kızlaar bi bakın çok kötüyümaşkım aradı şimdi sesi çok kötü herşey çok kötü burda diyo tekirdağnın en kötü yeriymiş yemek yiyemiyorum kantindede bir tek çikolata var tost bile yok diyor,hiç uyumamış,havada buz gibi donuyorum diyo,birde çok kötü durumda olmasa bize belli etmez naz yapmaz demek hakkaten canı çok sıkkın ağlamaktan bittim bittim allahım ben ne yapiyim kalkıp gitsem içeri almazlar offffffffffffffffffffffff
kızlaar bi bakın çok kötüyümaşkım aradı şimdi sesi çok kötü herşey çok kötü burda diyo tekirdağnın en kötü yeriymiş yemek yiyemiyorum kantindede bir tek çikolata var tost bile yok diyor,hiç uyumamış,havada buz gibi donuyorum diyo,birde çok kötü durumda olmasa bize belli etmez naz yapmaz demek hakkaten canı çok sıkkın ağlamaktan bittim bittim allahım ben ne yapiyim kalkıp gitsem içeri almazlar offffffffffffffffffffffff
simdiden bellimiymiş nasıl ögrenmiş?
canım balıkesirde asker oraya girerken kıbrıs olduğunu söylediler şansın varsa öğreniyosun
şimdi şunumu demek istiyorsun?
1- yemin töreni 2.haftada oldu diye hemen acemilikleri bitmicek 28 günü doldurduktan sonra ayrılacaklar ?
2- dağıtımda verilen 2 günlük yol izni daha sonra şafağa eklenicekmi? yani 2 gün yol izni kullanırsa askeriyeden 2 gün sonramı ayrılacaklar ?? :26:
Kızlar size yardımcı olması açısından bi kaç şey yazıyım Tecrübe
askeriniz yakındaysa 17 Mayısta biraz uzaktaysa 16 mayısta çoookk uzaktaysa 15 mayısta yanınızda.
Eğer izin kullanırsa bu tarihlere kullandığı izin günü kadar ekleyin
ekstradan yemin töreninde dağıtım izni fln yok
isteğe bağlı kullanırsa eklenir askerliğe ( Tavsiyem kullanmasınlar sonrasında bütün herkeez eve gelio onlar tek başlarına kalıo azınlık olarak )
Dağıtım çooookk nadir bölgelerde var genelde gittikleri şehirde kalırlar en fazla farklı ilçelere gönderirler
Genelde yanaşık düzen eğitimi denilen lisede beden eğitimi derslerinde gördüklerimizi yaptırırlar ekstradan bol bol koştururlar
Yine çoookk nadir bölüklerde ağır eğitimler var
Toplamda 2 ay nöbeet y tutarlar ya tutmazlar ilk 28 gün acemiler sonra nöbet son bir ay silahlarını geri alırlar bunlardan nöbet fln kalkar ortadan
Bu kısa dönemler burda bekleyenlerine kök söktürürler çünkü rahatlıka batar bi taraflarına :))
Erkek milleti sonuçta ne olursa olsun ilk günlerden alın gardınızı nazlamayın öyle
Yani düşünün benim çok yakındaydı Her haftasonu beraberdik hala nazlanırdı hala yakınırdı
He bu arad bende aptalmışım bende yakınırdım ağlardım zırlardım
AAhhh ahh elvincim şahidimdir
Neyse aklıma geldikçe yazarım sorularınız varsa sorun cvplıyım
içinizi ferah tutun
kızlar ya sizler ne kadar konusuyorsunuz askerlerinizle biz 1 dk zar zor konusuyoruz bizimkimi fazla düşünceli hemen kapatıyor acaba:26:
kızlar ya sizler ne kadar konusuyorsunuz askerlerinizle biz 1 dk zar zor konusuyoruz bizimkimi fazla düşünceli hemen kapatıyor acaba:26:
yemin toreni ne zaman oluyo pekiii
bızde de oyle canım..dogru durust konusamıyoruz zaten 1 kere konusabıldık..onda da jet gıbı konusup kapattı..
bızde de oyle canım..dogru durust konusamıyoruz zaten 1 kere konusabıldık..onda da jet gıbı konusup kapattı..
nasıl yanı yakın yerde yapıyorlarsa askerlıgını gec mı terhıs oluyor?
nıye kı...
canım belki şartlar değişir kantine falan bişeyler getirirler..belki seninkinin yerini değiştirirler..nolur üzme kendini bak..uff malesef yapacak da bişey yokkibol bol dua edelim napalım inş. şartları değişir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?