337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlaar bi bakın çok kötüyümaşkım aradı şimdi sesi çok kötü herşey çok kötü burda diyo tekirdağnın en kötü yeriymiş yemek yiyemiyorum kantindede bir tek çikolata var tost bile yok diyor,hiç uyumamış,havada buz gibi donuyorum diyo,birde çok kötü durumda olmasa bize belli etmez naz yapmaz demek hakkaten canı çok sıkkın ağlamaktan bittim bittim allahım ben ne yapiyim kalkıp gitsem içeri almazlar offffffffffffffffffffffff

canım belki şartlar değişir kantine falan bişeyler getirirler..belki seninkinin yerini değiştirirler..nolur üzme kendini bak..uff malesef yapacak da bişey yokkibol bol dua edelim napalım inş. şartları değişir..

ağlama cnm ya bende bi sesini duyaydım aramdı daha

seni elinden hiç birsey gelmezkii yapabilecegin birsey yok üzülme diyecegim elde degil biliyorum 2 gündür ne gündüzüm gündüz ne gecem gece uyuyamıyorum sürekli aglamaklıyım gözlerim şişti pc bakarken acıyor ama bunların onalra bi faydası yok

Tekirdağın neresinde asker SARAYdamı

canım balıkesirde asker oraya girerken kıbrıs olduğunu söylediler şansın varsa öğreniyosun

bende çok merak ediyorum nereye dagıtımı olacagını mardınde kasın diye dua ediyorum sınıra daha doguya dagıtıyorlarmıs çok korkuyorum alalhım yardımcısı olsun sağ sağlım dönsün istiyorum

1- yemın torenı 2. hafta olacakmıs..yanı 24 Aralık'ta..dagıtım ıse 6-7 Ocak'ta olacakmıs..ızınde o zaman vereceklermıs.yanı o haftasonu ızınlı olacak,cunku o haftasonu dagıtılıyorlar...
ama bu tabııkıde kesın ve net bır bılgı degıl..dun arayıp soyledı erkek arkdasım bunu ama kesın ve net degıl dedıgım gıbı..cevremızde jandarma olarak gıden bır cok kısının bu sekılde olmus ama yıne de heran hersey olabılır..

2-hayır o ızın safaga eklenmeyecek cunku bu ıznı askerıye verıyor onlara..onlar kendılerı almıyorlar bu ıznı..yanı safak sayımızın ıcınde o 2 gun de var :)

bakın bunlar benım bıldıgım seyler...kesın ve net dıye bır sey dıyemem..genelde cevremde gorduklerım bu sekılde...

canım uzme kendını nolur..bak konusmussun bu bıle ıyı bır sey..ben bu sabah saat 6:30 da 5dk sesını duydum o kadar..kalkıp gıtsekte neye yarar kı canım..bugun aynı seyı bende dusundum..ama bu ıkı tarafı da daha cok uzmekten baska bır ıse yaramaz..
acemılıkte oluyormus boyle seyler canım benım usta bırlıgıne gıttıklerınde rahat edecekler..28 gun hayatım...dayan nolur...

Son düzenleme:
kızlar ya sizler ne kadar konusuyorsunuz askerlerinizle biz 1 dk zar zor konusuyoruz bizimkimi fazla düşünceli hemen kapatıyor acaba:26:

yemin toreni ne zaman oluyo pekiii

kızlar ya sizler ne kadar konusuyorsunuz askerlerinizle biz 1 dk zar zor konusuyoruz bizimkimi fazla düşünceli hemen kapatıyor acaba:26:

bızde de oyle canım..dogru durust konusamıyoruz zaten 1 kere konusabıldık..onda da jet gıbı konusup kapattı..

nasıl yanı yakın yerde yapıyorlarsa askerlıgını gec mı terhıs oluyor?
nıye kı...

yemin toreni ne zaman oluyo pekiii

Yemin töreni bölgeye ve türüne göre değişio
Bizim piyadeydi ve Tekirdağdaydı 08 Ocakta olmuştu Cuma gününe denk gelmişti
jandarmalarınki daha erken oluo sanırım en geç bizimki olmuştu
01 Ocak Cumaya geldiğin için çarşamba -perşembe günü bile yemin töreni yapanlar olmuştu
o Çokta önemli deil yemin töreninden sonra 2 gün izin veriolar ama il dışına çıkmamanız kaydı ile orda bi adres gösterdiğiniz takdirde izine çıkıo
Eğer bi adres gösteremezseniz onada çıkamıolar

bızde de oyle canım..dogru durust konusamıyoruz zaten 1 kere konusabıldık..onda da jet gıbı konusup kapattı..

sesini dumak öyle güzel geliyorki ama hemen kapatıyor sadece rahat yatabildinmi diye sorabildim daha yemin töreni ne zaman diye bile soramadım

evet dua ediyorum ama çok kötüyüm inan su bile içemiyorum,böyle iyi değil biliyorum ama elimde değil çok canı sıkkın içim parçalandıbari tost falan olsaydı,daha 28 gün orada allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…