337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

e devlet sitesinden e devlet şifresini girip yada kara kuvvetleri komutanlığının sitesinden tc kimlik numarasını yazıp öğrenebilirsiniz 12 den sonra

sslmm kızlarrr yaa 2saat sonramı acıklancak yoksa yarınmıı bı dıyıwerın bana yaaaaa catlıcaammm walaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:

canım bugün diyorlar yani 2saat sonra heycandan bayılıcam ama hala nereden bakıldığını bilmiyrum:(

e devlet sitesinden e devlet şifresini girip yada kara kuvvetleri komutanlığının sitesinden tc kimlik numarasını yazıp öğrenebilirsiniz 12 den sonra

çok saol canım şimdilik sitede birşey yazmıyo ama bekliyorum açıklanır inşallah bugün,allah kavuştursun:71:

merhabaa kızlarr ilk önce hepinizi şimdiden allah kavuştursun bu başlığı görünce bir anda tam 120 gün önceye gittim bende askerimi 120 gün önce gönderdim şimdi size 120 eminim şaka gibi geliyo çünkü ben gönderirken 100ün altına bile düşmek mucize gibi geliyodu ama bakın geçti ewt yeri geldi ağladık yeri geldi güldük 335 formunda tek tek yedik şafakları ve şimdi 39 günümüz kaldı sizde bitireceksiniz allahın izniyle:nazar::nazar:

merhabaa kızlarr ilk önce hepinizi şimdiden allah kavuştursun bu başlığı görünce bir anda tam 120 gün önceye gittim bende askerimi 120 gün önce gönderdim şimdi size 120 eminim şaka gibi geliyo çünkü ben gönderirken 100ün altına bile düşmek mucize gibi geliyodu ama bakın geçti ewt yeri geldi ağladık yeri geldi güldük 335 formunda tek tek yedik şafakları ve şimdi 39 günümüz kaldı sizde bitireceksiniz allahın izniyle:nazar::nazar:

canım çok saol desteğin için,inan şu anda saatler geçmiyo çok heyecanlıyım birazdan açıklanıcak,inşallah hepimizi allah kavuştursun:71:

kizlar ben nisanlimin sonuclarini gece 11de almistim ona göre bakin sizde sürekli heran aciklanabilir sayfa kitlenmis olabilir cok kisi baktigi icin sürekli F5le yenileyin.. Haydin canlar hersey gönlünüzce olsun, iyi haberlerinizi bekliyoruz:16:

amin yumicim anlayabiliyorum heyecanını erkek arkadaşımınkini de ilk babam öğrenmişti o yüzden nereye çıktığını söylemek görevi bana düşmüştü üstelik istemediği bi yerdi (gerçi sonradan iyi ki dedi)
söyleyememiştim sonra gücümü toplayıp gözlerine bakıp söyledim geri kalan 2 günü iyi değerlendir derim sakn gidicek stresiyle o 2 günü harcama çünkü eğer öyle düşünürsen o 2 gün eziyet gibi gelir

Bizim topik burda hu hu kızlarrr:3:Kızlar merhaba ben de 335. kısa dönem bekleyenlerdenim bugün sonuçlar açıklanıyor heyecanınızı en çok biz anlarız aynı heyecanı ağustosta yaşadık uzun mu çıkacak kısa mı nereye gidecek doğuya mı nereye?Umarım rahat edebilecekleri yerlere düşerler içiniz ferah tutun.Şimdiden Allah kavuştursun.Bu arada biz 12 ye 10 kala öğrenmiştik :82:

kızlar herkese teşekkürler,heycandan zor yazıyorum tutu dediki kara kuvvetlerinden bakabilirmişiz ben sürekli deniyorum ama daha bişey yok açıklandı açıklanacak yani beklemedeyiz:98:

off off sayenizde bende meraktn çatlıyorm :9::9:

o geceye geri döndm şuan aşkm yanımdaydı birlikte baktık
sandalyeye bile oturmadk heyecandn ayakta baktık
çanakkaleyi bi gördm snra bi sarıldk gözlerm dolduuuu :(
snra biletini almaya gitti..
bni aldı dnüşte arkadaşlarına gittik sbahladık knuştk sbaha kadrrrr :14:

inş. istedignz yerlere düşerler .. eger gelibolu çıkarsa birinize hemencik bulun beniiiiiiiiiiiii :16::16::16:

off off sayenizde bende meraktn çatlıyorm :9::9:

o geceye geri döndm şuan aşkm yanımdaydı birlikte baktık
sandalyeye bile oturmadk heyecandn ayakta baktık
çanakkaleyi bi gördm snra bi sarıldk gözlerm dolduuuu :(
snra biletini almaya gitti..
bni aldı dnüşte arkadaşlarına gittik sbahladık knuştk sbaha kadrrrr :14:

inş. istedignz yerlere düşerler .. eger gelibolu çıkarsa birinize hemencik bulun beniiiiiiiiiiiii :16::16::16:

evet gelibolu çıkarsa bizi bulun keşke gelibolu çıksa ya ben gelibolu çıkınca çok sevinmiştim kendi adıma hiç ummuyordum hep doğu olacak gibi geliyordu çok şükür geliblu oldu aşkımın çıktığı yeri ilk ben gördüm sanki onikiye tam gelmedne bakmıştım öyle hatırlıyorum:82:

Akseki - Antalya Kısa dönem :66: Güzel haberlerinizi bekliyorum kızlaarrr!

Back