337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Canım Allah kolaylık ve sabır versin sana.Tek derdim özlem,bu bile çok ağır geliyorki senin çocukların var ve onlar için daha güçlü olman lazım.

evet al bencede evet şafak 154

hatta 154 gün 9 saatimiz kaldı

evettt

Kızlar yemin töreni heryerde aynı zamanda olmuyormuş.Ben daha şimdiden gidiş dönüş uçak biletimi aldım İstanbula 1 ay sonrası için.İnşallah gittiğimde kocacığımı görebilirim.

Canım Allah kolaylık ve sabır versin sana.Tek derdim özlem,bu bile çok ağır geliyorki senin çocukların var ve onlar için daha güçlü olman lazım.

sağol canım... ayrılığın her türlüsü zzor işte...
Allah hepimize sabır versin... Askerlerimizi de korusun inşallah...

Kızlar yemin töreni heryerde aynı zamanda olmuyormuş.Ben daha şimdiden gidiş dönüş uçak biletimi aldım İstanbula 1 ay sonrası için.İnşallah gittiğimde kocacığımı görebilirim.

Allah kavuştursun canım... seninde mi eşin gitti... bebeğin var mı...

jandarma da genelde 2 hafta sonra oluyormus yemın torenı ama dagıtım ıznı vermıyorlarmıs,dagıtmıyorlarmıs...yemın torenını yaptırıp tekrar aynı yerde kalıyorlarmıs...28 gun sonra dagıtımları oluyormus ve o zaman 2 gece dagıtım ıznı verıyorlarmıs..

dağıtım yeri yemin töreninden önce belli olmuyor mu gerçi yerine göre değişir ama

canim pilot bölgeler oluyor,oralarda gittigin ilk gün dagitim yerin belli oluyor ve acemiligin 45gün sürüyor..
anlasilan kimse yok sizinkilerden pilot bölgesinde..
bizim öyle olmustu.. Gecen dönem Kastamonu ve Hataydi pilot bölge..

2 gece mi...1 hafta değil mi...

kontür o kadar çabuk mu bitiyor sahiii :26::26::26:

canım kontur çabuk bitiyor ve ben ariim dedim aslında çaldr tel başında bekle açarsın dedim ama arıyorum ya meşgul veya çalıyor açılıyor ama ses gelmiyor bana

canim bu bilgileri nerden aldin bilmiyorum ama bizde cok farkliydi..
Jandarmalar diye dagitim yapilmayacak kim diyor?? Askerlerin sadece 5% olduklari yerde kaliyorlar.. Bunun jandarma olusuylada alakasi yok benim bildigim. Ve dagitim izni herkesin var.. bir hafta veya 10gündü sanirim alabiliyorsun.. Istersen hic kullanmadan direk birligine teslim olursun.. Izin kullandigin günler kadarda fazladan askerlik yaparsin.. Ama izin hakkin var kesinlikle..
Yardimci olabilmisimdir umarim..

canım kontur çabuk bitiyor ve ben ariim dedim aslında çaldr tel başında bekle açarsın dedim ama arıyorum ya meşgul veya çalıyor açılıyor ama ses gelmiyor bana

yaoffffffff herkesin ki aramış benmki nie aramadı ya cnm çok sıkıldı

dagıtım yapıyorlar canım yapmıyorlar demedım ben..
gıttıkten 2 hafta sonra yemın torenı var,dagıtım ıse 28 gun sonra dedım..yemın torenı oldugunda degıl daha sonra dagıtıyorlar dedım..
dagıtım ıznı herkesın var evet..ama benım bıldıgım,bugune kadar kısa donemlerde gordugum, dagıtım ıznı 2 gece..ha ama kendılerı ızın alıpta bunu 1 hafta ya da 10 gun yaparlarsa onu bılemem..ama askerıyenın verdıgı hak 2 gece...onun sebebı de turkıye nın bır ucundan dıger ucuna otobusle gıtmek 2 gununu alıyor dıye..mantıgı bu yanı 2 gece ızın vermelerının...evet ıstersen ızın kullanmadan da teslım olabılırsın ama bunun askere hıc bır getırısı yok..

belki sıra kalabalıktır o yüzden sakın ol sıkıntı yapma aksama dogru arar ögle yemeginde yemek sırasımı beklesin telefon sırasım ıikiside yogundur ögleden sonra egitimden sorna arıyacaktın bizimki ara ilk eğitimden sonra ilk sesini duyusum çok kötüydü çok yormuslar her yerimiz ağrıyor dedi ama ortam güzel degil koguşta

yok canım benım ne yaptın sen :) 1 hafta dagıtım ıznı mı verırler :) 2 gece verıyorlar...

hadi yaa... ben öyle duymuştum... ozaman benim aşkım gelemez yanımıza... offf iyice moralim bozuldu şimdi...

inşallah vardır bakalım...

oyy hemen başlamışlar mı eğitime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…