- 10 Aralık 2010
- 6.567
- 9.472
- 398
tickerfactory den yaptım canım
:44:ya o yaptığın çizelgeden bizede yollasana cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakma bende ne kadar hesap ta yapmıs olsam 153 u sındırdım aynen
o son gun de zaten canakkale de oluruz bız fındık fıstık olur yanı o gunsaylanmaz :)))))))))))
ınadına safak 153![]()
hepimizinki aynı olmasın ayolbenimki soğuğun bağrında diye karşı kışlı trenli bir yol yaptım, size başka şeyler yapiyim ben ama akşam yapabilirim isteyenlere, benim zevkime kalacak ama
çizelge isteyenler oraya yazdırmak istediği sözü (ben hadigel erzurumdan gel yazdım) söylesinler yaparım kafama göre bişeyler![]()
hepimizinki aynı olmasın ayolbenimki soğuğun bağrında diye karşı kışlı trenli bir yol yaptım, size başka şeyler yapiyim ben ama akşam yapabilirim isteyenlere, benim zevkime kalacak ama
çizelge isteyenler oraya yazdırmak istediği sözü (ben hadigel erzurumdan gel yazdım) söylesinler yaparım kafama göre bişeyler![]()
canım bende istiyorum yapamazsam özelden yazarım yapar mısın canım
haaha banada yap kıs yarim istanbulu mesken mi tuttun die hehee:))
çizelge isteyen barnak kaldırsın ve istediği sözü yazsın. kısa dönemleri biliyorum 17 mayısta bitecek yaparım çizelgeyi ama uzun dönem bekleyenler varsa ayın kaçında tezkere alacaklarını bilmiyorum onuda yazsın :92::92::92:
canım bende istiyorum yapamazsam özelden yazarım yapar mısın canım
tabi ki yaparım ama akşam eve gidince
küçükken yani ilk okuldayken herkesin tuttuğu kendine derdik
şimdide herkesin şafağı kendine ALLA ALLA...
şaka bi yana bende 153 diye hesap ettım.
valla 153 dururken 154 şafağı kimsenin isteyeceğini sanmıyorum
biz madem burada bir grubuz hepimizin şafağı 153 olsun , ayrı gayrı saymayalım karışıklık olmasın![]()
küçükken yani ilk okuldayken herkesin tuttuğu kendine derdik
şimdide herkesin şafağı kendine ALLA ALLA...
şaka bi yana bende 153 diye hesap ettım.
haaha banada yap kıs yarim istanbulu mesken mi tuttun die hehee:))
şimdi sana örnek yapıcam verdiğim linki kullanıcı panelinden , profil bilgilerini düzsenleye giriyorsun orda kilo takip çizelge gibi bir kısım var oraya yapıştırıyorsun tamam mı??
kısa dönem dimi seninki?
şimdi sana örnek yapıcam verdiğim linki kullanıcı panelinden , profil bilgilerini düzsenleye giriyorsun orda kilo takip çizelge gibi bir kısım var oraya yapıştırıyorsun tamam mı??
kısa dönem dimi seninki?
ewt kısa dönem cnm sen yap
citl al canım bu senin
ama yazıda yarim kısmı sıgmadı
bunu denemelik yaptım al bi yapıştır dediğim yere
http://tickers.TickerFactory.com/ez.../e/isTanbuLu+Meskenmi+Tuttun/k/78c1/event.png