işte tutamıyorum kendimi...
2 tane bebeğim var... az önce oğlana da bağırdım.. korktu yazık...
toparlanmam lazım bi an önce...
böyle giderse kafayı yicem...
maibeyaz tatlım ben konuştum bugün..
yattıkları ve yemek yedikleri yerler sicacikmis :) dün 4 saat selam çalıştırmışlar :) o sırada üşümüşler biraz ama onun dısında bir sıkıntısı yoktu çok şükür..
benimki de bir saat erken kalkıyor arayabilmek için..
ankesorlulerin cogu arızali dedi bu sabah aradığı arizasizmis bı tek,geri dönüp arayabildim bu sabah..esine söyle o telefonu sorsun oradan arasın seni :) geri dönüp sen ararsın :)
dediğim gibi kesin değil ama 24unde yemin töreni olabilirms,2 gün de izin vereceklermis yemin töreninden sonra..dağıtımda vermeyecekler dedi..isteyen kullanıyormuş ben kullanmam dedi..
ezine den son haberler bunlar canım bilgin olsun :)
arayacak tatlım bazı yerler cidden sıkıntıyazık cnm ya kendni toparlamalısın bak benmkinin daha hiçsesini duymadım ya bekliyorum inş. arar bugün 2 gün oldu tık yokkk:2:
sağol electra ben hep uzun dönem ankara çıkacak beraber gideceğiz diye inandırmıştım kendimi...
baya hayalkırıklığı oldu benim için...
bi de dediğim gibi kimsem yok yanımda.. konuşup dertleşebileceğim...
çok bunaldım 3 gündür...
yazık cnm ya kendni toparlamalısın bak benmkinin daha hiçsesini duymadım ya bekliyorum inş. arar bugün 2 gün oldu tık yokkk:2:
arayacak tatlım bazı yerler cidden sıkıntı
aşk olsun tatlım bizi adamdan saymıyormusun
Benim etrafında dertleşecegim cok kısı var ama halden anlayan bi burası var çunku aynı telaşı yaşayan sizler varsınız.Yakında atlatacagız ve 335.lı devreler gibi bir bakmışız bizden sonra gelenlere akıl veriyoruz
biraz once tatlım dedı tel kapandı
Hakan şükürün 3 sanıyede Senegale attıgı golden de hızlı oldu buu
sağol canım yaa nereye gitti ki seninki... inşallah bu gün arar sesini duyarsın...
benimkide istanbul canım alemdağ ama senın ki hasdal mı
kızlar ya askerimin beni aradıgı ankesörlü numaralarını aradım ama hep meşgül calıyor bu ne anlama gelir yanı dışardan arama alıyormu acaba almıyormu
arar cnm bu aksama kadar mutlaka..merak yapma
tatlım dişardan aramaya kapalı demek.... kimisi mesgul calar kımısı bize calar gbı gelır ama karsı taraf duymaz.kimiside cidden calar.... sacma bi anlatıs oldu ama idare et artık:97:
valla gelde meraklanma ya iş yerinde bile hiçbişey cnm istemiyo bi kere olsun sesini duyaydım yeter yinede:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?