden zaten sabahın korunde arıyor ya...gun ıcınde cok zor arıyor o da..ıkı sanıye konusup kapatıyor..o yuzden sen hıc sıkma canını..ıyılermıs..yattıkları yerlerler sıcakmıs..yemeklerı ıyıymıs...eh bundan ıyısı şam da kayısı :)
usta bırlıklerıne gıttıklerınde daha rahat edecekler canım sen hıc merak etme..
28 gun hatta 26 kaldı :) sık dısını azıcık...
ben yemın torenıne gıttıgımde de sana haber verıcem..hatta oradan da gırerım net e,cepten..senı habersız bırakmam yanı merak etme sen..

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok sizinki arıyormuş benimkinden ses yok daha aramadı kocacım

bende sabahran beri bekliyorum ne sabah aradı ne öglen aradı anlasılan aksam 9 u beklemek zzorunda kalacagım

benim benim nişanlım 70.mekanize piyade tugayı mardin 4.hudut alayı kızıltepede

benim kardeşim geçen sene orada askerlik yaptı çok rahattı hiç bir sorun yaşamadı sadece bazen haftasonu çarşı izni vermiyolardı belirli tarihlerde o kadar

bende sabahran beri bekliyorum ne sabah aradı ne öglen aradı anlasılan aksam 9 u beklemek zzorunda kalacagım

ya kzlarr ne yapsınlar fırsatını bulunca arıyolar benımkı dün saat 4 gibi beni aramak için telefonun oraya gtmş tam ben aradı konuşurken üst devre gelip tekme attı nekadar zor durumda lar anlayışlı olun bıras da abartmayn tel elınzde beklemeyn bak bızım bekledgımzı bldıklerı için aramak istıolar ama bak sonuça ne oldu aşkm tekme yedi ve benm içim sızladı keşke aramasydıda tekme atmasaydı o şerefsztee

153 gün kaldı..
günler çoğalmıyo eksiliyo.. böyle diyee diyee kendimi avutuyrum
dün 4 te aradı 3 dk konuştuk.
inşllh bugnde arar.
7de kalkıyoru rara belki diye
offf offf ağla ağla halim kalmadıı =(
sesini duyunca başlıyorum ağlamaya belli etmemeye çalışıyorum
dün üşümüş sesi titriyodu
kıyamam yaa offff

benim kardeşim geçen sene orada askerlik yaptı çok rahattı hiç bir sorun yaşamadı sadece bazen haftasonu çarşı izni vermiyolardı belirli tarihlerde o kadar

bizimki büyük ihtimal yemin töreninden sonra sınırda bir yere cizre yada silopiye gönerilecekmıs banada rahat oldugunu söyledi nişanlım ama bugün hiç aramadı neden acaba? bide belki bilniz vardır ankesörlü telefonlar aranıyormu acaba ?

çok üzüldüm ya zaten zor olan durumu daha da zorlaştırıyolar

ay allahım koru ya erkek egosu iste eline fırsat gecmiş çok üzüldüm geçmiş olsun

Son düzenleme:

yerine göre değişiyor canım mesela eşim gaziantepte o çaldırıyor ben arıyorum dün birkaç arkadaş yazmıştı arayamıyoruz diye denemen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…