337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

benimki karayoluyla 20 saat falanmış. neden uçakla gitmiyorsun ki??
gerçi bu gidişle bende uçak bileti bulamıcam. öyle olursa sabah uçakla gidip akşam otobüsle dönebilirim. ertesi gün cumartesi olur işte yok. en uzun otobüs yolculuğum 15 saatti , zirveyi 20 saatle erzurumla görücem heralde

canım asıl askerlık günler 180 gün
1-11/12/13 aralık izin ve teslim süresi
artı 6*2=12 gün normal izinler var kullanıp kullanmamak ona bağlı
kullanırsa 168gün kullanmazsa 156 gün

tşk ederim canım saol ayy söylimde kullanmasın canım erken gelsin

kızlar bişi soracam eşim dün konuştuğumuzda yemin töreni var ayın sonuna ailesi gelene 2 gün izin veriyorlarmış dedi 12 inde teslim oldu yemin töreni ne zaman olur yada eşim dağıtımdan mı bahsediyor

kızlar bişi soracam eşim dün konuştuğumuzda yemin töreni var ayın sonuna ailesi gelene 2 gün izin veriyorlarmış dedi 12 inde teslim oldu yemin töreni ne zaman olur yada eşim dağıtımdan mı bahsediyor

evet canım dağitım izninden bahsedıyo

genelde yemin töreninden snra dağıtım oluyor ama kısa dönem de yüzde 90 aynı yerde kalıyor yada ilçelere dağıtılıyor seninki nerde yapıyor askerliğini

canım direk oraya uçuş yok. ya erzuruma yada trabzona gidip ordan artvine geçeceğim. araç bul uğraş et zor olacak. oraları bilmediğim için. zamanım bol olsa hallederim sora sora.

uçakla 11 de trabzon yada erzurumda olabiliyorum. ordan otobüs terminalini bulup bir 2-3 saat daha yolculuk yapmam gerekecek. ollacak saat 2 tören kaçacak 23ünde akşam 5.30 arabasına binersem ertesi gün 9 da askeriyenin önünde kamp kurabilirim
buda benim en uzun yolculugum olacak:96:

genelde yemin töreninden snra dağıtım oluyor ama kısa dönem de yüzde 90 aynı yerde kalıyor yada ilçelere dağıtılıyor seninki nerde yapıyor askerliğini

canım eşim nevşehir il jandarmada cezaevine göndermişler aşkımı yanii o zaman bizim yemin töreni ne zaman kızlar ona göre öğretmen evinden yer ayırtacam yardım lütfennnn

cnm senin nevşehirdi sanırım aynı yerde eşlerimiz 24 ü dedi benim eşim.dağıtımda nevşehirdeki ilçelere olcakmış..

evet canım çok mantıklıymış
benim direkt erzurum zaten ama uçak saatleri çok kıytırık en erken 10:45 te erzurumda oluyorum askeriyeye gitmemde yarım saat 45 dk sürse 11i geçince orda olucam geçmi kalmış oluyorum :26::26::26:

canım ben iyice sorayım o zaman yada arasam komutanlığı söylerler mi kızlar

canım eşim nevşehir il jandarmada cezaevine göndermişler aşkımı yanii o zaman bizim yemin töreni ne zaman kızlar ona göre öğretmen evinden yer ayırtacam yardım lütfennnn

cnm bişi sorucam bu öğretmenevinden nasıl yararlanabiliyoruz.Nevşehirdede varmış bizdede ablası öğretmen oda gelcek yardımcı olabilirmisin..
Sana öncedende yazdım ama cvb vermedim yardımlarını bekliyorum

öğlen saati geldi askerlerimiz yemek sırasırdır telefon sırasıdır beklerler simdi

yok canım zannetmem gecikeceğini. google earthten baktım havalimanı şehrin ortasında gibi görünüyor. ama askeriyeyi bulamadım. muhtemelen yakınlarındadır. yada havalimanından direk otobüs
hattıda olabilir askeriyeye. eğer öyle olursa işin daha kolaylaşır.

canım kusura bakma görmedim valla bende tam bilmiyorum ama bu gün milli eğitime gidip soracam öğrenince sana da haber veririm canım msn lerimizi alalım istersen özelden yazarım sana sende yaz ve ekle burda olmazsan mailş atarım canım

google erathtten askeriyeler görüntülenemiyor malesef... göstermiyorlar... nasıl yaptılar bilmiyorum ama görünmüyor...

hakkarı hiç okumadım
bir tane dogu beyazıt
bir tanede erzurum var yanlış hatırlamıyorsam
bide ben varim MARDİN baska doğu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…