Kısa dönem askerlik yapan arkadaşlar izin kullanmadan 18 mayısta evlerinde olmuşlar,gün olarak hesapladığımda bugünüde sayıyorum ben :))) 156 gün oluyor...Bugünü bitti sayarsanız 155 gün...İnşallah 5 gün kaldı dediğimiz zamanda çabuk gelir...Eşimin sesiyle uyandım ve çok iyi hissediyorum kendimi.Bebeğimin sesi iyi geliyordu oburukluğu kırılmıştı azda olsa bu bana yeter zaten.Onun rahat olduğunu düşünerek 5 ayı daha kolay atlatacağıma inanıyorum.Gel teskere gel teskere bitsin bu gurbet. :)))
ayyy doğruuuu..
yinede aynı koğuşta olmak istemezdimmm
Cem yılmazın bi esprısı vardı.Askerlık hatıralarından.
demişti ki '
bir koğuşta 40 adam,o 40 adamın 2 ayagı ve 10 adet ayak parmagı var.Akşama yemekte de kuru fasülye oldugunu varsayarsak koğuşun oksıjen durumu ne olur'
Nasıl 154 oluyor kızlar dün sayılıyor mu ki :26: bugun daha bitmedi .Kimbilir nasıl davranıyorlardır sevgililerimize/eşlerimizeacemilik çokkk zor geçecektir.
şafak sayaçları izin kullanmadan 17 mayıs diye hesaplıyor , bende benimkinden 17 mayıs diye duymuştum :26::26:[/QUOTE
Canım inşallah öyledir...1 günde hediye olur bana :))) Düşününce bi heyecanlanıyorum anlatamam.
Nasıl 154 oluyor kızlar dün sayılıyor mu ki :26: bugun daha bitmedi .Kimbilir nasıl davranıyorlardır sevgililerimize/eşlerimizeacemilik çokkk zor geçecektir.
şafak sayaçları izin kullanmadan 17 mayıs diye hesaplıyor , bende benimkinden 17 mayıs diye duymuştum :26::26:
faceimi kapattırdı benim herüfff[/QUOTE
Benim eşimde ilk evlendiğimizde 4-5 ay kapattırmıştı bin türlü cilveyle açmayı başarmıştım. :))))
Bende günlük tutmaya başladım.Faceye yazmıycam,çünkü okursa duygulanır,kötü olur askerlik onun için bitmez hale gelir...O hep kendimi iyi hissediyorum diye bilsin istiyorum.
şafak sayaçları izin kullanmadan 17 mayıs diye hesaplıyor , bende benimkinden 17 mayıs diye duymuştum :26::26:[/QUOTE
Canım inşallah öyledir...1 günde hediye olur bana :))) Düşününce bi heyecanlanıyorum anlatamam.
Öyleyse süper barbim
çok büyük ihtimalle öyle kızlarrrrrr
helebi kötü davransınlar sivil hayatta tenhada kıstırırım haaaa
sabah 2 kez aradı açamadım toplantıdaydım kendi kafamı kırcaktım
az önce konuştuk koyun gibi duruyoruz dedi kıyamam koyunuma benn
kontur de ne çabuk bitiyo ya maaşı bi alayım 100 tane 100lük yollıcam
ne zormuş Allahım
tatlım arayınca zaten 1 kontor alıyor telekom sonrada herhalde 10 sanıyede 1 kontor gıdıyordu :26:kontür o kadar çabuk mu bitiyor sahiii :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?