337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

tabi yemeklerde bol bol bakliyet çeşitleri olur bizimki yemekler güzel demişti ilk teslim oldugu gün hep öyle davam eder inş.

Benim eşimde yemekler felaket dedi,inşallah ara sıra midelerine bayram ettirirler...Kocacığım bir dönsün ona ziyafet çekeceğim:)))

Kızlar ben 4 yıl yatılıy okulda okudum ve inanın askeiyeden bir farkı yoktu.500 kişilik yurt.Sabahları tuvalet kuyruğu banyo sırası,yemek sırası,sıcak su sıkıntısı.hırsızlık her türlü şeyi yaşadığım için eşimi gönderirken iyice bilgilendirdim olası duurmlara karşı ki askere gidip gelen arkadaşlar anlattıklarımı ağızları açık dinlediler inan askerde yaşananlarda aynen bunlardı diye.
Özellikle hırsızlığa karşı mutlaka eşlerinize şunu söyleyin,boyunlarına astıkları para keslerini bıcakla kesip çekip alabilirler ve uykuda inanın hissedilmiyor.Mutlaka küçük bir çengelli iğneyle atletlerine tuttursunlar.
sabahları herkesten 15 dakika yada yarım ssat erken kalkarlarsa dakikalar hatta saatlerce tuvalet kuyruğu,tıraş sırası beklemezler..
aklıma gelen olursa yazarım :)))

benımkı bu sabah 5:30 da kalkmıs :) tuvalete gırebılmek ıcın :D rahat rahat gırmıs :D zaten benı 6:30 da aradıgında da cok rahattı..bana ara dedı ama ıste aranmıyor ankesor..aransaydı demek uzun uzun konusabılecektık...o derece rahattı o saatlerde :) bılgınız olsun :D sabahın kor safagında arasınlar :D:D hem sıze ruya gıbı gelır :D ben hala arada acaba ruyamıydı dıye gecırıyorum ıcımden :D
ama cepten degıl evden aramasını soylıycem artık..ev telefonu bı cebımde cep telefonu bı cebımde gezıcem :D evden aradıgında daha az kontor gıdıyormus...daha rahat konusabılırız boylelıkle :23:

benımkı bu sabah 5:30 da kalkmıs :) tuvalete gırebılmek ıcın :D rahat rahat gırmıs :D zaten benı 6:30 da aradıgında da cok rahattı..bana ara dedı ama ıste aranmıyor ankesor..aransaydı demek uzun uzun konusabılecektık...o derece rahattı o saatlerde :) bılgınız olsun :D sabahın kor safagında arasınlar :D:D hem sıze ruya gıbı gelır :D ben hala arada acaba ruyamıydı dıye gecırıyorum ıcımden :D
ama cepten degıl evden aramasını soylıycem artık..ev telefonu bı cebımde cep telefonu bı cebımde gezıcem :D evden aradıgında daha az kontor gıdıyormus...daha rahat konusabılırız boylelıkle :23:

Canım ankesörlü telefondan o çaldırsın sen ara..sen arayabiliyorsun.Ben ailemle hep öyle görüşürdüm. eşimede öyle yapmasını söyledim,o çaldırcak ben ankasörü arıycam.

Canım ankesörlü telefondan o çaldırsın sen ara..sen arayabiliyorsun.Ben ailemle hep öyle görüşürdüm. eşimede öyle yapmasını söyledim,o çaldırcak ben ankasörü arıycam.

yok canım aranmıyor..bana da oyle dedı sabah..ara dedı kapattı..aradım caldı caldı acıldı ama ses gelmedı..daha sonra geri dondu bana ne oldu dedı dedım aradım ama sesın gelmedı yoo calmadı kı dedı..benımkının oldugu yerle alakalı sanırım..ankesorlu aranmıyor :(

ben dun ınternete yazdım 337, donem safak sayısı dıye bır sıte cıkıyor orada 154 gun kaldı dıyor...
ben 154 olarak hesaplıyorum :D

aynen bende öyle biliyorum, dahası öyle olmasını istiyorum.. :27: şafağın 1 gün bile artmasına tahammülüm yok :19:

bende öyle yapıyorum :3:

yok canım aranmıyor..bana da oyle dedı sabah..ara dedı kapattı..aradım caldı caldı acıldı ama ses gelmedı..daha sonra geri dondu bana ne oldu dedı dedım aradım ama sesın gelmedı yoo calmadı kı dedı..benımkının oldugu yerle alakalı sanırım..ankesorlu aranmıyor :(

o zaman sende bol bol kart alacaksın sevgiline :40:

gıderken 5 tane 100luk almıstı..bende yemın torenıne gıderken 10 tane 100luk alıyım dıyorum..dagıtıma kadar yeter herhalde...

tatlım lınk verılmıyor ama o dedıgını buldum bende dun ıste :D
o yuzden bence safak 154 :66: 1 gun gectı yanı :62:

hatta 154 gün 9 saatimiz kaldı:64:

selam kızlar...
nasılsınız demicem hepimiz aynıyız sanırım..
2 gecedir yanlız yatıyorum... sabah olmak bilmiyor... :43:
ağlamayayım diyorum tutamıyorum kendimi...
oğlum hasta oacak sanırım babasını özledi çok huysuz, çok durgun...:43:
neyseki kızım farkında değil...
nasıl geçecek 5 ay bakalım...:43:

Back