337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

şimdi şunumu demek istiyorsun?

1- yemin töreni 2.haftada oldu diye hemen acemilikleri bitmicek 28 günü doldurduktan sonra ayrılacaklar ?

2- dağıtımda verilen 2 günlük yol izni daha sonra şafağa eklenicekmi? yani 2 gün yol izni kullanırsa askeriyeden 2 gün sonramı ayrılacaklar ?? :26:

arkadaslar benım yarim istanbul alemdağ idi.düzceye gidecek

ya hemen belli oluyomu nereye gideceği bi sesini bile duymadım daha off dayanamaıyorum ya bizimkide istanbul hasdalda ama hala aramadı aşkım ya

ewet egitimler baslamış sesi bizimki evde bile spor yaaprdı severek ama sesi kötüydü genede çok zorluyorlaranlasılan

her yer farklı o zaman arkadaşlar bızımkıde hiç birsey yapmamiş sadece düz koşu yapmışlar bide temizlik...demekki ger yer farklı kendine göre uygulaması var.Arkadaşlar olay şu 2 hafta sonra yemin törenlerı var sonra 28.güne kadar kışlada izinli gibiler.sonra gonderılecekler eger yerlerınde durmayacaklarsa...
onada 2 gun yol ıznı gıbı ızın var...

sulkor seninde mi eşin...

offf tutamıyorum bi türlü kendimi, nereye baksam bi eşyası, her yerde kokusu var.....

sulkor seninde mi eşin...

offf tutamıyorum bi türlü kendimi, nereye baksam bi eşyası, her yerde kokusu var.....

ay cnm ağlama ya bak biz sabırlı olmazsak ne yapacağız o zmn birbirmize destek olmalıyız

Kızlarrr
ben geçen sene aralıkta 331. dönem olarak nişanlımı gönderdim allahın izniyle gitti geldi evlendik 6 aylıkta evliyiz bile zaman çabuk geçiyo Tekirdağ Çerkezköydeydi askeri orda olan varsa anlatabilirm durumu
Şimdide kuzenim gitti Eskişehirde oraya asker gönderen varmı aranızda

yok benim nişanlım 1.buçuk senedir nişanlıyız kavusmamızın önündeki son engelide aşıyoruz alalhın izni ile :2:

sağol citl canım ama napayım tutamıyorum kendimi... 3 senelik evliyiz... hç ayrılmamıştık şimdiye kadar..

yok benim nişanlım 1.buçuk senedir nişanlıyız kavusmamızın önündeki son engelide aşıyoruz alalhın izni ile :2:

inşallah canım sağ salim gelir de hayırlısıyla kavuşursunuz...
saymaya doyamayacağınız günler başlar...

inşallah canım sağ salim gelir de hayırlısıyla kavuşursunuz...
saymaya doyamayacağınız günler başlar...

amin amin canım bizimki MARDİNDE piyaye dagıtımı kesin sinira oluyormus çok korkuyorum alalhım sag saglım onu bana bağışlasın

Kızlar size yardımcı olması açısından bi kaç şey yazıyım Tecrübe
askeriniz yakındaysa 17 Mayısta biraz uzaktaysa 16 mayısta çoookk uzaktaysa 15 mayısta yanınızda.
Eğer izin kullanırsa bu tarihlere kullandığı izin günü kadar ekleyin
ekstradan yemin töreninde dağıtım izni fln yok
isteğe bağlı kullanırsa eklenir askerliğe ( Tavsiyem kullanmasınlar sonrasında bütün herkeez eve gelio onlar tek başlarına kalıo azınlık olarak )
Dağıtım çooookk nadir bölgelerde var genelde gittikleri şehirde kalırlar en fazla farklı ilçelere gönderirler
Genelde yanaşık düzen eğitimi denilen lisede beden eğitimi derslerinde gördüklerimizi yaptırırlar ekstradan bol bol koştururlar
Yine çoookk nadir bölüklerde ağır eğitimler var
Toplamda 2 ay nöbeet y tutarlar ya tutmazlar ilk 28 gün acemiler sonra nöbet son bir ay silahlarını geri alırlar bunlardan nöbet fln kalkar ortadan
Bu kısa dönemler burda bekleyenlerine kök söktürürler çünkü rahatlıka batar bi taraflarına :))
Erkek milleti sonuçta ne olursa olsun ilk günlerden alın gardınızı nazlamayın öyle
Yani düşünün benim çok yakındaydı Her haftasonu beraberdik hala nazlanırdı hala yakınırdı
He bu arad bende aptalmışım bende yakınırdım ağlardım zırlardım
AAhhh ahh elvincim şahidimdir
Neyse aklıma geldikçe yazarım sorularınız varsa sorun cvplıyım
içinizi ferah tutun

sağol citl canım ama napayım tutamıyorum kendimi... 3 senelik evliyiz... hç ayrılmamıştık şimdiye kadar..

gecer cnm inş. bu zamanlar seninki aradımı nerde askerlik yapıyo benmki daha aramadı sesini bileduymadım daha

kızlar siz evlisiniz ya daha zordur elbette..Allah sabır versin.zaman işte geçip gidicek bu da inş. benim de beş yıllık bir ilişkim var sözlendik bikaç ay önce gelince de nişan yapıcaz..biz hep ayrı şehirlerdeydik bir telimizle görüşüyoduk yoksa ayda bir görüşüyoduk..bir telimiz vardı işte şimdi o da yok.. dünden beri de aramadı..şimdi acısı yeni yeni çıkıyor..onu çok ama çok özlüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…