kizlar aranizda ilk günden dagitim yerini ögrenen varmi hic???
dağıtım yeri yemin töreninden önce belli olmuyor mu gerçi yerine göre değişir ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar aranizda ilk günden dagitim yerini ögrenen varmi hic???
selam kızlar...
nasılsınız demicem hepimiz aynıyız sanırım..
2 gecedir yanlız yatıyorum... sabah olmak bilmiyor...
ağlamayayım diyorum tutamıyorum kendimi...
oğlum hasta oacak sanırım babasını özledi çok huysuz, çok durgun...
neyseki kızım farkında değil...
nasıl geçecek 5 ay bakalım...![]()
gıderken 5 tane 100luk almıstı..bende yemın torenıne gıderken 10 tane 100luk alıyım dıyorum..dagıtıma kadar yeter herhalde...
tatlım lınk verılmıyor ama o dedıgını buldum bende dun ıste
o yuzden bence safak 1541 gun gectı yanı
![]()
hatta 154 gün 9 saatimiz kaldı![]()
Canım Allah kolaylık ve sabır versin sana.Tek derdim özlem,bu bile çok ağır geliyorki senin çocukların var ve onlar için daha güçlü olman lazım.
Kızlar yemin töreni heryerde aynı zamanda olmuyormuş.Ben daha şimdiden gidiş dönüş uçak biletimi aldım İstanbula 1 ay sonrası için.İnşallah gittiğimde kocacığımı görebilirim.
dağıtım yeri yemin töreninden önce belli olmuyor mu gerçi yerine göre değişir ama
jandarma da genelde 2 hafta sonra oluyormus yemın torenı ama dagıtım ıznı vermıyorlarmıs,dagıtmıyorlarmıs...yemın torenını yaptırıp tekrar aynı yerde kalıyorlarmıs...28 gun sonra dagıtımları oluyormus ve o zaman 2 gece dagıtım ıznı verıyorlarmıs..
2 gece mi...1 hafta değil mi...
kontür o kadar çabuk mu bitiyor sahiii :26::26::26:
jandarma da genelde 2 hafta sonra oluyormus yemın torenı ama dagıtım ıznı vermıyorlarmıs,dagıtmıyorlarmıs...yemın torenını yaptırıp tekrar aynı yerde kalıyorlarmıs...28 gun sonra dagıtımları oluyormus ve o zaman 2 gece dagıtım ıznı verıyorlarmıs..
canım kontur çabuk bitiyor ve ben ariim dedim aslında çaldr tel başında bekle açarsın dedim ama arıyorum ya meşgul veya çalıyor açılıyor ama ses gelmiyor bana
canim bu bilgileri nerden aldin bilmiyorum ama bizde cok farkliydi..
Jandarmalar diye dagitim yapilmayacak kim diyor?? Askerlerin sadece 5% olduklari yerde kaliyorlar.. Bunun jandarma olusuylada alakasi yok benim bildigim. Ve dagitim izni herkesin var.. bir hafta veya 10gündü sanirim alabiliyorsun.. Istersen hic kullanmadan direk birligine teslim olursun.. Izin kullandigin günler kadarda fazladan askerlik yaparsin.. Ama izin hakkin var kesinlikle..
Yardimci olabilmisimdir umarim..
yok canım benım ne yaptın sen :) 1 hafta dagıtım ıznı mı verırler :) 2 gece verıyorlar...
canim bu bilgileri nerden aldin bilmiyorum ama bizde cok farkliydi..
Jandarmalar diye dagitim yapilmayacak kim diyor?? Askerlerin sadece 5% olduklari yerde kaliyorlar.. Bunun jandarma olusuylada alakasi yok benim bildigim. Ve dagitim izni herkesin var.. bir hafta veya 10gündü sanirim alabiliyorsun.. Istersen hic kullanmadan direk birligine teslim olursun.. Izin kullandigin günler kadarda fazladan askerlik yaparsin.. Ama izin hakkin var kesinlikle..
Yardimci olabilmisimdir umarim..
belki sıra kalabalıktır o yüzden sakın ol sıkıntı yapma aksama dogru arar ögle yemeginde yemek sırasımı beklesin telefon sırasım ıikiside yogundur ögleden sonra egitimden sorna arıyacaktın bizimki ara ilk eğitimden sonra ilk sesini duyusum çok kötüydü çok yormuslar her yerimiz ağrıyor dedi ama ortam güzel degil koguşta![]()
dün havaalaından uğurladım çok duygusaldııııııı![]()