Canim Amasyada yapti acemiligini..benimki için kıbrısa düşer dedi de bir arkadaş usta birliğinde.
tankçı ve erzurumdada, onlar oraya düşerlermiş :26:
seninki neci ve nerden oraya düştü ??
Canim Amasyada yapti acemiligini..
Genelde Amasya ve Manisa Kibris'a düser.. Erzurum'u bilmiyorum cnm..
Benim Askim, Cavus..
ayy çok kötü bi durum ya( şimdi yemektedirler sanırım neler yaptıgını çok merak ediyorum biz normaldede ayrı sehirlerdeydık ama telefonla her sanıye ne yaptıgı bilirdim simdi gözüm kulagım telefonda teli ben kapatmazdımda sabah aramaya fırsatı olamz dedim yoksa zaten 6:30 uyanıp teli acıyorum birdaha bu hatayı yapmam asla:26:
yemektede kara şimşek vardır belkii
o ne oluyor ki acaba ??
Aynen canim.. Hayirlisi artik..
Nezaman ögrenecek neresi oldugunu?
yemektede kara şimşek vardır belkii
haha alemsin yaaa kuru fasülyeee ve pilavın gücü adınaaaaa
tabi yemeklerde bol bol bakliyet çeşitleri olur bizimki yemekler güzel demişti ilk teslim oldugu gün hep öyle davam eder inş.
ben aradım hemen ankesörlüyü ama olmuyo bi tuhaf oyle ayarlamışlar ama her yerde aynı olacak die bişi yok tabii...,
bu arada ANKARA POLATLI da askeri olan var mı???
konuşamadın mı ankesörlüyü arayıp ayy panik oldum şimdi
konuşamadın mı ankesörlüyü arayıp ayy panik oldum şimdi
kuru değil kız mercimekk
evlıyken daha zor olmalı...
dusunemıyorum bıle...Allah sana sabır versın canım..bende olsam bende yatamazdım o olmadan..
sımdı bıle yataga gırmek ıstemıyorum...gozlerım benımle alay edıyor resmen :) ama ben ınat edıyorum :) bır yandan da yatmak,uyumak aslında daha ıyı cunku yenı bır gune uyanıyorsun..safak atmış oluyor :)))ha tabıı o'nsuz yenı bır gune uyanmayı da ıstemıyorum...
of of of of....
bu gunluk ınsanı bıraz da olsa rahatlatıyor arkdaslar..sımdı yazdım bende..4 sayfadaha da yazacaktım aslında ama beynım durdu sankı..soylemek ıstedıgım o kadar cok sey vardı kı aslında..ama zorlandım nedense...cok koydu o satırları yazmak...herzaman yuzune soyledıgım seylerı sımdı bır defterın bos satırlarına yazıyorum................................
bu arada benım bıldıgım safak 155 ten baslıyor kızlar..ama sızde benım aklımı karıstırdınız sımdı :) aslında o kadar emındım kı kendımden :) arastırayım ve kesınlestıreyım ben bunu sımdı
ayyy doğruuuu..
yinede aynı koğuşta olmak istemezdimmm
Cem yılmazın bi esprısı vardı.Askerlık hatıralarından.
demişti ki '
bir koğuşta 40 adam,o 40 adamın 2 ayagı ve 10 adet ayak parmagı var.Akşama yemekte de kuru fasülye oldugunu varsayarsak koğuşun oksıjen durumu ne olur'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?