• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yerine göre değişiyor canım mesela eşim gaziantepte o çaldırıyor ben arıyorum dün birkaç arkadaş yazmıştı arayamıyoruz diye denemen lazım

kardeşinizi aradıysanız belki bilginiz vardır diye düşündüm bende aradım ankesörü bugün hiç aramıyınca önce bol bol meşgül çaldı sonra çaldı ama sonra acayıp sesler numara cevirme sesleri geldi anlamaadım nişanlım arayınca soracagım ama aramadı daha:43:

Son düzenleme:
ya kzlarr ne yapsınlar fırsatını bulunca arıyolar benımkı dün saat 4 gibi beni aramak için telefonun oraya gtmş tam ben aradı konuşurken üst devre gelip tekme attı nekadar zor durumda lar anlayışlı olun bıras da abartmayn tel elınzde beklemeyn bak bızım bekledgımzı bldıklerı için aramak istıolar ama bak sonuça ne oldu aşkm tekme yedi ve benm içim sızladı keşke aramasydıda tekme atmasaydı o şerefsztee :43:

=((( tam ********miş =(
inşllh usta birliğinde rahat eder de sıkıntı yaşamazsınız..
bizde 2 3 dk anca konuşuyoruz =(
bide komando eğitimine daha ilk gündn başlamışlar =( hem titiryo sesi hemde yorulmuş nefes nefese oluyo =(

holleeyyyyy şimdiii masa telim çaldı vee aşkım aradııı kurban olurum yaa ama 1 dk bıle konuşamadıkk hemen çagrdılar ve gittiii ama bunada şükürr kızlar darısı sizin başınızaaa :21:

sea canım gerçekten zor bir durum elimde tel beklemiyorum ama habersiz kalmakta zor canım allah sabır versin hepimize canlarım

kızlar benimki hatay serinyolda şuan jandarma yeni gitti hepinizin askerleri gibi dağıtımı belli olmuş gaziantepe gidecek 15 ocakta sizinkilerde var mı bir gelişme:72:

kardeşinizi aradıysanız belki bilginiz vardır diye düşündüm bende aradım ankesörü bugün hiç aramıyınca önce bol bol meşgül çaldı sonra çaldı ama sonra acayıp sesler numara cevirme sesleri geldi anlamaadım nişanlım arayınca soracagım ama aramadı daha:43:

nişanlın arayınca denersin oluyor mu diye bir de hemen pes etmeyin bir ankesörlü tel olmzsa diğrei olabilir hergün başka tel denesin eşim 2 farklı numaradan aradı ikisini de arayabiliyorum ama hepsi aranmıyormuş kaydettim onları şimdi rahat konuşuyoruz

=((( tam ********miş =(
inşllh usta birliğinde rahat eder de sıkıntı yaşamazsınız..
bizde 2 3 dk anca konuşuyoruz =(
bide komando eğitimine daha ilk gündn başlamışlar =( hem titiryo sesi hemde yorulmuş nefes nefese oluyo =(

inş.cnm inş.. şmdi bunlar acemiyaa ne yapsalar bişey diyemıolar die ellerıdnen geleni artlarına koymuolar ama 25 gün sonra bizima skerlerimzde usta olacak ozaman ne olacak bakalımm :72:

holleeyyyyy şimdiii masa telim çaldı vee aşkım aradııı kurban olurum yaa ama 1 dk bıle konuşamadıkk hemen çagrdılar ve gittiii ama bunada şükürr kızlar darısı sizin başınızaaa :21:

hadı gozun aydın canım :)))))
bızde dun oyle konusmustuk 36 sanıye de bır kapanıyordu telefon..3 kere aradı o yuzden arka arkaya yanı toplamda 1,5dk :)))) ama ona da sukur dıyor ınsan..sesını duymak yetıyor sadece :)))
ay sevındım senın adına canım benım :)))))
bı de genelde ev telefonundan aramaları onlar ıcın daha ıyı oluyor daha az kontor gıdıyor..dun de soylemıstım..hatta yonlendırme hakkında da bılgı yazmıstım burada :))) ben dısarı cıkarken artık yonlendırıcem ev telefonunu :))))

kızlar benimki hatay serinyolda şuan jandarma yeni gitti hepinizin askerleri gibi dağıtımı belli olmuş gaziantepe gidecek 15 ocakta sizinkilerde var mı bir gelişme:72:

benim eşimde gaziantepte ama orada dağıtım olmuyormuş genelde orada kalıyorlarmış

nişanlın arayınca denersin oluyor mu diye bir de hemen pes etmeyin bir ankesörlü tel olmzsa diğrei olabilir hergün başka tel denesin eşim 2 farklı numaradan aradı ikisini de arayabiliyorum ama hepsi aranmıyormuş kaydettim onları şimdi rahat konuşuyoruz

iki farklı numara var aradıgı artık ikisinide denerim turkcellde 5tl ye 2 saat sabit hat bedevası var onu yapar rahatca konusuruzda arayıp arayamadıgımı bi ögrene bilseydim off off :31:

eşim bişey demedi belli mi bilmiyorum kızlar yhaa
yemin törenleri ne zaman kızlar yha öğretmen arkadaşım 28 gün sonra falan dedi eşimde bişey demedi hala

sea canım gerçekten zor bir durum elimde tel beklemiyorum ama habersiz kalmakta zor canım allah sabır versin hepimize canlarım

seni en iyi ben anlarım cnm daha dgrusu bırbırımızı en iyi burda biz anlarıs ama bırbırımızede destek olmalıyız ben seni üzmk için sölemıorum sadece bıras daha sabır dıorum bende çok zor durumdayım ama kndımı avutuorum szlerle konuşuorum tek bnm askerım yok hepimiz burda aynı kaderi paylaşıoruz bnlar beni bı nevi daha ii yapıo üstelk beni 2 tane askerim biride kardeşm ve uzun dönem :50: ama biz nekadar ii olur onlar aradıgnda mutlu konuşursak onlar 2 kat mutlu olurlar emin ol cnmm :54:

iki farklı numara var aradıgı artık ikisinide denerim turkcellde 5tl ye 2 saat sabit hat bedevası var onu yapar rahatca konusuruzda arayıp arayamadıgımı bi ögrene bilseydim off off :31:

inşallah aranıyordur da rahat rahat konuşursunuz en azından kontor bitti derdi olmaz:61:

hadı gozun aydın canım :)))))
bızde dun oyle konusmustuk 36 sanıye de bır kapanıyordu telefon..3 kere aradı o yuzden arka arkaya yanı toplamda 1,5dk :)))) ama ona da sukur dıyor ınsan..sesını duymak yetıyor sadece :)))
ay sevındım senın adına canım benım :)))))
bı de genelde ev telefonundan aramaları onlar ıcın daha ıyı oluyor daha az kontor gıdıyor..dun de soylemıstım..hatta yonlendırme hakkında da bılgı yazmıstım burada :))) ben dısarı cıkarken artık yonlendırıcem ev telefonunu :))))

cnm bana özelden atarmısın yönlendrme nasıl yapılıo hafta sonu dışarı çkmaya korkuorum evı aradıgı için evi cebime yönlendırırım kardeşmde nişanlmda evi arıo çnkü daha avantajlı oldugu için

hımm kızlar eşim 30 31 aralık falan diyordu o ne oluyor anlamadım eşim jandarma canım o zaman ne zaman oluyor töreni

ceylin senin eşin jandarma oldugu için onların yemin törenleri erken oluyor sen eşinden alabilirsin ancak dogru bilgiyi

benım erkek arkdasım da jandarma bugun %90 ayın 24unde olacak dedı ama yılbasına da denk gelebılır kesın degıl dedı....yemın torenınde ızın de verıyorlarmıs 2 gece :66: ama ona da %90 dedı :))) benımkı kesın konusmaz hıc :))))

ankesor olayına gelınce; dun sabah benı aradıgında gerı donememıstım bende...oglen aradıgında da 36 sanıye de bır kapanıyordu :S ama bu sabah aradıgında gerı donebıldım ve rahatca konusabıldık..bazı ankesorlulerde bu problemler olabılıyormus..benımkı sormus sorusturmus duzgun calısanı bulmus :) oradan arayacak artık..soyleyın sızde mutlaka duzgun calısan bır ankesor vardır...

Back