dagıtım yapıyorlar canım yapmıyorlar demedım ben..
gıttıkten 2 hafta sonra yemın torenı var,dagıtım ıse 28 gun sonra dedım..yemın torenı oldugunda degıl daha sonra dagıtıyorlar dedım..
dagıtım ıznı herkesın var evet..ama benım bıldıgım,bugune kadar kısa donemlerde gordugum, dagıtım ıznı 2 gece..ha ama kendılerı ızın alıpta bunu 1 hafta ya da 10 gun yaparlarsa onu bılemem..ama askerıyenın verdıgı hak 2 gece...onun sebebı de turkıye nın bır ucundan dıger ucuna otobusle gıtmek 2 gununu alıyor dıye..mantıgı bu yanı 2 gece ızın vermelerının...evet ıstersen ızın kullanmadan da teslım olabılırsın ama bunun askere hıc bır getırısı yok..
arkadaslar benım yarim istanbul alemdağ idi.düzceye gidecek
Allah kavuştursun canım...
ewet egitimler baslamış sesi bizimki evde bile spor yaaprdı severek ama sesi kötüydü genede çok zorluyorlaranlasılan
sulkor seninde mi eşin...
offf tutamıyorum bi türlü kendimi, nereye baksam bi eşyası, her yerde kokusu var.....
sulkor seninde mi eşin...
offf tutamıyorum bi türlü kendimi, nereye baksam bi eşyası, her yerde kokusu var.....
yok benim nişanlım 1.buçuk senedir nişanlıyız kavusmamızın önündeki son engelide aşıyoruz alalhın izni ile :2:
aynı ya eve gitmek istemiyorum onun kazağını giyip geldim bugün işe mis gibi kokuyor
inşallah canım sağ salim gelir de hayırlısıyla kavuşursunuz...
saymaya doyamayacağınız günler başlar...
sağol citl canım ama napayım tutamıyorum kendimi... 3 senelik evliyiz... hç ayrılmamıştık şimdiye kadar..
kizlar aranizda ilk günden dagitim yerini ögrenen varmi hic???
ben öğrendim canımm kıbrısa gidiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?