Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana dedin galıba tatlım benım kı ılk gunden belli oldu Düzce merkez oldu benım kı.
amin amin canım bizimki MARDİNDE piyaye dagıtımı kesin sinira oluyormus çok korkuyorum alalhım sag saglım onu bana bağışlasın![]()
kızlar görüşebildnzmi askerlerinzle ben sabah evden çıktım tam tel çaldı annem merdivenlerden bagrdı koş cihan arıo dıo koştr koştr yukarı çıktım tekrar 6,45 te aradı kahvaltı etmş traş olmş iştimadan önce beni aramz evden çkmadan yakalım dedim seni aşkım dio :))) umarım sizlrde konuşmşsunzdur bugun buarada bnmkının yemin töreni 7 ocaktaymış ama çok uzakta oldugu için gelmenizi istemıorum dıo(
selam kizlar,
gecmisi okuyamadim, ama benim esim MARDiN 70. mekanize piyade tugayina gitti... esi/nisanlisi oraya gidenler var mi?![]()
aaa sulkor, ayni yerdelermis sevdiklerimiz![]()
kızlar görüşebildnzmi askerlerinzle ben sabah evden çıktım tam tel çaldı annem merdivenlerden bagrdı koş cihan arıo dıo koştr koştr yukarı çıktım tekrar 6,45 te aradı kahvaltı etmş traş olmş iştimadan önce beni aramz evden çkmadan yakalım dedim seni aşkım dio :))) umarım sizlrde konuşmşsunzdur bugun buarada bnmkının yemin töreni 7 ocaktaymış ama çok uzakta oldugu için gelmenizi istemıorum dıo(
benim esim bugün 4 kere aradi :)))) ise giderken aksama kadar beni aramaz aslinda, ama bu sabah hic durmadii...
mardin'de durumlar berbatmis.. carsaflar les gibiymis... aslinda acik mavilermis, ama simdi yosun tutmus gibi duruyorlarmis... komutan gelip bi de böyle demis: "bunlar iyi bile kokuyor" demis!! hala bekliyordu ve islemlerini yaptiriyordu... canim benim yaaa.... bir de cok titiz kendisi... ben haftada iki defa carsaflari degistirirdim( her gün yeni havlu... bi giydigini bi daha giymez...
(( yarina her tarafi ucuklar artik
![]()
veee gecen dönem mardine gelen 350kisinin 50si merkezde kalmis, gerileri sirnak ve hakkari'ye gitmis!! :2: öyle olursa eger ölürüm![]()
benim esim bugün 4 kere aradi :)))) ise giderken aksama kadar beni aramaz aslinda, ama bu sabah hic durmadii...
mardin'de durumlar berbatmis.. carsaflar les gibiymis... aslinda acik mavilermis, ama simdi yosun tutmus gibi duruyorlarmis... komutan gelip bi de böyle demis: "bunlar iyi bile kokuyor" demis!! hala bekliyordu ve islemlerini yaptiriyordu... canim benim yaaa.... bir de cok titiz kendisi... ben haftada iki defa carsaflari degistirirdim( her gün yeni havlu... bi giydigini bi daha giymez...
(( yarina her tarafi ucuklar artik
![]()
veee gecen dönem mardine gelen 350kisinin 50si merkezde kalmis, gerileri sirnak ve hakkari'ye gitmis!! :2: öyle olursa eger ölürüm![]()
bişey sorucm kızlar dagıtım yerleri belli olmaya başladımı kii usta birliği belli olan varmı bnm nişanlm henuz öle bişi sölemedide :?
bizimkide büyük ihtimal cizre silopı oralara karakollara gönderirler diyor bende çok üzülüyorum![]()
bnmkı bugun eğitimde olacakmş fazla arayamam merak etme dedii ama ben sesını duymak istıorumm ama tabi şükür yinede :97:
kimseninki henüz belli degil yemin töreninden öncede söylemezler ama orada kısa dönem daha önce gidenlerin falan söyledikleri ile var sayım ile konusuluyor
evet ya..ben de cok üzülüyorum... gelecek hafta belki kaynim ile beraber giderim mardin'e... bu gece uyuyamadim, yalniz yatmanin nasil oldugunu unutmusum..
esimin kuzeni de bu dönem'de askere gitti.. o da cizre'ye gitmis!!!! esim de silopi de bulusuruz diye saka yapip duruyordu... off yaa....