• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

slm kizlarr..bende bugun isteydim isten cikinca askimm aradii iyimis cok sükürr..sesini duyunca sulu goz ben dayanamadim ginee
dün gece onun aradigi numarayi aradim ben ama bitürlu gorusemedim bi yemekteler diyolar bi yok diyolarr bi sonra ara diyolarr artik aramayi birakmistimki askim aradii :69:
kütahya hava komutanliginda benimki aranizda orda olan varmi mavi34vardi

benimkide orda..ben bugün hiç konuşamadım daha..napıyolar çok merak ediyorum..offff bi arasa artık..gözüm sürekli telefonda:(

ayy ciddimisin düşüp bayılıcam az kaldı:43::43:peki ne yediler o zaman 3 gün açmı kaldılar:53:?birde canım bişey sorucam biz kargoyla yemek gönderemeymiyiz vermezlermi???

Walla 28 günde 10 kiloya yakın vermişti çoırbayı bulabildikleri taş gibi ekmeklerle içiolardı
ama Askerliği beraber yaptık her haftasonu kekler börekler toplayıp gidiyodum yanına :))
Askerliği boyunca bir çorap bile yıkamamıştır eşim
yemek gönderirsen alırlarmı almazlarmı bilmiorum..Bizim arkadaşlar gönderioalrdı 331 lerde ama usta birliğinde kargo şubesine gönderiolardı çarşıya çıkınca alıolardı yoksa sanırım içeri almıolar
Ben bir hafta sonra gittim baktım göbekfln çıkmş dedim hani yemek yoktu kilo almışsın bi açtı montu su şişeleri popkekler fln doldurmuş
bu ne be dedim napıyım kantinde sıra bidefa geldi bende doldurdum heryeri dedi.
Ama yasak normalde yataklarının yanında yiycek fln olması bizimkiler su bile bulamıodu çeşmedeki su zehirliomuş kantindede su yok
alabilen alamayanlara yardımcı oluodu biraz işte

kızlar bende geldim aranıza sevgilimi yarın sabah yolcu edicem nasıl dayanıcam bilmiyorum erzuruma gidiyor:(aranızda erzurum yolu beklicek olan var mı hepimizi Allah kavuştursun:43::43:

Evet çıkarırlar genelde otelin adresini fln verirsin kimi birliklerde telefon açmanı istiyolar.

İnşallah problem çıkarmazlar gittiğimde...Valla Kışlanın önünde oturur hıçkıra hıçkıra ağlarım,kocamı istiyorum diye :(((

Aynen öyle km hesabı var yol izni ne kadar evin uzaksa okadar çok oluyo

benımkı gec cıkacak o zaman...:43: bı bu eksıktı :43:
325km cunku ızmır canakkale arası :43:
17 mayıs ta mı cıkacak yanı sımdı :43::43: ooooffff yaaaa yakın dıye sevındık bı de bu ne abuk şey yaaaa

Ya istanbulda nerde askerleriniz
İstanbul il jandarmada ablam görevli benim varmı orda olan

Evet çıkarırlar genelde otelin adresini fln verirsin kimi birliklerde telefon açmanı istiyolar.

Walla 28 günde 10 kiloya yakın vermişti çoırbayı bulabildikleri taş gibi ekmeklerle içiolardı
ama Askerliği beraber yaptık her haftasonu kekler börekler toplayıp gidiyodum yanına :))
Askerliği boyunca bir çorap bile yıkamamıştır eşim
yemek gönderirsen alırlarmı almazlarmı bilmiorum..Bizim arkadaşlar gönderioalrdı 331 lerde ama usta birliğinde kargo şubesine gönderiolardı çarşıya çıkınca alıolardı yoksa sanırım içeri almıolar
Ben bir hafta sonra gittim baktım göbekfln çıkmş dedim hani yemek yoktu kilo almışsın bi açtı montu su şişeleri popkekler fln doldurmuş
bu ne be dedim napıyım kantinde sıra bidefa geldi bende doldurdum heryeri dedi.
Ama yasak normalde yataklarının yanında yiycek fln olması bizimkiler su bile bulamıodu çeşmedeki su zehirliomuş kantindede su yok
alabilen alamayanlara yardımcı oluodu biraz işte

ayy çok özendim sana canım ya..kekler,börekler alıp gidiyomuşsun her hafta sonu sanıırm yakın bir yerde yaptı askerliğini...Bende 1 ay sonra için sanıırm 15 güne 1 hafta sonu izinleri oluyomuş,15 güne 1 istanbul yolcusu olurum.Kek,börek götürürüm bende ki inşallah gittiğimde evci izinleri verirler,yemek yapar iyice yedirir,içirir gönderirim kışlasına :)))

benımkı gec cıkacak o zaman...:43: bı bu eksıktı :43:
325km cunku ızmır canakkale arası :43:
17 mayıs ta mı cıkacak yanı sımdı :43::43: ooooffff yaaaa yakın dıye sevındık bı de bu ne abuk şey yaaaa

Memleketi fln uzak deilmi oranın adresini versin
Bizimki Tekirdağda askerdi 45 dk lık yol 16 sında çıktı :D
Çünkü Tokatın adresini vermişti memlekerin
usta birlilğine gidince soruolar orda hangi adresi yazdırırsa ona göre yol izni veriolar

ewet egitimler baslamış sesi bizimki evde bile spor yaaprdı severek ama sesi kötüydü genede çok zorluyorlaranlasılan :5:

sulkor cum senın askerın nereye gıtmıstıı? wala benım askım dunden berı nerdeyse bu saate kadr 5-6 kere aradıı soruorum napıosunuz dıe dha hıc bısey yapmıoruzz karısıklık warmıs paztsı egımtımler baslıcak dedıı yanıı yemek yıolarmıs kantınde oturuolarmıs bol bol yuruyoruzz ole takılıoruz kafamıza gore dedı bende cok sasırdımm ..hanı ası falanda yapıolarmıs ya bızımkı ası falan olmamıs bakıorumm burda anlatılanlarada ne bılımm benımkı hayatından gayet memnun bı sıkıtı yokmus yanı hıc asker gıbı deıll gayet arahat fln acaba dıorum benı kandırdıda askere gıtmedımı:52::52::27::27:ama fark ettıgım tek sey sesı azıcık durgun gelıoo:59::59: we 2dkka fln anca konmusuoruzz..

Memleketi fln uzak deilmi oranın adresini versin
Bizimki Tekirdağda askerdi 45 dk lık yol 16 sında çıktı :D
Çünkü Tokatın adresini vermişti memlekerin
usta birlilğine gidince soruolar orda hangi adresi yazdırırsa ona göre yol izni veriolar

ızmır lı kı sevgılım..mecbur verecek buranın adresını...
yaaaaa amaaannn yaaaa ben bır gun gectı dıye sevınırken ama oldu mu bu sımdı :43::43::43: safak dusuyor derken arttı yanı sımdı :43::43:

HASDAL istanbul orda cnm seninki aradımı

Sabah aradı 10:30 gibi bikaç saniye ancak duydum sesini ama yetti 1 gün boyunca o ses bana diyebilirim.Arkadaşın eşide kastamonuda asker o 3 kez filan aramış bugün hatta usta birliğine başka bir il çıkmış doğudan...ama ben hala konuşup bir bilgi alamadım...Sen dua et canım ararsa da iyi haberle arasın...

Back