yok canım zannetmem gecikeceğini. google earthten baktım havalimanı şehrin ortasında gibi görünüyor. ama askeriyeyi bulamadım. muhtemelen yakınlarındadır. yada havalimanından direk otobüs
hattıda olabilir askeriyeye. eğer öyle olursa işin daha kolaylaşır.
of ya benmkide aramadı iki gündür bekliyorum offff offff
arkadaşlar derdime derman arıyorum .hala yokmu hakkari...
en son dün sabah 10 da aramıştı bekliyorum arar diye ama halen aramadı.. sesini duysam rahatlıcam
en son dün sabah 8 de görüştüm bende aynen
ay sormak istedigim seyler var ama o arıyınca unutuyorum yazdım bı köseye ben artık geen unutmam inş.
Allah ım onların yar ve yardımcısı olsun. Bizede sabır versin Güzel Mevlam
sesini bi duyaydım ya bekliyorum hala aramadı fırsatı olmadı demekki uzakta olanlar bile aramış daha bizimki arayamadı istanbulda üstelik
arkadaşlar derdime derman arıyorum .hala yokmu hakkari...
benim eşim de aramadı henüz... ben de sabırsızlıkla bekliyorum...
ben çok kötü durumayım kızlar.. kendimi tutamıyorum hala ağlıyorum... herkese bağırıyorum...sinirlerim çok bozuldu...
benim herşeyim oydu annem babam eşim arkadaşım...
kimsesiz kaldım kolum kanadım kırıldı sanki...
günaydın canlarım :)
bu sabah 06:30 da aradı sevgilim yine :) bu sefer düzgün çalışan bı ankesor bulmuş :) geri dönüp arayabildim :) konuştuk rahat rahat..
benimki jandarma kızlar ve bugün bana '%90 24 unde yemin töreni olacak ve 2 gün izin verecekler,dağıtımda vermeyecekler' dedi..bilginiz olsun..
kıyamam yaama lütfen biraz dirayetli olurmusun bu şekilde kendini harap ederek onu geri döndüremezsin çocuğun varsa ona sarıl onunla ilgilen.. :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?