ağlama cnm ya bende bi sesini duyaydım aramdı daha
canım en son ne zaman aradı?benimkide bugün 1 kez aradı kendimi avutuyordum rahattır falan diye ama öyle diyince bittim yani ağla ağla off hepsi rahat etsin allahım ne olur
seni elinden hiç birsey gelmezkii yapabilecegin birsey yok üzülme diyecegim elde degil biliyorum 2 gündür ne gündüzüm gündüz ne gecem gece uyuyamıyorum sürekli aglamaklıyım gözlerim şişti pc bakarken acıyor ama bunların onalra bi faydası yok
dagıtım yapıyorlar canım yapmıyorlar demedım ben..
gıttıkten 2 hafta sonra yemın torenı var,dagıtım ıse 28 gun sonra dedım..yemın torenı oldugunda degıl daha sonra dagıtıyorlar dedım..
dagıtım ıznı herkesın var evet..ama benım bıldıgım,bugune kadar kısa donemlerde gordugum, dagıtım ıznı 2 gece..ha ama kendılerı ızın alıpta bunu 1 hafta ya da 10 gun yaparlarsa onu bılemem..ama askerıyenın verdıgı hak 2 gece...onun sebebı de turkıye nın bır ucundan dıger ucuna otobusle gıtmek 2 gununu alıyor dıye..mantıgı bu yanı 2 gece ızın vermelerının...evet ıstersen ızın kullanmadan da teslım olabılırsın ama bunun askere hıc bır getırısı yok..
ben öğrendim canımm kıbrısa gidiyooo
canım balıkesirde asker oraya girerken kıbrıs olduğunu söylediler şansın varsa öğreniyosun
benimkide acemiden sonra Düzce yolcusu
nasıl yanı yakın yerde yapıyorlarsa askerlıgını gec mı terhıs oluyor?
nıye kı...
yok cnm ya ne araması daha hiç aramadı geldim die ya bekliyorum telefonu gözlüyorum
sürekli ya inş. arar.
inşallah arar canım bizede haber ver arıyınca ama içini ferah tut,imkanı olmadı demek dünden beri dağıtım falan olduysa
izin kullanmadan teslim olursan tam tarihinde cikarsin,benim nisanlim yapmadi burdan ciktiktan sonra geri gelmek koyar bana dedi=)
kendisimi sorup ögrenmis, yoksa herkese söylemislermi gider gitmez??
nerede suan askerin canim??
gec terhis demiyelim ona..
hani yol izni varya onu gidecegin yerin uzakligina göre belirlyorlar...
Normal tezkere tarihiniz 17Mayisya, eger cok uzaktaysa askeriniz yol izni 2-3gün verirler ve ona göre erken cikar yani 15-16-17 Mayis..
ay aramasını bekliyorum işte nebilim inş. iyidir ya istanbulda off arayamadı herhalde inş. arar die dört gözle bekliyorum
Yemin töreni bölgeye ve türüne göre değişio
Bizim piyadeydi ve Tekirdağdaydı 08 Ocakta olmuştu Cuma gününe denk gelmişti
jandarmalarınki daha erken oluo sanırım en geç bizimki olmuştu
01 Ocak Cumaya geldiğin için çarşamba -perşembe günü bile yemin töreni yapanlar olmuştu
o Çokta önemli deil yemin töreninden sonra 2 gün izin veriolar ama il dışına çıkmamanız kaydı ile orda bi adres gösterdiğiniz takdirde izine çıkıo
Eğer bi adres gösteremezseniz onada çıkamıolar
yok canım f tipi cezaevinde
Benim eşim İstanbulda ve yemin töreni 1 ay sonraki cumaya denk gelir demişlerdi gitmeden önce,bende biran önce uçak biletimi layım kampanyalı fiyata dedim ve 1 ay sonraya aldım.:))) neyse artık 1 ay sonrada giderim evci izni verirler,uzaktan gidince haftasonu evciye çıkarırlar değilmi?
İstanbul ve Kayseri mesafesine erken terhis verirlermi acep ??
sağol citl canım ama napayım tutamıyorum kendimi... 3 senelik evliyiz... hç ayrılmamıştık şimdiye kadar..
Hmmm Bizimkide saraydaydı Aralık dönemi çok kalabalık olduğundan Kantinde yemek kalmazdı askeriye hazırlıklı olmadığından yemek çıkmıyodu 3 gün yatak yorgan yastık yoktu demirin üzerinde yattı sonra yastık geldi 2 gün sonra yorgan 5 gün sonrada yatak geldi
Kaşıkla tam bir hafta sonra tanıştılar
Yemin törenine kadar hiç banyo yapamadı
gibi falan filan
kendisimi sorup ögrenmis, yoksa herkese söylemislermi gider gitmez??
yok cnm ya ne araması daha hiç aramadı geldim die ya bekliyorum telefonu gözlüyorum
sürekli ya inş. arar.
canim 800kmden fazlaysa mesafe 2gün 1600kmden fazlaysa 3gün yol izni verirler.. 800kmden az olursada 17de cikarlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?