Gitsem mi acaba? Çok utanırım ya :) Du bakalım
sabah saatleriinde arayabilen askerlerde var sanırım bizimdi daha hiç sabah aramadı dün bir kere öglen aradı giderlerindede aksam aradı o kadar
Gitsem mi acaba? Çok utanırım ya :) Du bakalım
kızlar eşim 12 inde teslim oldu ve yemin töreni için 15 gün sonra demişler tahmini 27si gibi oluyor ama bilen var mı
yumicim bilgim yok canımm artık biz bu şarkıyı söyler dururuz canım
Cendermenin alayları koğuştur, koğuştur
benim yarim cendermede çavuştur, çavuştur
kadir mevlam beni yare kavuştur, kavuştur
Kız ben sana demedim mi
karşıki dağlar cenderme, cenderme
yarin ufak sen askere gönderme, gönderme
siyah zülfün ince bele indirme, indirme
Cendermenin elindeki süngüsü
benim yarim cendermede hangisi
ben yarime dayanamam doğrusu
Kız ben sana demedim mi
karşıki dağlar cenderme, cenderme
yarin ufak(yok walla benim ki kazık kadar oldu) sen askere gönderme, gönderme
siyah zülfün ince bele indirme, indirme
bu türkü tün Cendermeci güzellere gelsınn....
sabah saatleriinde arayabilen askerlerde var sanırım bizimdi daha hiç sabah aramadı dün bir kere öglen aradı giderlerindede aksam aradı o kadar
kızlar ben birşey soracağm.
şimdi benim nişanlım artvinde. 24 ünde törenleri var. ama dağıtımları daha sonra.törenden 2 hafta sonra sanırım. şimdi ben törene gitsem diyelimki ailesi gelemedi. hafta sonu yine izinli olurmu. soyadımız tutmuyor. ailesi gelenler yer gösterirse haftasonu izinli olabilir denmiş. ama ben dışarı çıkarabilecekmiyim.
yemin töreninden sonra izin verirler mi yoksa dağıtımda mı sadece izin veriliyor. büyük ihtimal ya yerinde kalacak yada aynı ilin ilçesine gidecek. o yüzden uzak olmadığı için izin vermezler mi acaba. ona göre bilet vs ayarlamaya çalışacağım.
şimdi benim nişanlım artvinde. 24 ünde törenleri var. ama dağıtımları daha sonra.törenden 2 hafta sonra sanırım. şimdi ben törene gitsem diyelimki ailesi gelemedi. hafta sonu yine izinli olurmu. soyadımız tutmuyor. ailesi gelenler yer gösterirse haftasonu izinli olabilir denmiş. ama ben dışarı çıkarabilecekmiyim.
yemin töreninden sonra izin verirler mi yoksa dağıtımda mı sadece izin veriliyor. büyük ihtimal ya yerinde kalacak yada aynı ilin ilçesine gidecek. o yüzden uzak olmadığı için izin vermezler mi acaba. ona göre bilet vs ayarlamaya çalışacağım.
fırsat bulurlarsa araıyorlar..Benim eşim yarım saat önce aradı fotoğraf çekilmişler boşluk yakalamış hemen ankesöre sarılmış..
bizimkide bos zman buldugunda arıyacaktır dün ailesini aradım biz cepten konusuyoruz fazla uzun konusamıyorz diye siz daha çok haber alıyorsunuz dıye aradım ama onları sadece aksamları müsait oldugunda aramıs dün öglen aramıstı beni kayınvalıdem yok bizi öglen aramadı diyor
arkadaşlar günaydın hepinize benimki kırklarelinde biliyorsunuz ve oradada kalacakmış... yemin töreni 28 gün sonra dedi yani 7 ocakta bende biletimi ayarlıyorummm sonrada aşkımla iki gün beraberizz
arkadaşlar günaydın hepinize benimki kırklarelinde biliyorsunuz ve oradada kalacakmış... yemin töreni 28 gün sonra dedi yani 7 ocakta bende biletimi ayarlıyorummm sonrada aşkımla iki gün beraberizz
canım seni aradığı numaradn aramayı denesene ben denedim arayabiliyorum akşamdan beri o çaldırıyor ben arıyorum çok rahat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?