337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Nasıl 154 oluyor kızlar dün sayılıyor mu ki :26: bugun daha bitmedi .Kimbilir nasıl davranıyorlardır sevgililerimize/eşlerimize acemilik çokkk zor geçecektir.

Son düzenleme:

şafak sayaçları izin kullanmadan 17 mayıs diye hesaplıyor , bende benimkinden 17 mayıs diye duymuştum :26::26:

Kızlar birde içlerinde akciğer hastalığı olanalrı düşünün astım filan...Allah kolaylık versin...Sağlıklı insan dayanamazken onlar ne yapacaklar.

şimdi aradı konuştuk ankesörlü arayabiliomuyum dedim o da burda aranıyor galiba öyle duydum dedi akşam denicezz

Nasıl 154 oluyor kızlar dün sayılıyor mu ki :26: bugun daha bitmedi .Kimbilir nasıl davranıyorlardır sevgililerimize/eşlerimize acemilik çokkk zor geçecektir.

tabi ki sayılıyor Livim. ona bakarsan 1 aralıktan itibaren askerdi onlar ve günlerinden düştü hep o günler.. teslim oldukları gün 155se bugün 154 :44:

helebi kötü davransınlar sivil hayatta tenhada kıstırırım haaaa

şafak sayaçları izin kullanmadan 17 mayıs diye hesaplıyor , bende benimkinden 17 mayıs diye duymuştum :26::26:

benim şafak 352 uzun dönem ama olsun rahat görüşebilcez en azından bi de mayısta düğünümüz olcak inşallahhhhh

sabah 2 kez aradı açamadım toplantıdaydım kendi kafamı kırcaktım
az önce konuştuk koyun gibi duruyoruz dedi kıyamam koyunuma benn
kontur de ne çabuk bitiyo ya maaşı bi alayım 100 tane 100lük yollıcam
ne zormuş Allahım

Canım aradığı numara görünmüyor mu? O çaldırsın sen ara onu.Ankesörlü telefonda aranabiliyor.Öylelikle o da zor durumda kalmamış olur.

Kızlar ben 4 yıl yatılıy okulda okudum ve inanın askeiyeden bir farkı yoktu.500 kişilik yurt.Sabahları tuvalet kuyruğu banyo sırası,yemek sırası,sıcak su sıkıntısı.hırsızlık her türlü şeyi yaşadığım için eşimi gönderirken iyice bilgilendirdim olası duurmlara karşı ki askere gidip gelen arkadaşlar anlattıklarımı ağızları açık dinlediler inan askerde yaşananlarda aynen bunlardı diye.
Özellikle hırsızlığa karşı mutlaka eşlerinize şunu söyleyin,boyunlarına astıkları para keslerini bıcakla kesip çekip alabilirler ve uykuda inanın hissedilmiyor.Mutlaka küçük bir çengelli iğneyle atletlerine tuttursunlar.
sabahları herkesten 15 dakika yada yarım ssat erken kalkarlarsa dakikalar hatta saatlerce tuvalet kuyruğu,tıraş sırası beklemezler..
aklıma gelen olursa yazarım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…