• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ailesi olmadan evi çıkaramıyorsun onu biliyorumda , diğerleri hakkında hiçbir bilgim yok bende bu soruların cevaplanmasını bekliyorum ama önce yemin töreni tarihini falan öğrenmem lazım. sen öğrenmişşsin tam tarihi o yüzden bu soruyu 335. dönem kdlerin topiğine sor. onlar verirler bilgi detaylı :72:

oyyy bu kötü oldu bak. 24 ünde giderim 25 inde dönerim diyordum doğum günümde birlikte olurduk diye düşünmüştüm.ailesi gelemezse ben evci cıkaramayacağım o zaman.

o kadarda demişti gitmeden nikah yapalım diye:52:kabul etseymişim keşke:9: tutturamadık soyadını iyimi.
saol canım ben bi dedelere sorayım o zaman toruncuklarına bir bakıversinler:9:

Benim ki bu havada gelirsen kafanı yolarım,gözünü kırarım senin diyooo:43::43:
Gidersem harbi eder yani. ustasıda düzceye düştü nisan gıbı gel iste yorulma hiç diyo soğukmuş oralar çok :50::50:

askere gittidi gün arabaya binmeden kargo gönderdi mektup yazmıs yeşil fanulasıyla resim cekinmis falan gönderdi mektubunda yemin töreninde görüşmek üzere demiş ama gitememekten korkuyorum havalrdan dolayı ailesi hava kötü olursa gidemeyiz diyor onlarda gitmezse bende yanlız asla gidemem:25:

günaydın kızlar nasılsınız bişi soracam 12 sinde teslim oldu şafak kaç oluyor bizim

Benim ki bu havada gelirsen kafanı yolarım,gözünü kırarım senin diyooo:43::43:
Gidersem harbi eder yani. ustasıda düzceye düştü nisan gıbı gel iste yorulma hiç diyo soğukmuş oralar çok :50::50:

maşallah enişteyi görmeye gittiğinde silahını kışlada bıraktır, gözğm korktu kız :27::27: o nasıl cümleler :52: :27:

askere gittidi gün arabaya binmeden kargo gönderdi mektup yazmıs yeşil fanulasıyla resim cekinmis falan gönderdi mektubunda yemin töreninde görüşmek üzere demiş ama gitememekten korkuyorum havalrdan dolayı ailesi hava kötü olursa gidemeyiz diyor onlarda gitmezse bende yanlız asla gidemem:25:

Şimdi istemem yan cebime koy demekte istiyor olabilir:9:
bellide olmaz yani..offf

maşallah enişteyi görmeye gittiğinde silahını kışlada bıraktır, gözğm korktu kız :27::27: o nasıl cümleler :52: :27:

ya burdan giderken 14 saatte gitti normalde 6 saatlık yol:27: yollar acıktır sımdı diyorum.cıkss diyo..onun derbi başka biliyom ben kafa trasli top sakal yok göstermiyecek kendini:60::60:
nisan gibi gel diyorki arkası mayıs..

oyyy bu kötü oldu bak. 24 ünde giderim 25 inde dönerim diyordum doğum günümde birlikte olurduk diye düşünmüştüm.ailesi gelemezse ben evci cıkaramayacağım o zaman.

o kadarda demişti gitmeden nikah yapalım diye:52:kabul etseymişim keşke:9: tutturamadık soyadını iyimi.
saol canım ben bi dedelere sorayım o zaman toruncuklarına bir bakıversinler:9:

benim bildiğim çıkaramazsın canım :45: ama sen yine sor bakalım dedelere :44:

ya burdan giderken 14 saatte gitti normalde 6 saatlık yol:27: yollar acıktır sımdı diyorum.cıkss diyo..onun derbi başka biliyom ben kafa trasli top sakal yok göstermiyecek kendini:60::60:
nisan gibi gel diyorki arkası mayıs..

benimkide burda kestirmedi teslim olmadan önce traş işini halletti çok merak ediyorum ne durumda :1::1::1:

benimki hafiften hafiften kısalttı.

burda 5 e vurdurdu saçını :D ordada kesmişler ama.
benim yolum 16 saat.
aynı gün gidip aynı gün döneceğim anlaşılan.yolda sınava çalışırım artık.
26 sında da üds m var.:52:

anacım zaten 1 inde askerlikleri başladı 12sinde teslim oldular onlardan sonramı 12 günlük izinleri var anlamadımm

canım asıl askerlık günler 180 gün
1-11/12/13 aralık izin ve teslim süresi
artı 6*2=12 gün normal izinler var kullanıp kullanmamak ona bağlı
kullanırsa 168gün kullanmazsa 156 gün

Back