337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

sbahtan olursa diye geç kalabilirim diye düşündüm , çünkü 11 gibi orda olurum dedimya :26: neyse olmadı bende otobüsle giderim tin tin
ay yeterki şu tarih biran önce belli olsunda :97:
hala benimkinden ses yok haber almıyorum dün sabahtan beri

en son dün sabah 10 da aramıştı bekliyorum arar diye ama halen aramadı.. sesini duysam rahatlıcam

ay sormak istedigim seyler var ama o arıyınca unutuyorum yazdım bı köseye ben artık geen unutmam inş.

sesini bi duyaydım ya bekliyorum hala aramadı fırsatı olmadı demekki uzakta olanlar bile aramış daha bizimki arayamadı istanbulda üstelik

bende dün görüşebildim. bugun görüşemedim daha.
barbi sizin büyük ihtimal 7 ocakta olur canım. 2 günde dağıtım izni olur sonra ustabirliğine geçer. muhasebe ben bi hakkari okudum diye hatırlıyorum ama acaba yine senmiydin yoksa başkası mı bilemiyorum.
335kd lere baksana bi belki bilgi verecek birini bulabilirsin. benim okudugumdan hatırladığım kadarıyla öyle sanıldığı gibi kötü bir durum yokmuş hakkaride. rahatmışlar. içini rahat tutmaya çalış olur mu

Allah ım onların yar ve yardımcısı olsun. Bizede sabır versin Güzel Mevlam

AMiN CaNım

sesini bi duyaydım ya bekliyorum hala aramadı fırsatı olmadı demekki uzakta olanlar bile aramış daha bizimki arayamadı istanbulda üstelik

benimki şimdi aradı ama inanılmaz kısa konuştu ve seside çok kötüydü.. hiçbişey konuşamıyor nedense.. :26::26: sorduğum her soruya bilmiyorum belli değil diyor hiçbişey konuşturmadı kapattı telefonu

arkadaşlar derdime derman arıyorum .hala yokmu hakkari...

ben dün gece yazmıştım sana ama mesajım silinmiş nedense..benim eşimin arkadaşları var uzun dönem yani 15 ay normal asker...biri çukurca biri dağlıca...
rahat olduklarını söylemişti.. doğu olunca askleri çok sıkmıyorlarmış sanırım...
zaten kış canım merak etme sen... sağ salim gelecek askerin...
yeter ki sen dualarını eksik etme...

benim eşim de aramadı henüz... ben de sabırsızlıkla bekliyorum...
ben çok kötü durumayım kızlar.. kendimi tutamıyorum hala ağlıyorum... herkese bağırıyorum...sinirlerim çok bozuldu...
benim herşeyim oydu annem babam eşim arkadaşım...
kimsesiz kaldım kolum kanadım kırıldı sanki...

günaydın canlarım :)
bu sabah 06:30 da aradı sevgilim yine :) bu sefer düzgün çalışan bı ankesor bulmuş :) geri dönüp arayabildim :) konuştuk rahat rahat..
benimki jandarma kızlar ve bugün bana '%90 24 unde yemin töreni olacak ve 2 gün izin verecekler,dağıtımda vermeyecekler' dedi..bilginiz olsun..

kıyamam ya ama lütfen biraz dirayetli olurmusun bu şekilde kendini harap ederek onu geri döndüremezsin çocuğun varsa ona sarıl onunla ilgilen.. :97:

hadi yaa... bak benimki aramadı işte...

kıyamam ya ama lütfen biraz dirayetli olurmusun bu şekilde kendini harap ederek onu geri döndüremezsin çocuğun varsa ona sarıl onunla ilgilen.. :97:

işte tutamıyorum kendimi...
2 tane bebeğim var... az önce oğlana da bağırdım.. korktu yazık...
toparlanmam lazım bi an önce...
böyle giderse kafayı yicem...

biraz once tatlım dedı tel kapandı
Hakan şükürün 3 sanıyede Senegale attıgı golden de hızlı oldu buu

maibeyaz tatlım ben konuştum bugün..
yattıkları ve yemek yedikleri yerler sicacikmis :) dün 4 saat selam çalıştırmışlar :) o sırada üşümüşler biraz ama onun dısında bir sıkıntısı yoktu çok şükür..
benimki de bir saat erken kalkıyor arayabilmek için..
ankesorlulerin cogu arızali dedi bu sabah aradığı arizasizmis bı tek,geri dönüp arayabildim bu sabah..esine söyle o telefonu sorsun oradan arasın seni :) geri dönüp sen ararsın :)
dediğim gibi kesin değil ama 24unde yemin töreni olabilirms,2 gün de izin vereceklermis yemin töreninden sonra..dağıtımda vermeyecekler dedi..isteyen kullanıyormuş ben kullanmam dedi..
ezine den son haberler bunlar canım bilgin olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…