337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Gitsem mi acaba? Çok utanırım ya :) Du bakalım

git bence bişicik olmaz

sabah saatleriinde arayabilen askerlerde var sanırım bizimdi daha hiç sabah aramadı dün bir kere öglen aradı giderlerindede aksam aradı o kadar

benimkide dün sabah arayabilmişti, ama ondan sonra çıt çıkmadı bekle canım bende tel başında bekliorum .. işyerinde bile tel elimden cebimden düşmüyor. wcye giderken bile alıyorum yanıma

Gitsem mi acaba? Çok utanırım ya :) Du bakalım

bence git tanışmalısın hem sonra daha rahat olursun biz askere gitmeden iki hafta önce tanıştık çok iyi karşıladılar git derim ya önce utanıyosun sonra alışıyosun gitmelisin bence

git oğluma değer vermiş gelmiş özel gününde yanında olmuş der kadıncağızda... bence ilk ıntiba için biçilmiş kaftan

süpersin teşekkürler arkadaşım
moral oldu biraz..

kızlar ben birşey soracağm.

şimdi benim nişanlım artvinde. 24 ünde törenleri var. ama dağıtımları daha sonra.törenden 2 hafta sonra sanırım. şimdi ben törene gitsem diyelimki ailesi gelemedi. hafta sonu yine izinli olurmu. soyadımız tutmuyor. ailesi gelenler yer gösterirse haftasonu izinli olabilir denmiş. ama ben dışarı çıkarabilecekmiyim.

yemin töreninden sonra izin verirler mi yoksa dağıtımda mı sadece izin veriliyor. büyük ihtimal ya yerinde kalacak yada aynı ilin ilçesine gidecek. o yüzden uzak olmadığı için izin vermezler mi acaba. ona göre bilet vs ayarlamaya çalışacağım.

sabah saatleriinde arayabilen askerlerde var sanırım bizimdi daha hiç sabah aramadı dün bir kere öglen aradı giderlerindede aksam aradı o kadar

fırsat bulurlarsa araıyorlar..Benim eşim yarım saat önce aradı fotoğraf çekilmişler boşluk yakalamış hemen ankesöre sarılmış..

ailesi olmadan evi çıkaramıyorsun onu biliyorumda , diğerleri hakkında hiçbir bilgim yok bende bu soruların cevaplanmasını bekliyorum ama önce yemin töreni tarihini falan öğrenmem lazım. sen öğrenmişşsin tam tarihi o yüzden bu soruyu 335. dönem kdlerin topiğine sor. onlar verirler bilgi detaylı

nişanlıda olsanız bi adres bi otel gösterdikten sonra evci çıkarabiliyorsun cnm.
Benim bir arkadaşım nişanlısını çıkarmıştı ordan biliyorum.Gerçi biraz komutanınada bağlı..

canı bildiğim kadarıyla soyadı tutması gerekiyor dışarı çıkarman için hatta eşim bana kimlik yetmez evlilik cüzdanını da getir dedi ama her yer farklı işlioyr nişanlın üst devrelerine sorsun

fırsat bulurlarsa araıyorlar..Benim eşim yarım saat önce aradı fotoğraf çekilmişler boşluk yakalamış hemen ankesöre sarılmış..

bizimkide bos zman buldugunda arıyacaktır dün ailesini aradım biz cepten konusuyoruz fazla uzun konusamıyorz diye siz daha çok haber alıyorsunuz dıye aradım ama onları sadece aksamları müsait oldugunda aramıs dün öglen aramıstı beni kayınvalıdem yok bizi öglen aramadı diyor

arkadaşlar günaydın hepinize benimki kırklarelinde biliyorsunuz ve oradada kalacakmış... yemin töreni 28 gün sonra dedi yani 7 ocakta bende biletimi ayarlıyorummm sonrada aşkımla iki gün beraberizz

canım seni aradığı numaradn aramayı denesene ben denedim arayabiliyorum akşamdan beri o çaldırıyor ben arıyorum çok rahat oluyor

benimki çokrahat arıyor akşamları. yat saatleri yokmuş istedikleri zaman yatıyorlarmış o yüzden gece 12de falan çaldırıyo beni ben arıyorum:) şimdilik rahatız ben onuzaten görmüyordum farklı şehirlerdeydikk böyle sık sık konuşunca hiç askerde gibi gelmiyo:)

arkadaşlar günaydın hepinize benimki kırklarelinde biliyorsunuz ve oradada kalacakmış... yemin töreni 28 gün sonra dedi yani 7 ocakta bende biletimi ayarlıyorummm sonrada aşkımla iki gün beraberizz

aynı canım bizimkininde yemin töreni 7 ocakta ben aldım biletimi istikamet gaziantep

ne kadar yakın yaaa :97::97::97: bilet ayarlamana bile gerek yok adım başı bulursun :97:
e bişey dicem madem yeri değişmicek nasıl 2 gün dağıtım izni alıcak ?

Benim ki bu havada gelirsen kafanı yolarım,gözünü kırarım senin diyooo
Gidersem harbi eder yani. ustasıda düzceye düştü nisan gıbı gel iste yorulma hiç diyo soğukmuş oralar çok

Son düzenleme:
canım seni aradığı numaradn aramayı denesene ben denedim arayabiliyorum akşamdan beri o çaldırıyor ben arıyorum çok rahat oluyor

bilmiyorumkı anküsörü arıyabiliyormuyum hiç denemedık sürekli farklı anküsörden arıyor bu arayısında bı deneyeyım unutmazsam tabı sesını duyunca herseyi unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…