slm kizlarr..bende bugun isteydim isten cikinca askimm aradii iyimis cok sükürr..sesini duyunca sulu goz ben dayanamadim ginee
dün gece onun aradigi numarayi aradim ben ama bitürlu gorusemedim bi yemekteler diyolar bi yok diyolarr bi sonra ara diyolarr artik aramayi birakmistimki askim aradii
kütahya hava komutanliginda benimki aranizda orda olan varmi mavi34vardi
ayy ciddimisin düşüp bayılıcam az kaldıpeki ne yediler o zaman 3 gün açmı kaldılar ?birde canım bişey sorucam biz kargoyla yemek gönderemeymiyiz vermezlermi???
canim 800kmden fazlaysa mesafe 2gün 1600kmden fazlaysa 3gün yol izni verirler.. 800kmden az olursada 17de cikarlar..
benimkide orda..ben bugün hiç konuşamadım daha..napıyolar çok merak ediyorum..offff bi arasa artık..gözüm sürekli telefonda
ee yeri süpermiş hiiç meraklanma canım anlıyorum seni sesini 10 saniyede olsa duymak ilaç gibi gelir şimdi,bugün kesin arar inşallah
Evet çıkarırlar genelde otelin adresini fln verirsin kimi birliklerde telefon açmanı istiyolar.
Aynen öyle km hesabı var yol izni ne kadar evin uzaksa okadar çok oluyo
Evet çıkarırlar genelde otelin adresini fln verirsin kimi birliklerde telefon açmanı istiyolar.
Walla 28 günde 10 kiloya yakın vermişti çoırbayı bulabildikleri taş gibi ekmeklerle içiolardı
ama Askerliği beraber yaptık her haftasonu kekler börekler toplayıp gidiyodum yanına :))
Askerliği boyunca bir çorap bile yıkamamıştır eşim
yemek gönderirsen alırlarmı almazlarmı bilmiorum..Bizim arkadaşlar gönderioalrdı 331 lerde ama usta birliğinde kargo şubesine gönderiolardı çarşıya çıkınca alıolardı yoksa sanırım içeri almıolar
Ben bir hafta sonra gittim baktım göbekfln çıkmş dedim hani yemek yoktu kilo almışsın bi açtı montu su şişeleri popkekler fln doldurmuş
bu ne be dedim napıyım kantinde sıra bidefa geldi bende doldurdum heryeri dedi.
Ama yasak normalde yataklarının yanında yiycek fln olması bizimkiler su bile bulamıodu çeşmedeki su zehirliomuş kantindede su yok
alabilen alamayanlara yardımcı oluodu biraz işte
benımkı gec cıkacak o zaman...bı bu eksıktı
325km cunku ızmır canakkale arası
17 mayıs ta mı cıkacak yanı sımdıooooffff yaaaa yakın dıye sevındık bı de bu ne abuk şey yaaaa
İnşallah problem çıkarmazlar gittiğimde...Valla Kışlanın önünde oturur hıçkıra hıçkıra ağlarım,kocamı istiyorum diye((
ewet egitimler baslamış sesi bizimki evde bile spor yaaprdı severek ama sesi kötüydü genede çok zorluyorlaranlasılan
Ya istanbulda nerde askerleriniz
İstanbul il jandarmada ablam görevli benim varmı orda olan
Sevdiğin İstanbulda nerede ?? benim eşimde İstanbul da Canım...
Merak etme arar mutlaka imkanı olmamıştır,sen içini ferah tut...
Sevdiğin İstanbulda nerede ?? benim eşimde İstanbul da Canım...
Merak etme arar mutlaka imkanı olmamıştır,sen içini ferah tut...
Memleketi fln uzak deilmi oranın adresini versin
Bizimki Tekirdağda askerdi 45 dk lık yol 16 sında çıktı
Çünkü Tokatın adresini vermişti memlekerin
usta birlilğine gidince soruolar orda hangi adresi yazdırırsa ona göre yol izni veriolar
HASDAL istanbul orda cnm seninki aradımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?