• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

tickerfactory den yaptım canım :3:

:44::43:ya o yaptığın çizelgeden bizede yollasana cnm

hepimizinki aynı olmasın ayol :1::1: benimki soğuğun bağrında diye karşı kışlı trenli bir yol yaptım, size başka şeyler yapiyim ben ama akşam yapabilirim isteyenlere, benim zevkime kalacak ama :1::1::1:
çizelge isteyenler oraya yazdırmak istediği sözü (ben hadigel erzurumdan gel yazdım) söylesinler yaparım kafama göre bişeyler :24::24::24:

çizelge isteyen barnak kaldırsın ve istediği sözü yazsın. kısa dönemleri biliyorum 17 mayısta bitecek yaparım çizelgeyi ama uzun dönem bekleyenler varsa ayın kaçında tezkere alacaklarını bilmiyorum onuda yazsın :92::92::92:

hepimizinki aynı olmasın ayol :1::1: benimki soğuğun bağrında diye karşı kışlı trenli bir yol yaptım, size başka şeyler yapiyim ben ama akşam yapabilirim isteyenlere, benim zevkime kalacak ama :1::1::1:
çizelge isteyenler oraya yazdırmak istediği sözü (ben hadigel erzurumdan gel yazdım) söylesinler yaparım kafama göre bişeyler :24::24::24:

canım bende istiyorum yapamazsam özelden yazarım yapar mısın canım

küçükken yani ilk okuldayken herkesin tuttuğu kendine derdik:60::60:
şimdide herkesin şafağı kendine ALLA ALLA...:66::66:
şaka bi yana bende 153 diye hesap ettım.

haaha banada yap kıs yarim istanbulu mesken mi tuttun die hehee:))

ben bı deneme yapıyım bakalım beceremezsem sana haber verırım canım :)
pekı yaptıktan sonra onu nasıl buraya koyuyorsun?

çizelge isteyen barnak kaldırsın ve istediği sözü yazsın. kısa dönemleri biliyorum 17 mayısta bitecek yaparım çizelgeyi ama uzun dönem bekleyenler varsa ayın kaçında tezkere alacaklarını bilmiyorum onuda yazsın :92::92::92:

canım googledan buldum da ing yazıyor hangisine tıkladında yaptın bilsem yaparım canım

canım bende istiyorum yapamazsam özelden yazarım yapar mısın canım

tabi ki yaparım ama akşam eve gidince :24:

küçükken yani ilk okuldayken herkesin tuttuğu kendine derdik:60::60:
şimdide herkesin şafağı kendine ALLA ALLA...:66::66:
şaka bi yana bende 153 diye hesap ettım.

valla 153 dururken 154 şafağı kimsenin isteyeceğini sanmıyorum :1::1:
biz madem burada bir grubuz hepimizin şafağı 153 olsun , ayrı gayrı saymayalım karışıklık olmasın :1::1::1:

off ooofffff takılcak adam yokk yaa cnm sıkıldıkça aşkımı arar çatardım şmdi çatacak adam da yokk :35: valaa kavga etmeyi bile özledm beee aşkmlaaa ben bagrır duruodum oda bittimi aşkım daha varmı deyncede gülmeye başlardımm :60:

bircok farkli siteden yapabilirsiniz o cizelgeleri ben daisypath.com dan yaptim

orda istediginiz cizelgeyi kuruyorsunuz sonra link veriyor size forum linkini alip Kontrol panelinden profilimi düzenleye tikladiginizda cikan sayfada Cizelge diye bir yer var oraya ekliyorsunuz

sabır arkadaşlar sadece sabır.2 gün aradı elazıgdan toplanma birliginden.ama bugun telefonum hiç calmadı sanırım hakkariye gittiler.yerine yerleştiginin haberini alayım rahatlayacagım.iyi olsunlarda yeterki arayamasınlar.:72:

Back